Eşim beni beğenmiyormuş .....

aspendosss ...
konunu okudum canım ve gerçekten eşinin yaptıkları çok gurur kırıcı,incitici...
şimdi sıra sende olmalı...
ayağı kırık 3-4 ay yatacak demekşakkıdıCADIARZU
Bence ayağı kırılmış olması,iştende çıkacak olması su anda maddi açıdan kendini sana bağlı hissettirmiş ve ilgide bekliyorr..
1-ilgili davranma:işten gelince naber de,kendine bak kayınvalıdende de olsa...
2-bakımlı görün bakımlı,alımlı çık evden,bakımlı alımlı dön eve..
Tabi ayağı kırık olunca ve maddi acıdanda kendıne güveni gidince,sendeki bu değişikliğide farkedince kıskanacaktır...nerden çıktı bu değişim diyecektir...
ama senin için suslendım vs deme asla ...
ama tamamen ipleri koparcak kadar da,başkası mı var diye düşündürcek kadar da uzaklaşma..
sadece ne olduğunu görmesini sağla...
bekarım ama bunun etkili olacağına eminimdelikafadulden
opuyorumnanaktan

bencede sonuna kadar katılıyorum tek bir ayrıntı var değişimden 4-5gün sonra uygun zamanda o söylediği lafı tık ağzına ona hizmet ettiğin an ne bilim su verirken yemek verirken kulağına usulca fısılda..... ve cevaplamasına izin verme canım üzülme:lepi:

ilk ve son sayfayi okudum..
hastalanmasi senin icin suan avantaj arkadaslarinda dedigi gibi suslen,civil civil ol cik disari evde de oyle ol..ama esine cok yuz vermeee..zemuszemusistedigi kadar cildirsin sen keyfini cikart..sacini mutlaka degistir,kisaysa uzat cit cit vs.al,tarzini degistir eminim cildirir benim hastaligimi mi buldun diyeeekaydirigubbakcemile5kotu olan seni diger konuda acimsizca vurmasi bir kadin icin kolay kapanmaz bu..ama takma..cinselligi cagristiran hareketlerde bulun azcik akli kalsinnkaydirigubbakcemile3ha bu arada maddiyati duzeltince de madem bakim istiyor sende catir catir para iste ve harca..yasasin kotulukkkkötükedihüso

Son düzenleme:
arkadaşlar benimde buna benzer bi sorunum var evlendiğimde 50 kiloydum zayıf bir bayandım 8 yıllık evliyim 7 yaşında bir oğlum var doğumdan sonra fiziğim hiç bozulmadı 5 kilo almıştım 2 ayda verdim ama son 2 yıldır birden 15 kilo aldım eşimin bana yaşattığı sorunlar yüzünden sinir hastası oldum antidepresan kullanmak zorunda kaldım bu ilaçta bana 2 yılda 15 kilo aldırdı şuan 65 kiloyum geçen gün eşim bana beni artık çekici bulmadığını söyledi yıkıldım oysa ben onun yüzünden bu hale gelmiştim herşey bir tarafa tüm erkeklere tek sorum var SEVGİDE HİÇ VEFA YOKMU??:(

arkadaşlar benimde buna benzer bi sorunum var evlendiğimde 50 kiloydum zayıf bir bayandım 8 yıllık evliyim 7 yaşında bir oğlum var doğumdan sonra fiziğim hiç bozulmadı 5 kilo almıştım 2 ayda verdim ama son 2 yıldır birden 15 kilo aldım eşimin bana yaşattığı sorunlar yüzünden sinir hastası oldum antidepresan kullanmak zorunda kaldım bu ilaçta bana 2 yılda 15 kilo aldırdı şuan 65 kiloyum geçen gün eşim bana beni artık çekici bulmadığını söyledi yıkıldım oysa ben onun yüzünden bu hale gelmiştim herşey bir tarafa tüm erkeklere tek sorum var SEVGİDE HİÇ VEFA YOKMU??:(

o tığ gibi delikanlı mı?
Ki öyle olsa bile siz onu tanıdığınızda pskilojiniz bozuk ta değilmş, kilolu da değilmişsiniz.
İlginç ya.Allah kimsenin vicdanını köreltmesin.

