Eşim beni beğenmiyormuş .....

Canım eşin çok kırıcı davranmış, yaptığı ve söylediği doğru demiyorum ama herşeyin bir tarzı ve adabı vardır. Afedersin yatak odasında senden ne istediğini sana kırıcı olmadan, seni yönlendirerek söyleyebilir. Veya giymeni istediği tarzda çamaşır alıp hediye edebilir - bunlar gayet normal.

ış yerin tutucu mu, tamam o zaman. ış yerinde ortama göre giyinmek, ayak uydurmak zorundasın bundan normal ne olabilir. Akşamları hafif makyaj yap. Ama iş dışında biraz değişiklik istiyorsa alsın seni beraber alışverişe çıkın, o beğensin, beraber beğenin. ıletişim olmadan anlaşma nasıl olsun!?

Ama en önemlisi ve en çok kzdığım şey ise seni bu halinle beğenip, evlenmesi ve sonrasında bu şekilde davranması ve seni değiştirmeye çalışmasıdır. Tabii ki eşindir şöyle giyin, bunu giyme diyebiliir, fikir verebilir ama bu senin için de geçerlidir.

Ha, illa açık seçik giyeceksin diye bir kural yok ama sen yine de al bakalım 2-3 dekolte bakalım ne yapacak o zaman - illa kıskandırmak mı gerekiyor yani.

Bu arada yemekti temizlikti uğraşma, sen önceliği süsüne püsüne ver, paraları çatır çatır harca kendine, kuaföre git yaptır ne gerekiyorsa. Bakalım ne diyecek o zaman...

densiiizÇok üzgünüm çoook

doğruuuu mağzalara canım
gerçi bu defada kadın sen çok para harcıyon olur neyse

eşlerin birbirlerine hem cinsel hem diğer konularda istekleri olabilir ama bu böyle bodozlama mı söylenir

evet canım doğgru anladınn.o anlamda bi sorun yok sanıyordum kendimcee.diyorum ya herkes gibi normal bi cinsel yaşantımız varr hep severek isteyrek birlikte oldummm bugune denk.aşkla yaniiii.ama yetmiyormşş hep aynıymışımmm hiçbi deişiklik yokmuşşşş...???

peki canım eşin ne gibi değişiklikler yaptı kendinde evlendiğinizden beri, seni eleştirirken kendisi çok mu renkli, çok mu geliştirir kendiniCADIARZU

evet söylem biraz ağır akannehir ama çokta kırılmayın,en azından beklentisini size söylemiş ya
nedensiz tavır ve soğukluk yapmasındır iyidir yerimseniben

ev ortamında karşısında işveli cilveli azcukta seksi bayan ister sanırım eşiniz :jeyyar:
ekonomik özgürlükte var,alışveriş yeni imaj felan :smiley-cool:
eminim düzelir zamanla

a.s.

peki canım eşin ne gibi değişiklikler yaptı kendinde, seni eleştirirken kendisi çok mu renkli, çok mu geliştirir kendiniCADIARZU

hiçbir deişikligi yokkkkkk uyurken kokan çoraplarınıı çıkarmasını bilee ben söylerim...ama benim onu cinsel anlamda mutlu edememe düşüncesiiiiiiii çok kötüüüüüüüü bir kadın daha ne yapabilir kiiiiii.....töbeeee

canım sende eşinde gördüğün eksikleri arada ima et kendininde mükemmel olmadığına bilsin ve arkadaşlarında dediği gibi kendinde yenilik yap bugun karşısına çok seksi çık mesela

Canim degisiklik isteyebilir esin bu konuda tabikide...buna kizmaman lazim...lakin bunu adam gibi söylemeli....kirici olmasi hic hos degillmaz:

Aslinda böylesini catir catir catlatacaksin...güzel ic camasirlari gecelikler giyip arkani devirip yatacaksin....yanastigi zamanda öfff git basim agriyor diyeceksin....söyle güzelce delirteceksin bir müddet....:hulya:

Kacan kovalanir güzelim....biraz agira satmak lazim bazen bu erkek milletine

Beni alırken gözün nereye bakıyodu deseydin ya.......
Eşinin nelerden hoşlandığını sen bilirsin, spor giiyiniyor olmak bişey ifade etmezki,
Belki kocan kadınsı, dişi olmanı istiyor, akşamları evde bence daha tahrik edici kıyafaetler giyebilirsin, tarzını beğenmiyor demekki,
süslen, püslen, şöölle mini etekler dekolte bluzlar falan, kokularını sık ağzının suyu aksın hıyarınnnnnnn,
onlar için karakterden önce bilmem ne gelirrrrrrrr.
Kendini aşağılatma, sen kendini komple değiştir ve bu sefer sen onu beğenme kızzzzz

nasıl tarzımı deiştireymmmmm spor giyerkenn ; birden etekk klasikkkkk açık seçik bi tarzaaa mııııı bilmiyorumkineeee

Canım; eşinden böyle talihsiz bir söz duyduğun için üzgünüm ama;erkekler çocukların boyu uzamış halidir bazen de kendilerini doğru ifade etmekten uzaktırlar.
Umarım eşin bu sözleri canı sıkkın bir anında düşünmeden söylemiştir.

