• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

eşim beni beğenmiyor

pessimistic_02

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
9 Mayıs 2012
284
0
26
Adıyaman
mrb arkadaşlar daha öncede konu açmıştım,eşimle cinsel sorunlarımız var diye,şimdide eşimle vakit geçirememekten muzdaribim,yine arkadaşlarıyla dışarı çıktı ben yanlız kaldım daha 9 aylık evliyim haftanın 3 günü dışarda,ben sanki evde hizmetçiyim beni farketmiyo bile ,sevdiğini falan söylüyo ama uygulama yok,benimle vakit geçirmekten zevk almıyo zaten cinsel anlamdada pekistekli değil,napıcam bilmiyorum,evlenmeden önceki halinden eser yok,bıktım artık annemlerle konuşuyorum sabret diyorlar,sabır sabır daha ne kadar Çok seviyorum eşime düzelsin istiyorum,kendimi ev arkadaşı gibi hissediyorum,sizce geçici bir durum mu yoksa devam eder mi,lütfen görüşlerniz çok önemli benim için

Eşinizin ilgi alanlarına yönelin. Beraber maç izleyin, sevdiği şeyleri yapmayı teklif edin. Hazırlanıp bekleyin arkadaşlarıyla çıkacağı zaman beraber vakit geçirmek istediğinizi söyleyin. Arkadaşlarıyla yapmayı sevdiği şeyleri keşfedin. Yine de eşinize nefes alacak kadar boşluk bırakın.

canım benım 9 aylık evlısın henuz cok yenı daha bır bırınıze doymamanız lazım.. bilemiyorum eşinin sevdıgı seylerı yapsanız mesela gezmeyı sevıyor snaırım beraber cıkın gezın ...cinsel birleşmeniz yoksa bıle öp sev kokla sırnaş bu bıle ona yeter :)

Eşinizin ilgi alanlarına yönelin. Beraber maç izleyin, sevdiği şeyleri yapmayı teklif edin. Hazırlanıp bekleyin arkadaşlarıyla çıkacağı zaman beraber vakit geçirmek istediğinizi söyleyin. Arkadaşlarıyla yapmayı sevdiği şeyleri keşfedin. Yine de eşinize nefes alacak kadar boşluk bırakın.

söylüyorum ağladım hatta kendimi tutamadım ama umursamadı 3 saate kadar gelirim dedi,zaten 3 saat sonra uyurum dedim umursamadı bile

madem niye seninle evlenip senin başını yakmış?? ohh ne ala o gezsin tozsun sen evde onun yolunu bekle! Allah sabırlar versin canım yaa :(( inşallah düzelir herşey...

söylüyorum yapıyorum ama boş umursamıyo ne varki bunda diyo

canım benım 9 aylık evlısın henuz cok yenı daha bır bırınıze doymamanız lazım.. bilemiyorum eşinin sevdıgı seylerı yapsanız mesela gezmeyı sevıyor snaırım beraber cıkın gezın ...cinsel birleşmeniz yoksa bıle öp sev kokla sırnaş bu bıle ona yeter :)

yoo cinsellik var ama sanki mecburiyet,4 yıl flörtümüz oldu sanırım sıkıldı benden,

Özel bir soru olmayacaksa severek mi evlendiniz acabagörücü usulü mü?

haaayııır yapacağın şeyi söyleyeyim sana. kesinlikle eşine sırnaşma, yanaşma, yüz verme ama suratsız davran demiyorum. kendi kendine çok eğleniyormuşsun, birsürü şeyle ilgileniyormuşsun, hayatını yaşıyormuşsun gibi yap. bak nasıl peşinden koşacak o zaman. eşine de iyi davran ama o sana yanaştığında ya da konuştuğunda ya da biryerden geldiğinde falan çok az böyle sevinçli neşeli bir halde ilgi göster sonra sanki hep başka şeyler ilgini çekiyormuş gibi başka birşeye yönel. hımm bu arada süper giyin evin içinde. çok neşeli ol arkadaşlarınla gezmeye tozmaya çalış. o evdeyken bile biz arkadaşlarla şuraya gidicez de çık mesela. gelince de trip yaparsa sen gayet neşeli çok eğlendiğini falan söyle. bak o kendisi sana yanaşacak. çünkü gönül kaçanı kovalar.

