zamanla aşarız diye düşünüyorum ama aşacak gibi durmuyor ne yapmam lazım anlamadım.Güven sorunu olsa adam 3 bebe yapar mı?
Kişi kendinden bilir işi der susarım...
bilmiyorum scnm fakat sırf kavga cıkmasın diye sonradan ee git hadi ifadesi var ben cok sıkıldım artık bu durumdanbence eşiniz sizin hoş zaman geçirmenize tahammül edemiyor yani kendinize yetmenize dayanamıyor sadece ona muhtaç olun vs vs istiyor o yüzden karışıyor gibi geldi bana güvensizlik değil sanki
neler yapmamı tavsiye edersin meselaBence kadınlar kendi hayatlarını bu hale getiriyor. Evlenmeden önce hiç tanımadınız mı ? Ozaman çok mu farklıydı ? Haftaiçi çalışıp haftasonu bigün temizlik bigünde evde pineklediğimi hayal ettimde çok sıkıcı. Siz hareketlendirin çocuklar asla engel değiller..
benim anam değil babam değil fakat ben bu adamı nadıl düzelticem bilmiyorum netice olatrak cocuk değil.eski konulardan biliyorum canım
şimdi konu sahibinin konusu karismasin
gerçi hepsi birbiriyle bağlantılı ama
zamanında cok kavgalar ettim artık dinlemiyorum onu.Eşim göndermiyor ne demek ya ? Çok şaşırdım
O zaman işe de göndermesin
benim anam değil babam değil fakat ben bu adamı nadıl düzelticem bilmiyorum netice olatrak cocuk değil.
zamanında cok kavgalar ettim artık dinlemiyorum onu.
ya da yokmuş gibi davranmak dinlemiyorum onu. hayatımı cekilmez boyuta getirirse geri iade.düzelmez ki
düzeltmeden geldiği yere iade en güzeli
Kişi kendinden bilir işi durumu pek kendiliğinden aşılmıyor,hani bilin istedim.zamanla aşarız diye düşünüyorum ama aşacak gibi durmuyor ne yapmam lazım anlamadım.
Cevabı vermişsiniz.
ne hali varsa görsün şizofren ise pskiyatriye gider.yola geldi ama daha bir fırın ekmek yemesi lazım. yokmuş gibi davranıyorum bende kendi kendine konuşsun dursunKişi kendinden bilir işi durumu pek kendiliğinden aşılmıyor,hani bilin istedim.
değilmi erkek milleti stres atmaktan anladığı eğilim nedir acaba???Bence de canım
Çalışan insansın sonuçta arada çıkmaya insanın rahatlamaya birileriyle konuşmaya ihtiyacı var
bu kıskançlık yada güzellik çirkinlik meselesi değil ki özgürlük kısıtlama veya huzursuzluk cıkartma hiçbir insan bundan hoşlanmaz zatenSiz eskiden ben çirkinim,eşim beni beğenmiyor diye konular açıyordunuz.
Demek ki şartlar değişti.
Ama şartların değişmesi de sizi mutlu etmişe benzemiyor.
Plan mesela. Rezervasyon yaptırdım sabah şuraya kahvaltıya gidiyoruz de. Arkadaşlarla organizasyon yaptık akşam şuraya gidelim diye de. Ailelerle aynı şehirdeysen cumartesi gecesi için bırak oraya başbaşa bişey yapın. Yapın yani,belki hoşuna gider adamın. Belki yönlendirilmesi gerekiyordur.neler yapmamı tavsiye edersin mesela
Çocuklar büyüdükten sonra yani, yani siz birilerinin gözetiminde gezebilirsiniz demek istiyor gibi sanki, çocuklarınla gezersin bende senin söylemediğin birşeyler olursa onlardan öğrenirim'im dolambaçlı hali gibi.cocuklarımla gezermişim.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?