işin komik tarafı hani derler ya dinime söven müslüman olsa bari o misal bizimkide eşim 32 yaşında ben 25 onunda saçları döküldü kel ve 35 yaşında gibi duruyo hatta yeni tanıştığımız insanlar abinmi diye soruyo ama dedimya beyfendi beni beğenmiyo :( erkek değilmi fazla söze gerek yok:umursamaz:

neyse ilginize tşk ederim iyi geceler umarım hiç bir kadın benim karşılaştığım vefasızlıkla karşılaşmazmirmirmirmir

eşin sana ne sorunlar yaşattı ki depresyona girdin?

artık seni çekici bulmuyorsa planı neymiş ki, ne amaçla söylemiş bunu, amacı sadece seni kırmaksa eğer kırılmayacaksın ki amacına ulaşamasın

açıkcası çok bakımlı oldugum söylenemezz.en büyük bakımın fön yada maşa yaptırmaktırrr.kot tarzı giyinirim geneldee.tutucu bi iş ortamım varrr o nedenle oldukça derli toplu giyinirimm.makyaj yapmamm.:(((((( çok yıkıldım dagıldım resmennn

sık sık yeni kıyafetler al canım iş yeri tutucuysa şık şeyleri evde ve onunla gittiğin yerlerde giyy.. harca durr düşünme bi zaman sonra o sana yeter der zatenn..
babaannem hep söyler erkeğin iki tabağı varsa birini kıracaksınnn...
anneannem hep der erkeğin parası bol olunca harcayacak çok yer bulurr.. bu yüzden borçtan çıkarmıcan başını...

bana eşim en ufak olumsuz birşey söylemeye kalksa;senin bu laflarına inansam sokağa çıkamam ben derim
önemli olan kendine olan özgüvenin
başkası ne derse boş ondan sonra
bazen de kıskandıkları için biraz daha çekinik kalın falan diye böyle şeyler söyleyebiliyor erkekler
çok kızarsan sanki sen dünya yakışıklısısın falan de

:oklava:
bana eşim en ufak olumsuz birşey söylemeye kalksa;senin bu laflarına inansam sokağa çıkamam ben derim
önemli olan kendine olan özgüvenin
başkası ne derse boş ondan sonra
bazen de kıskandıkları için biraz daha çekinik kalın falan diye böyle şeyler söyleyebiliyor erkekler
çok kızarsan sanki sen dünya yakışıklısısın falan de

aynen arkadaşım bende dediğin gibi yaptım ister beğen ister beğenme sen önce kendine bak kendini bana beğendir dedim hem madem çekici değilim neden beni bu kadar kıskanıyosun kendine olan güvensizliğin ve komplexlerinle benim canımı acıtmaya çalışıyosun aklınsıra ama boşa uğraşıyosun ben senin için herşeyden vazgeçtim sana sadık kaldım çocuğuma annelik sana kadınlıkta saygıda kusur etmedim bunun karşılığında sen bana bu vefasızlığı yaptın beni dış görünüşümle küçümsedinya artık zerre kadar umrumda değilsin dedim öyle bir bozulduki tek kelime edemedi onu bunu bilmem erkeklere taviz vermiyceksin yoksa tek kelimeyle tüm emeklerini sevgini saygını harcıyabiliyolaryasakkelime:nazar:

buarada merak edenler varsa sonucuda söyliyim kızlar ben kazandım şimdi deli gibi kendini bana beğendirmeye çalışıyo:):):) kendi komplekslerinde boğuluyo oh olsun çok canımı yaktı benim çoook....

ya var ya su anda uyumakta olan kocama kızgınım dıye mı bılmıyorum ama olar sınırlıyken her seyı solyolar edıyolar snra cemkırıp cvp verıce oylece kalıyolar ıyı yapmıssın papatyam tavız verırsen cıkıyo tepeye vermezsende soguyo hangııs doru bılemedım:gitme:

