Altini isaretledigim bölümü kacirdim demin!!CADIARZU
Acaba esinin sorunu senin giyiminle süsünle degilde cinsel anlamda herhangi bir hususta olabiirmi canim???
Beni mutlu etmeye calis demis.....malum konuda dedi herhalde...dogrumu anladimbenneyaptımki
evet canım doğgru anladınn.o anlamda bi sorun yok sanıyordum kendimcee.diyorum ya herkes gibi normal bi cinsel yaşantımız varr hep severek isteyrek birlikte oldummm bugune denk.aşkla yaniiii.ama yetmiyormşş hep aynıymışımmm hiçbi deişiklik yokmuşşşş...???
peki canım eşin ne gibi değişiklikler yaptı kendinde, seni eleştirirken kendisi çok mu renkli, çok mu geliştirir kendiniCADIARZU
evet canım doğgru anladınn.o anlamda bi sorun yok sanıyordum kendimcee.diyorum ya herkes gibi normal bi cinsel yaşantımız varr hep severek isteyrek birlikte oldummm bugune denk.aşkla yaniiii.ama yetmiyormşş hep aynıymışımmm hiçbi deişiklik yokmuşşşş...???
nasıl tarzımı deiştireymmmmm spor giyerkenn ; birden etekk klasikkkkk açık seçik bi tarzaaa mııııı bilmiyorumkineeee
hiçbir deişikligi yokkkkkk uyurken kokan çoraplarınıı çıkarmasını bilee ben söylerim...ama benim onu cinsel anlamda mutlu edememe düşüncesiiiiiiii çok kötüüüüüüüü bir kadın daha ne yapabilir kiiiiii.....töbeeee
Canim degisiklik isteyebilir esin bu konuda tabikide...buna kizmaman lazim...lakin bunu adam gibi söylemeli....kirici olmasi hic hos degillmaz:
Aslinda böylesini catir catir catlatacaksin...güzel ic camasirlari gecelikler giyip arkani devirip yatacaksin....yanastigi zamanda öfff git basim agriyor diyeceksin....söyle güzelce delirteceksin bir müddet....:hulya:
Kacan kovalanir güzelim....biraz agira satmak lazim bazen bu erkek milletine
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?