biraz sakin ol,insan ayni seyleri dusundukce kafasinda kuruyor. kendine zaman ayir, ustune dusdukce daha da uzaklasir kendimden biliyorum, istemeseydi evlenmezdi zaten,zorla degil ki, allah sabir versin

bence öncelikli bazı şeylerin yolunda gitmediğini hissettir, bişey yokmuş herşey yolundaymış gibi davranma. Çünkü sen normal davrandıkça ortada bir problem olduğunu anlamaz herşey yolunda gibi hayatına devam eder gider.. Bir çift evli olsun yada olmasın birlikte yaşamaya başladıklarında bi bocalama yaşıyolar, bu bocalamalar bazı davranış bozukluklarına sebep olabiliyor tabi. Önmeli olan bu sureci atlatabilmeniz, birlikte gerçek bi hayat kurabilmeniz. Birlikte zaman geçirmek konusuna gelince birlikte çıkabilirsiniz, böylece senlede vakit geçirmekten keyf almaya başlıycaktır.

haaayııır yapacağın şeyi söyleyeyim sana. kesinlikle eşine sırnaşma, yanaşma, yüz verme ama suratsız davran demiyorum. kendi kendine çok eğleniyormuşsun, birsürü şeyle ilgileniyormuşsun, hayatını yaşıyormuşsun gibi yap. bak nasıl peşinden koşacak o zaman. eşine de iyi davran ama o sana yanaştığında ya da konuştuğunda ya da biryerden geldiğinde falan çok az böyle sevinçli neşeli bir halde ilgi göster sonra sanki hep başka şeyler ilgini çekiyormuş gibi başka birşeye yönel. hımm bu arada süper giyin evin içinde. çok neşeli ol arkadaşlarınla gezmeye tozmaya çalış. o evdeyken bile biz arkadaşlarla şuraya gidicez de çık mesela. gelince de trip yaparsa sen gayet neşeli çok eğlendiğini falan söyle. bak o kendisi sana yanaşacak. çünkü gönül kaçanı kovalar.

keşke yapabilsem başından ayrılmıyorum sürekli sarılıyorum,onsuz hiç bir şey yapmıyorum yapamıyorum

yoo cinsellik var ama sanki mecburiyet,4 yıl flörtümüz oldu sanırım sıkıldı benden,

yok canım yaa sanmıyorum sıkıldıgını yanı sorun bır tek eşinin cıkıp gezmesımı yanı ...:44:

bence daha detaylı sorunlarınız var :51:
ama sne en ufak bır seyden bıle huylanır olmaya baslamıssın
ama yazık be guzelım ıkınızede henuz 9 aylık yaa cok bebiş daha evlılıgınız

senden sıkılmamamsı ıcın elınden gelenı yap ne bılım fantazıler yap o zaman evden cıkamaz hep senı dusunur özler..:34:

bilirsin erkeklerın aklı hep uçkurundadırr:1:

yok canım yaa sanmıyorum sıkıldıgını yanı sorun bır tek eşinin cıkıp gezmesımı yanı ...:44:

bence daha detaylı sorunlarınız var :51:
ama sne en ufak bır seyden bıle huylanır olmaya baslamıssın
ama yazık be guzelım ıkınızede henuz 9 aylık yaa cok bebiş daha evlılıgınız

senden sıkılmamamsı ıcın elınden gelenı yap ne bılım fantazıler yap o zaman evden cıkamaz hep senı dusunur özler..:34:

bilirsin erkeklerın aklı hep uçkurundadırr:1:

yaptım neler yapmadım ki umursamadı bile artk hiç bişey içimden gelmiyo,iyice saldım kendimi

merhaba..
Arkadaşım yazdıklarından anladıgımkadarıyla eşinin biraz evlensemde hyatım değişmez moduna girmiş..n Yada Bir kaç arkadaşı vardır bak evlenince görürsün bizide un utrsun kılıbık olursun felan.. Bununda pskolojısine girmiş olabilir. Dha yolun başı hemen bıkıpta bu tarz yorumlar yapma birazda erkek olarak düşün.. Gotye - Somebody That I Used To Know (feat. Kimbra) - official video - YouTube:16::16:

merhaba..
Arkadaşım yazdıklarından anladıgımkadarıyla eşinin biraz evlensemde hyatım değişmez moduna girmiş..n Yada Bir kaç arkadaşı vardır bak evlenince görürsün bizide un utrsun kılıbık olursun felan.. Bununda pskolojısine girmiş olabilir. Dha yolun başı hemen bıkıpta bu tarz yorumlar yapma birazda erkek olarak düşün.. Gotye - Somebody That I Used To Know (feat. Kimbra) - official video - YouTube:16::16:

zaten tüm arkadaşlaı bekar nefret ediyorum arkadaşlarından

Back
X