:oklava:

aynen arkadaşım bende dediğin gibi yaptım ister beğen ister beğenme sen önce kendine bak kendini bana beğendir dedim hem madem çekici değilim neden beni bu kadar kıskanıyosun kendine olan güvensizliğin ve komplexlerinle benim canımı acıtmaya çalışıyosun aklınsıra ama boşa uğraşıyosun ben senin için herşeyden vazgeçtim sana sadık kaldım çocuğuma annelik sana kadınlıkta saygıda kusur etmedim bunun karşılığında sen bana bu vefasızlığı yaptın beni dış görünüşümle küçümsedinya artık zerre kadar umrumda değilsin dedim öyle bir bozulduki tek kelime edemedi onu bunu bilmem erkeklere taviz vermiyceksin yoksa tek kelimeyle tüm emeklerini sevgini saygını harcıyabiliyolaryasakkelime:nazar:

Kız adamın bütün dengesini bozmuşsun
Ayarlarıyla oynamışsın
Ama helal olsun sana :roflol: :roflol: :roflol:
Eşinde derdine yansın beğenmiyormuş naniknanik görsün gününü

Anlamiyorum nedir bu kadar feminist oneriler..Cozum araniyor anladigim kadariyla kocaya neden sovuyoruz?Demis iste..Cozum araniyor.Neden dedi ve demesin artik diye.Sevgili ASPENDOSS,esini
sevdigine eminim ki buraya getirmissin konuyu.Esin seni begenmiyorsa da bir nedeni vardir.Ve buraya artik esimle herseyi bitirdik diye gelmek istemiyorsan,onlemini al.Senin disarida giydiklerinde ilgilendigini hic zannetmiyorum.Adam senin evde giydiklerinle ilgileniyor.Cok da normal.Hemen git kendine guzel gecelikler al.Abartmadan sadece ic giciklayan cinsten..Ancak dikkat bir anda degil;yavas yavas gec buraya.Birden adam seni karsinda esofman disi birseyle gorurse cok etki etmeyecektir,aksine komik olucaktir..Isten eve dongudunde is giysilerinle karsilama-hafif makyaj yap-gecelikle de karsilama-daha dikkatli kiyafetler sec..Biliyorum cok zor bir durum;yorgun argin eve gel birde suslen..ama o yapmiyor degil mi?Sen yaptikca oda yapicaktir buna inana.Avrupa yakasi dizisinde ki gibi esofman kismina gecildiyse hizla iliskilerde bitis yasaniyor ,buna inana.Biz esimizi cocugumuz gibi goruruz;ama onlar anne aramiyorlar..
Ben niye anlatiyorum ki sende kadinsin ve biliyorsundur.

sevgiler..

Son düzenleme:
Ah kıslarr ah hepiniz o kadar çok haklsınız kiii anlatamam....buraya gelmedigim dönemde ev tuttum yani kayınvalideyle aynı evde ayaşıyordukk yaa kendime bi düzen kurdumm çok şükür.benim kendime bakmamsa niyeyse pek etkilemedi onuuu.kendime yeni bişi alınca bu kadar borç harç içinde yazıklar lsun sanaa diyorrrrr offff anlatması çok zor bazı şeyleri ..ama önceki gibi deilim uyurkenn kalk üzerini deiştirr ter kokuyorsun rahatsız oluyorum,,koltuk altını temizlee gibi rencide edici cümleler kuruyorum süreklii.utandırıyorum onun yaptığıı gibi......

evlilik gerçektn çok zormuş arkadaşlar hiç kimseyi yaşadıklarından dolayı kınamayalım..öyle bir insandımkiii seviyesiz bir komşuya bile tahammülü olamayan ben ;eşimle tüm yaşadıgım olumsuzluklara ragmen hala evliligimi kurtarmak yoluna sokmak adınaa mücadele verippp onunla aynı çatı altında yaşayabiliyorumm.allah hepimizin yardımcısı olsun arkadaşlar en başından taviz vermeyinnnn eşlerinizee vermeyinnn....eş olarak seçeceginiz kişi ama az gelirli ama çirkinn ne olursa olsun ama adam gibi adam olsunn. adam gibi adam...

ha unuttuğum birşey var ; bu ay evlilik yıldönümümüzdü geçen haftaa.artık benim söylenmelerimden çoş çoşş demelrimden mi yoksa içinden gelerek mi bilmiyrum amaa eve bana çiçek yaş pasta ve tek taş yüzükle geldiii...umut ediyorum mücadele ediyorum en ufak şelerle bile mutlu olabiliyorum.....inş.hepimiz hakettigimz yeri buluruz birgün....

Back
X