Eşim beni beğenmiyormuş .....

CASIO

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
22 Aralık 2008
217
0
96
İstanbul
,5 yıllık evliyim bilenler vardır içinizde çocuk düşürdüm eşimle ayrılma noktasına geldimm gibi gibi biçok sorun yaşadım evliligimdee..eşim benimle ilgilenmiyorr önceligi başkalarıııııı resmennn benden sogumuş gibiii......laf arasında agzından kaçırdı dün akşam...... Evlendigimizden beriiiiiii hep aynısınnnn hep aynııııııı giyimmm tarzıııııı aynıııııı şekil......saçımı kestane rengine boyatmıştımm güzel mi diye sorudmm saçını deiştirecegineee tarzını ve beni diger anlamdaa(anlarsınızz) mutlu etmekle ugraş bence dediiii.çok yıkıldımmmmm dağıldım resmennnn.ben onun en paspal halini bile canımdan çok severkennnn........size ne yapmalıyım?halbuki herkes gibi normal bi kadınım.spor giyinirim..eşimle birlikte olurum her normal evli kadın gibi........eksik neee.??.....

Son düzenleyen: Moderatör:
bir bayana söylenecek en kötü şey bence
bakımsızmısın canım??

Eksik yok anacım bu adamlar her zaman fazlasını ister... Seni alırken beğenerek almamış mı? ınsanın dış güzelliği herşey demek değil ki... Ruhu kişiliği temiz olsun. Ama anlamazki bu erkek milleti!! Bunlara herşey müstehakk klava:

saçını süpürge edenler ay sonunu kıt kanat getirmeye çalışmak hep onları düşünmek yaramıyor bacım.
yiyecen parasını bakacan kendine zor durumda bırakacan onuki değerli olasın. böyle acaip bi mahlukat bu erkekler.kafamçokkarıştı

açıkcası çok bakımlı oldugum söylenemezz.en büyük bakımın fön yada maşa yaptırmaktırrr.kot tarzı giyinirim geneldee.tutucu bi iş ortamım varrr o nedenle oldukça derli toplu giyinirimm.makyaj yapmamm.((((( çok yıkıldım dagıldım resmennn

erkekler bazen boyle sacmalarlar
cok seksi giyinirsin onuda suc ederler
bence esin sacmalamis canim
onu yola getirmeli ve bu dusuncesinden dolayi onu utandirmalisin
madem istedi tarzini degistirmek icin alisverise cik
sakin acima giden paraya cunku onlar onu severler
kendi yeni ve seksi seyler al birazda degistir tarzini bakalim ne diycek

bilmiyorum kızlar bilmiyorummmmmm 1000 tl maaş alırım önce evim yuvam borcum harcımm eşim derimmmm.bi lüksüm yokturrrrr hatam da bu sanırmmmm

nasıl tarzımı deiştireymmmmm spor giyerkenn ; birden etekk klasikkkkk açık seçik bi tarzaaa mııııı bilmiyorumkineeee

Evlilik kararı verirken acele etmeyin.

Denkliğin önemli olduğunu unutmayın.

Evleneceğiniz kişiyle ideal hayatları konuşmak yerine birbirinizin günlük hayattaki hallerinizi anlamaya tanımaya çalışın.

Psikolojik ve bedensel anlamda sorun olacak şeyleri mutlaka başta konuşun.

Nişanlıyken yaşadığınız sorunlara 'Nasıl olsa düzelir' mantığıyla bakmayın...
kımse evlılık kolay dememısdır..
esınız haklı olabılırmı.
belkıde eve geldıgınde ful makyajlı mını eteklı topuklu ayakkabılı bı bayan ıster..
herdaım spor gıyınıyosanız esınız bundan sıkılmıs olabılır..
esınız hergun ızınlı gunlerınde bıle sıyah takım ceket gıyse emınım sızde kendısıne ımada bulunurdunuz..bece uzulcegnıze esınızını kredı kartını alıpda alısverıse ve kuafore ugrayın..

bak kendini bırakmaman gerek elbette... Bakımlı olmalısın ama bunu kendin için yapmalısın herşeyden önce... Eşinin kalkıp sana böyle birşey demeye hakkı yok ki? O çok mu bakımlı biri acaba çok merak ettim!! yada herşeyi bir kenara bırak böyle mi söylenmeli?? Tuhaf doğrusu kırılmakta haklısınız

işte öncelik kendiniz olucaksınız demekki bundan sonra
kendinize bakın süslenin püslenin ama onada yüz vermeyin
görsün gününü hatasını anlasın
hemde severek ay çok sinirlendim
benneyaptımki

akannehirakannehirakannehirakannehirakannehirakannehir
canım neden eksiği kendinde arıyorsun ki???

bilmiyorum kızlar bilmiyorummmmmm 1000 tl maaş alırım önce evim yuvam borcum harcımm eşim derimmmm.bi lüksüm yokturrrrr hatam da bu sanırmmmm

demekki napcakmışın tüm parayı 1000 lirayı dış görünüşüne harcıcakmışın, belki böyle yaranabilirsin eşine, borçlar birikincede görelim eşiniklava:

Altini isaretledigim bölümü kacirdim demin!!CADIARZU

Acaba esinin sorunu senin giyiminle süsünle degilde cinsel anlamda herhangi bir hususta olabiirmi canim???

Beni mutlu etmeye calis demis.....malum konuda dedi herhalde...dogrumu anladimbenneyaptımki

hayat çok garip arkadaşlarr çokkk garipppp kadın olmak çok zorr sevmek çok zorrr onlar hayata bizim gibi bakamıyorlarrr yürekten candan olamıyorlarmışşşşşş megerrrr çok saolun sizlerdeee olmasanızz ben ne yapardım?? daraldıgımda bunaldıgımda birer bacı oluyorsunuz bana çok saolun.....

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…