severekmi evlendiniz canım
ay söylencek laf bulamıyorum bu erkeklere
vay be pes yani
saçını süpürge edenler ay sonunu kıt kanat getirmeye çalışmak hep onları düşünmek yaramıyor bacım.
yiyecen parasını bakacan kendine zor durumda bırakacan onuki değerli olasın. böyle acaip bi mahlukat bu erkekler.kafamçokkarıştı
erkekler bazen boyle sacmalarlar
cok seksi giyinirsin onuda suc ederler
bence esin sacmalamis canim
onu yola getirmeli ve bu dusuncesinden dolayi onu utandirmalisin
madem istedi tarzini degistirmek icin alisverise cik
sakin acima giden paraya cunku onlar onu severler
kendi yeni ve seksi seyler al birazda degistir tarzini bakalim ne diycek
1,5 yıllık evliyim bilenler vardır içinizde çocuk düşürdüm eşimle ayrılma noktasına geldimm gibi gibi biçok sorun yaşadım evliligimdee..eşim benimle ilgilenmiyorr önceligi başkalarıııııı resmennn benden sogumuş gibiii......laf arasında agzından kaçırdı dün akşam...... Evlendigimizden beriiiiiii hep aynısınnnn hep aynııııııı giyimmm tarzıııııı aynıııııı şekil......saçımı kestane rengine boyatmıştımm güzel mi diye sorudmm saçını deiştirecegineee tarzını ve beni diger anlamdaa(anlarsınızz) mutlu etmekle ugraş bence dediiii.çok yıkıldımmmmm dağıldım resmennnn.ben onun en paspal halini bile canımdan çok severkennnn........size ne yapmalıyım?halbuki herkes gibi normal bi kadınım.spor giyinirim..eşimle birlikte olurum her normal evli kadın gibi........eksik neee.??.....
bilmiyorum kızlar bilmiyorummmmmm 1000 tl maaş alırım önce evim yuvam borcum harcımm eşim derimmmm.bi lüksüm yokturrrrr hatam da bu sanırmmmm
1,5 yıllık evliyim bilenler vardır içinizde çocuk düşürdüm eşimle ayrılma noktasına geldimm gibi gibi biçok sorun yaşadım evliligimdee..eşim benimle ilgilenmiyorr önceligi başkalarıııııı resmennn benden sogumuş gibiii......laf arasında agzından kaçırdı dün akşam...... Evlendigimizden beriiiiiii hep aynısınnnn hep aynııııııı giyimmm tarzıııııı aynıııııı şekil......saçımı kestane rengine boyatmıştımm güzel mi diye sorudmm saçını deiştirecegineee tarzını ve beni diger anlamdaa(anlarsınızz) mutlu etmekle ugraş bence dediiii.çok yıkıldımmmmm dağıldım resmennnn.ben onun en paspal halini bile canımdan çok severkennnn........size ne yapmalıyım?halbuki herkes gibi normal bi kadınım.spor giyinirim..eşimle birlikte olurum her normal evli kadın gibi........eksik neee.??.....
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?