eşim beni benimle aldattı

eşinle aran , ilişkinizin kalitesi nedir _? bunlarda önemli. hem öyle sitelerde ne işi var_? bende ınanmadım pek..... bence çocuğun yokken mesleğin falan yerınde sanırım profılıne baktım cnm ayrılık dünyanın sonu değil..

Dershanede öğretmenlik yapıyorum maddi olarak kaygılı değilim sonuçta çok zorda kalırsam merdiven siler yine kimseye muhtaç olmam allah helal ekmek nasip etsin. Eşim macera peşindeydi bu aşikar. Ona zaten inanamadım. Kpss sınavından sonra hakkını avucuna koyacağım inşallah.

Dershanede öğretmenlik yapıyorum maddi olarak kaygılı değilim sonuçta çok zorda kalırsam merdiven siler yine kimseye muhtaç olmam allah helal ekmek nasip etsin. Eşim macera peşindeydi bu aşikar. Ona zaten inanamadım. Kpss sınavından sonra hakkını avucuna koyacağım inşallah.

anladım tabıkı öyle.. peki ilişkinizin kalitesi nedir_? aranızdaki bağ size olan tutumu bunlarda önemli, sizce neden yoneldi_?

ben olsam ne yapardım diye düşündüm.. ne kadar onur kırıcı bir durum Allahım esirgesin :((( bikaç gündür burada aldatma ile ilgili konulara denk geldim ağzım açık kaldı :(( üstteki yorumda arkadaşın da dediği gibi eğer susup oturursan yüzsüzleşir ve devam edebilir.. tabii ki son karar senin kimsenin yuvası bozulsun istemeyiz. ama yanlış bir evlililti diyerek sen zaten kararını bir bakıma vermişsin. şimdi ise biraz cesaret gerek. hakkında hayırlısı olsun.. :(

Yuva bozmak kolay değildir. Allah yaşatmasın ama artık güvenim kalmadı böyle evlilik yürümez

eşinle aran , ilişkinizin kalitesi nedir _? bunlarda önemli. hem öyle sitelerde ne işi var_? bende ınanmadım pek..... bence çocuğun yokken mesleğin falan yerınde sanırım profılıne baktım cnm ayrılık dünyanın sonu değil..

Ayrıca ilişkimiz gayet seviyesizmiş. Böyle aldatma ya hazır olduğuna göre. Kalbim çok kırık.

aynı evde kalarak ayrılmak çok zor.. :( buna ınanın. ve eşiniz sadece sen oldugunu bılıyordum dıyerek bu şekilde haklıymış gbı davranıyor. pişmanlık yada nblym başka tepkisi yokmu_? ikinci evliliği eşinizin sanırım daha özenli olması lazım aslında

:ssz::ssz::ssz:

Kötü / feci bir durum.
Keşke biraz daha sabredip birisini gönderseydin buluşmaya ya da sen gitseydin. Ondan sonra giderdin.
Baskın verirdin!

Genelde hep karşı tarafa da hak veririm falan filan ama bu konuda üzgünüm! :(
Bence siz olduğunuzu anlamadı. :5::5::5:

Bu arada burayı kalabalık görünce paylaşmak istedim.
http://www.kadinlarkulubu.com/showthread.php?t=697759
Kekler ve pastalara OY verebilir misiniz?
Çok çekişmeli gidiyor.
Dipnot: Ben yarışmaya katılmadım. Kendime oy istiyorum zannedilmesin. Sadece arkadaşlarıma yardımcı olmaya çalışıyorum.

Yuva bozmak kolay değildir. Allah yaşatmasın ama artık güvenim kalmadı böyle evlilik yürümez

anladım tabıkı öyle.. peki ilişkinizin kalitesi nedir_? aranızdaki bağ size olan tutumu bunlarda önemli, sizce neden yoneldi_?

Anlamadım ahh anlayamıyorum. Eş olarak bütün görevlerimi yerine getirdiğimi düşünüyorum. Cinsel açıdanda sorunumuz yok. Yani ben öyle zannediyordum. Annesi ile anlayamıyorum. Ve eşimin ikinci evliliği. Bundan kaynaklanan sorunlarımız vardı.

