Eşim beni beğenmiyormuş .....

ozaman bak kendine çatır çatır harca parasını yeni kıyafetler al kuaföre git .......bak demek kolay lafla bakım olmuyo şu densize bak ya evlilik bu hastalıkta sağlıkta değilmi bu iş ayıp ya!!!!!!!!!!

ne kadar kötü... ne kadar acı..
bu tarz düşüncesini daha tatlı dille yansıtabilirdi
çok kınadım eşinizi...

bu erkekler hep karşısındaki kadın güzel olsun farklı olsun tavırları değişir ama biraz bakımsız görsün hemen kendini belli eder beğenmediğini.benim nişanlımda güzellik bakım hastası sinir ediyor beni geçen yıl tutturmuştu saçlarını sarı yap diye yaptım şimdide koyu saç istiyormuş resti çektim hiçbir dediğini yapmıyorum bu kadar mı önemli şu güzellik ya eskiden böyle değildi özeniyorum başkalarına o kadar paspal kızlar var çevremde sevdikleri tapıyor ya bende o kadar bakımlıyım içten gelen bişey bu sonuçta ama benimki ahh ahh kendi yakışıklı bakımlı diye yapıyor biliyorum inşallah kel kalllll:)))

hayatımda bir erkeğin yakışıklılığına hiçbir zaman bakmadım önemli olan insanın meziyetleri ,huyu,bağlılığı dedim allaha bin şükür bana dört dörtlük ama beni farklı kıyafetle yada değişik makyajla görsün ayaklarıma kapancak böyle bir adam değiştiremem.eşofmanlarımlaykende normal davranıyor öyle aşağılıcak valla elime sopayı aldığım gibi yallahh.

çok şükür böyle bir eşim yok adam benim her halimi beğenir:kedi:
bence böylede olmalıa.s
hiçbirimiz manken değiliz ki... ev işi çocuklar derken 24 saat nasıl bakımlı olalım ki
kaldı ki bunun hastalığı olur kendini iyi hissetmediğin günler olur
e o zamanda ben seni beğenmiyorum mu dicek:kızgın:
çok yazık nasıl bir insanmış bu:sinifsinif:allah yardımcınız olsun

Kız adamın bütün dengesini bozmuşsun
Ayarlarıyla oynamışsın
Ama helal olsun sana :roflol: :roflol: :roflol:
Eşinde derdine yansın beğenmiyormuş naniknanik görsün gününü

tşk ederim arkadaşım dediğin gibi bozdum ayarlarınıda dengesinide şaşkın ördeğe çevirdim adamı ama bakma böyle dediğime yani gerçekten fena yaptım ben kazandım ama kaybolan yıllara emeklerime üzülüyorum keşke ilk günlerdeki gibi olsak keşke bu vefasızlığı yapmasaydı bana için için üzülüyorum ama ona belli etmiyorum tabisenağlama ama gerçekten yazık etti sevgime saygıma ben çok bağlıydım ona yaa bir kaç cümleyle ilgisizliğiyle harcadı sevgimi yazık çok yazık:1no2:

.......................................ey allahm sen ne büyüksünnn :))) opuyorumnanaktan

Son düzenleme:
1,5 yıllık evliyim bilenler vardır içinizde çocuk düşürdüm eşimle ayrılma noktasına geldimm gibi gibi biçok sorun yaşadım evliligimdee..eşim benimle ilgilenmiyorr önceligi başkalarıııııı resmennn benden sogumuş gibiii......laf arasında agzından kaçırdı dün akşam...... Evlendigimizden beriiiiiii hep aynısınnnn hep aynııııııı giyimmm tarzıııııı aynıııııı şekil......saçımı kestane rengine boyatmıştımm güzel mi diye sorudmm saçını deiştirecegineee tarzını ve beni diger anlamdaa(anlarsınızz) mutlu etmekle ugraş bence dediiii.çok yıkıldımmmmm dağıldım resmennnn.ben onun en paspal halini bile canımdan çok severkennnn........size ne yapmalıyım?halbuki herkes gibi normal bi kadınım.spor giyinirim..eşimle birlikte olurum her normal evli kadın gibi........eksik neee.??.....

eşinin söledikleri çok ayıp....evet ama sen de ona göre değiştir biraz kendini makyaj yapmam demişsin biraz daha bakımına özen gösterebilirsin çünkü erkekler ister böle şeyleri biraz değişiklik yap bakim kendinde düzelicekmia.s

kısslar eşimin kafasına saçkıren girmiş saçları biranda ortası kocaman açıldııııı...baana göstermeye bile utanıyorr ya kel kalırsam diyee bunalıma girdiiii.ey allahm sen ne büyüksünnn :))) opuyorumnanaktan

sarımsak sursun geçer delikafadulden

bence tam anlamıyla baştan aşağıya değiş ve şaşırt onu peşinde koştur sana o kelimeyi dediği için pişman olsun seninle birlikte olmak için kedi gibi peşinde dolaşsın mine etek giy değajesi olan kıyafetler giy evde çok açık ol devamlı mutlu ol sakına suratın asık oturma sendeki farkı görünce sana yaklaşıcaktır emin ol bu erkekler ellerindekinin kıymetini bilmezler

kısslar eşimin kafasına saçkıren girmiş saçları biranda ortası kocaman açıldııııı...baana göstermeye bile utanıyorr ya kel kalırsam diyee bunalıma girdiiii.ey allahm sen ne büyüksünnn :))) opuyorumnanaktan

karşısına geç sürekli saçlarıyla oyna heee bide sakına evde saçlarını toplama bırak dağanık kalsın Allahın sopası yok işte kaydirigubbakcemile3

gerçekten çok güldüm buna kaydirigubbakcemile3
alma mazlumun ahını ahanda böle kel kalırsın lülülülülülü

aspendosssss beddua mı ettin bacım ne cabuk tuttu ya :) ama yine de gecmiş olsun seni kırdıgı için kızgınım onaaaa:umursamaz:

aspendosssss beddua mı ettin bacım ne cabuk tuttu ya :) ama yine de gecmiş olsun seni kırdıgı için kızgınım onaaaa:umursamaz:

canlarımm yaaaaaa sadece kalbmim çok temizz inanınn....dün bu gececiydii sabah beni alacaktı çağrı yaptı aşa indimm hiç giyinmedigim tarzda giyindim evett sporduu ama çok daha farklıııııı saçlarım dalgalıı fönlü açık ve makyajlıydımmmm.arabada yanına oturdum hep bana baktııı gel bi öpimm dedi bi kaç defaaaa.sen canımsın seni çokseviyorum filann ay şokkkkkk oldummm bu kadar mı yani rsemen kendimi pazarladım kocamaaa :))) ulenn erkek milletiiii hep boyalı sindy bebek gibi olalım istiyorsunuzz ne diyim biraz kendime bakınca adam gözlerin benden ayıramadııı.hatta gelsenee yukarı çıkalım eve yani daha sonra giderizz gidecemizz yere dediiiiiiii :)))))) yok ölee dedim bendeeee oh olsunn ;)))

size anlatmadan gecemedim mcukkkklarr.......

Back
X