eşim beni bir yere göndermek istemiyor :P

bence eşiniz sizin hoş zaman geçirmenize tahammül edemiyor yani kendinize yetmenize dayanamıyor sadece ona muhtaç olun vs vs istiyor o yüzden karışıyor gibi geldi bana güvensizlik değil sanki
bilmiyorum scnm fakat sırf kavga cıkmasın diye sonradan ee git hadi ifadesi var ben cok sıkıldım artık bu durumdan

neler yapmamı tavsiye edersin mesela

eski konulardan biliyorum canım
şimdi konu sahibinin konusu karismasin
gerçi hepsi birbiriyle bağlantılı ama
benim anam değil babam değil fakat ben bu adamı nadıl düzelticem bilmiyorum netice olatrak cocuk değil.

Kişi kendinden bilir işi durumu pek kendiliğinden aşılmıyor,hani bilin istedim.
ne hali varsa görsün şizofren ise pskiyatriye gider.yola geldi ama daha bir fırın ekmek yemesi lazım. yokmuş gibi davranıyorum bende kendi kendine konuşsun dursun

Siz eskiden ben çirkinim,eşim beni beğenmiyor diye konular açıyordunuz.
Demek ki şartlar değişti.
Ama şartların değişmesi de sizi mutlu etmişe benzemiyor.

Siz eskiden ben çirkinim,eşim beni beğenmiyor diye konular açıyordunuz.
Demek ki şartlar değişti.
Ama şartların değişmesi de sizi mutlu etmişe benzemiyor.
bu kıskançlık yada güzellik çirkinlik meselesi değil ki özgürlük kısıtlama veya huzursuzluk cıkartma hiçbir insan bundan hoşlanmaz zaten

neler yapmamı tavsiye edersin mesela
Plan mesela. Rezervasyon yaptırdım sabah şuraya kahvaltıya gidiyoruz de. Arkadaşlarla organizasyon yaptık akşam şuraya gidelim diye de. Ailelerle aynı şehirdeysen cumartesi gecesi için bırak oraya başbaşa bişey yapın. Yapın yani,belki hoşuna gider adamın. Belki yönlendirilmesi gerekiyordur.

cocuklarımla gezermişim.
Çocuklar büyüdükten sonra yani, yani siz birilerinin gözetiminde gezebilirsiniz demek istiyor gibi sanki, çocuklarınla gezersin bende senin söylemediğin birşeyler olursa onlardan öğrenirim'im dolambaçlı hali gibi.
Tabii eşinizi en iyi siz tanırsınız lakin bana güven eksikliği durumu gibi geldi, 30 yaşındayım demişsiniz, 18 yaşında da olsanız dilediğiniz gibi gezebilme hakkına sahipsiniz, kaldı ki 30 yaşındaki kadın ne zaman kimle gezeceğini bilir.

Kadın bunaldığında gezebilir, bizde insanız canımız tek başımıza dolaşmak, bir yerde oturup çay kahve içmek, bir iki mağaza gezmek isteyebilir, eşe niye konum atacakmışsınız, gideceğiniz yeri 3 aşağı 5 yukarı bilse yeterli, o da acil durumlar için, 10 dakika sonra yanınızda bitmesi için değil.

Hanımefendi neden izin alıyorsunuz bunu anlamadım ben ? Nerde olacağınıza dair haber verin. Mesela : "hayatım ben bu akşam arkadaşlar ile dışarı çıkacağım, eve şu saat'e .... gelirim, haberin olsun" diyebilirsiniz.

Kendi fikrim ise : ben annemden babamda izin almamışım elin oğlundan mı alacağım ? ben yapamazdım, bu tip insanla evlenmezdim, arkadaşlık kurmazdım. İyi dayanmışsınız, tebrik ederim.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…