Anlamadım ahh anlayamıyorum. Eş olarak bütün görevlerimi yerine getirdiğimi düşünüyorum. Cinsel açıdanda sorunumuz yok. Yani ben öyle zannediyordum. Annesi ile anlayamıyorum. Ve eşimin ikinci evliliği. Bundan kaynaklanan sorunlarımız vardı.

cnm boşver daha ıyılerine layıksın demekki. yanı zor karar cesaret senınkısı madem kabul ettın şimdi eski evliliğini hiç sorun etme çunku helede çocuğu varsa ömüboyu görüşecekler... ben eşimden eminim guvenıyorum dersen,sen blırısın.. ama güvende kalmadı dıyorsun! hakkında haıylısı

Ben olsam potansiyeli bu kadar yüksek biriyle daha fazla evli kalmam. Her an beni aldattı aldatacak düşüncesiyle yaşayacak kadar uzun değil hayat.

Boşanmayacaksanızda fazla eşelemeyin derim ben, zira kokusu çıkar.

aynı evde kalarak ayrılmak çok zor.. :( buna ınanın. ve eşiniz sadece sen oldugunu bılıyordum dıyerek bu şekilde haklıymış gbı davranıyor. pişmanlık yada nblym başka tepkisi yokmu_? ikinci evliliği eşinizin sanırım daha özenli olması lazım aslında

Senden çok utanıyorum diyor. Valla bende alyansımı çıkardım. Dün süslendim püslendim akşam sekiz buçukta eve girdim. Bugünde sinemaya gideceğim. Eşime açıkça söyledim ben de maceraya açığım artık dedim. Tabiki göz dağı verdim. Yoksa allah korusun öyle bir şey yapamam zaten. Sadece acı çeksin istiyorum

Aldatmaya yeltenmiş bu bariz belli bayanların yaptığı bu oyuna düşerler sonra sen olduğunu biliyordum vs vs üzgünüm ama gerçek olan bu aynı evin içinde ayrılmayı beklemek zor olur bence karar sizin tabi:51:

Boşver canım ,sende ondan utandığını söyle madem anlamış hemen kesseydi!! Devam etmeseydi işte ozman dende utanırdın! Senın sucun yok bırak ne hali varsa görsün özelnden mesaj yazdım bak ıstersen

Eşim i meşhur bir sosyal paylaşım sitesinde bir kulübün admini. Geçen hafta bir hesap aldım ve eşimin çektiği fotoğraflara yazdığı paylaşımlara beğenilerde bulunup yorumlar yazdım. Eşim ilgime kayıtsız kalmadı bana msj attı kulübün hesabından. İlginize Teşekkürler vs. Sonra kendi kişisel hesabından benim yorumlarımı beğendi. Ben de onun hesabına arkadaşlık attım. Anında kabul etti .Mesajlaşmaya başladım. Gayet samimi bir şekilde mesajlaştık. Bu süre zarfında asla evliyim demedi telefon numarasi nı verdi ve randevulaştık. Kendi üyesi olduğu spor kulübünde buluşmak üzere. Ama dayanamadım ve herşeyi yüzüne vurdum o da sen olduğunu anladım zaten falan diye kıvırdı. Şimdi ben ne yapmalıyım akıl verin....

Arkadaşım kaç yıldır evlisiniz? Ben eşimi konuşma şeklinden, kullandığı kelimerden tanırdım diye düşünüyorum. O da seni gerçekten tanımış olabilir. Oyununa aynı şekil karşılık vermiştir. Hem bir sitede admin ise IP'ni falan da görüyordur zaten.

Arkadaşım kaç yıldır evlisiniz? Ben eşimi konuşma şeklinden, kullandığı kelimerden tanırdım diye düşünüyorum. O da seni gerçekten tanımış olabilir. Oyununa aynı şekil karşılık vermiştir. Hem bir sitede admin ise IP'ni falan da görüyordur zaten.

Bir senedir evliyiz. Yalan ya tanıdım falan ... mümkünmü beyimiz macera aradı ve bildiğin abazan çıktı.

Bir senedir evliyiz. Yalan ya tanıdım falan ... mümkünmü beyimiz macera aradı ve bildiğin abazan çıktı.

Bilemedim ki. Sen sonuçta o sitede onun nickini falan biliyorsun. Yazan kişinin sen veya senin bir tanıdığın olma ihtimali var. O ise kimdir neyin nesidir diye araştırmadan, üstelik adamın üzerine yürümesinden hiç şüphelenmeden, hemen birşeylere balıklama atlıyorsa, ya gerçekten azmış, ya da hiper cahil cesareti. Keşke hemen renk vermeyip buluşmaya bir arkadaşını gönderseydin.

Back
X