• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

eşim beni beğenmiyor

eşiniz cinsel anlamda isteksiz olduğundan sizden kacmak için yollar arıyor olabilir ama bu sizi beğenmediğinden değil belki de kendinden utandığındandır..onu isteklendirecek seyler yapın,vakit gecirmeye calısın ha baktınız hala olmuyor onun la konusun sizden kacmasına gerek olmadığını onu bu haliyle de sevdiğinizi söleyin...

bu arkadasa katılıyorum olabılır bence de boyle.

düzelir meraketme canım ama gözünü açmak sana kalmış,benide eşimde ara ara olur böyle durumlar,arkadaşların taktiklerini yabana atma mutlaka uygula..eşim arada ilgisiz umursamaz yorgun bir hale bürünür,bende o zaman üstüne hiç gitmem..mesela daha 1 ay bile olmadı aynı bu durumlara girdi,bende bebeğimi eşime bıraktım hafta sonu dışarda işlerim var dedim kuaföre gittim saçlarımı koyu bir renge boyatım,güzel bir kıyafet aldım mağza giydim eve geldim eşim şok oldu,bebek ne zaman uyurki deyip durdu:) geçenlerde de gittim kuaföre sarışın oldum ama onun ilgisiz olduğu bir zaman değildi değişikliği seviyorum,eve geldiğimde senin bu huyuna bayılıyorum dedi:) yani herşeyi onun için özel yaptığınıda herzaman sanmasın.kendine değer ver.kendin için iyi şeyler yap sevdiğin ..ne bileyim ben genelde kuaföre giderim,alışveriş yaparım,işe giderken arabayla eşim beni bırakır ama hadi bugünde ben seni bırakayım derim arabayı ben kullanırım.arkadaşlarıyla tanışırım ,bekar olanları dahil..yemek hazırlıyorum arkadaşlarını çağırsana derim..hıı erkek arkadaşlarının yanındayken telfnla arama mevzusunda birçok arkadaşa katılamycam...eşim okey işini bi ara çokca abartmıştı bende arayıp durdum arkadaşalrı yenge arıyo eyvah yandın falan deyip dalga geçmişler eve geldi söyledi,bende orayı basmadığıma şükret dedim ,ben böyle şeyler istemem arkadaşlarınla akşamlarıda vakit geçir tamam ama haftada 1 olsun 2 olsundedim..özetle: kendine çekidüzen ver dış görünümünden psikolojne kadar..kendine güven ,kendini sev.eşimle bebek olana kadar hiç soğukluk yaşamadık ama bebek doğduktn sonra mecburen yaşadık ,malum bebek ağlıyor geceleri kalkyrm falan eşimle ayrı odalarda yattık uzun süre..hamilelikte aldığım 20 kilo :) eşim ne kadar desede ben seni herhalinle beğeniyorum diyede bunun kocaman bir yalan olsuğunu seziyordm,bebeğimz 2 yaşına geldğnde o kilolardan kurtuldum,çalışma hayatına döndüm,eşimin toplantıları ,konuşmalarında hep yanında oldum.tabikide alımlı güzel kıyafetlermle bakımlı halimle,arkadaşları hep çok şanslısın çok anlayışlı seni hep destekleyen bir eşin var diyolarmış:))) çok güzel bir duygu ..ama dediğim gibi kadın olmak eş olmak üstelik hemde anne olmak gerçekten zormuş bende evliliğimin 8.yılında daha iyi anladım...belki çok yeni evlisin bu sorunları yaşamak için çok erken ama inanıyorumki şimdiden bunlarla başetmeyi öğrenirsen kuursuz bir evliliğn olacaktır.çok uzun oldu kusura bakma yardımcı olabildysem ne mutlu ,bende dahil herkes kendi hayatından örnekler veriyor uygun olanları uygula canım

sızı cok takdır ettım umarım herkese ornek olur sabrınız taktıklerınız ve ozguvenınız en onemlısı

Back
X