Tarzını değiştirmek için açık saçık giyinmen gerekmiyor ki....Yine kot giyebilirsin ve üzerine öyle bir bluz giyersin ki görenin gözü kalır.Bu devirde kotun üzerine ipek bluz giyiliyor yani katı kurallar eskide kaldı....

Diz altı bir etek ve ceket ile uyumlu aksesuarlar,düz kesim yine diz altı bir elbise ve üzerine uçuş uçuş uzun bir şifon ceket,beyaz bir pantalon üzerine lacivert beyaz desenli bir bluz ile lacivert 4 düğmeli ceket.........Örnekler çoğaltılabilir.Bak hiçbiri de açık saçık değil.......
Bir de dış görünüşünde yapacağın tüm değişiklikleri kendin için sen istediğin için yap.Önce kendini sen beğen.Eşinin beğenmesi bonus olsun...

Saçlarını klasik renklere değil de herkeste fazlaca görülmemiş renklere boyat.Sıra dışı ama asla absürt değil.Yani bundan önce eşinin sende görmemiş olduğu özelliklerini ortaya çıkar.

Eşin seni beğendikçe daha mutlu olacaksın bu yüzüne ve eşinin ima ettiği özel yaşamına yansıyacaktır.

Lütfen şu andan itibaren üzülmeyi bırak ve kendin için değişiklikler yap.Kendini aynada çok beğenene kadar her tarzı dene.Sen kendini beğen..Gerisine boşver.Özgüvenli kadın zaten güzel görünür.

Azıcık maaşını özgürce kendin için harca....Sonra biriktirirsin.Şimdi sıra sende.......a.s.a.s.

öncelikle ya senin klavyen ya benim gözüm bozuuuuuuk a.s. sonrasında al kocanı çıkın alışverişe kendine bir ev gardrobu oluştur şöyle şıkır şıkır ve seksi giysiler ve çamaşırlar al evde giyersin kocana ama bunları ona aldır anlasın bakımlı bir kadına sahip olmanın bedelini .iyi bir kuaför bul ve kişisel bakımını saçını başını da düzenli olarak yaptır sonra da süründür gitsin kaydirigubbakcemile5

bu arada eşlerimiz dışarıda aşırı derecede bakımlı kişileri görüyorlar eve geldiklerinde ise eşohmanla karşılıyoruz onları daha rahat olalım diye bence daha çok evde eşimize süslenmeliyiz ki nekadar güzel bir karısı var görsün

böğğğğğğğğğ,
koktuğun için seni canım çekmiyo de bakalım, nasıl oluyomuşş,
bende misler gibi kokan bakımlı bi koca istiyorum de.

ayyy çok sinirlendim canımklava önce kokmuş çoraplarını bi temizlesin sinir şey canım bu erkekler çok dengesiz napsak yaranamayız.sen kendinde suçu arama ne istiyosa kibar bi şekilde söyleyebilirdi. böyle konuşuyorlar sonra kendilerinden soğutuyorlar.lmaz:evlenmeden öncede spor giyiniyodun galiba ee o zaman körmüydü ayrıca ortamına göre giyinilir yani iş yerin tutucuymuş galiba ee kıyafetde ona göre olucak yani

taktikler süper denemekte fayda var. özetle biraz işve biraz cilve şık çamaşır ve gecelikler. deneyerek hiç bişey kaybetmez belkide kocasının ilk günki aşk ateşini geri kazanırsın :))

bencede onun doyumsuzluğu söz konusu,sen onu umursama takma fazla aldırış etme onun yanında sen onla ilgilenme göreceksin o seninle ilgilenecek daha kadınsı daha çekici ol eminim öylesindir ama daha da gözüne sok bence ama bu arada pas verme ipleride elinden bırakma )) allah yardımcın olsun ..

kaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3

ben dışarıda kapalıyım çalışma ortamında mecburen açık tabi eve gelince kendimi tamamen değiştiriyorum eşimin gözü benden başkasını görmesin diye tabi kendimi bende begeniyorum oda ayrı bir konu arkadaşın dediği gibi sen kendini değiştir sonra sen onu beğenme o kendini sana begendirmeye çalışsın

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…