Değişmez boşuna uğraşma. Kendisi gezmeyi sevmiyormus zaten sizi de esir etmiş.
evet ablam haklsısın kendimden ödün verdikçe kaybeden ben olurum. hayat her anlamıya stresli ve boğucu. Stres atmak en doğal hakkımız.Ev işi,çalışmak ,cocuk, derken boğulup giidiyoruz kendimizi unutuyoruz.kavun kokusu'nun yazdıklarına katılıyorum, birçok erkekte kadının izin alan bir bireye dönüşüp evde oturmasını isteme potansiyeli vardır, siz özelinize ne kadar müdahale ettirirseniz hep daha fazlasını isteyecektir, en temizi tepkinizi belli etmeniz, ki tepkimi koydum demişsiniz.
Ortada yapılan kötü birşey yok, gezmek yahu gezmek yapılan başka birşey yok, her insanın bir oh deyip nefes almak istediği anlarda kendini dışarı atmasına karışılamaz.
ben çalışıyorum o kpss ye çalışıyor evde.İşinede gidiyor tabi.Annem evde zaten.öğle arası bu olay oldu yani mesai dışı gezmek istemiştim.3 bebenizi eşinize mi bırakıp gidiyorsunuz gezmeye?
ben çalışıyorum o kpss ye çalışıyor evde.İşinede gidiyor tabi.Annem evde zaten.öğle arası bu olay oldu yani mesai dışı gezmek istemiştim.
evet cnm oğlum 9 yaşında kızlarımda 16 aylık.3 tane mi çocuğunuz var maşallah. Kaç yasindalar
Acaba bakım konusunda mı zorlanıyorlar?evet cnm oğlum 9 yaşında kızlarımda 16 aylık.
evet cnm oğlum 9 yaşında kızlarımda 16 aylık.
Akdenizli zaten Hatay'lıdır kendisi memleketlim oluyor yani.Şimdi belki taslanirim da
Bana Akdeniz ve egenin erkekleri hep daha modern gelmiştir. Iç Anadolu'ya nazaran daha anlayislilar sanki. Ben de antalyaliyim ama eşim iç Anadolu'dan torpuleyene kadar canım çıktı. Ama başardım
ayy cnm kızın varmı allah sanada nasiip etsin kızlar cimcime oluyor.Ooow ikizlermis ay çok sekerlerdir onlar şimdi bayılıyorum kız çocuklarına Allah bagislasin
Yok ben de farkediyorum.Şimdi belki taslanirim da
Bana Akdeniz ve egenin erkekleri hep daha modern gelmiştir. Iç Anadolu'ya nazaran daha anlayislilar sanki. Ben de antalyaliyim ama eşim iç Anadolu'dan torpuleyene kadar canım çıktı. Ama başardım
ben ona müsadee ediyorum yarın balığa gidicek mesela.Acaba bakım konusunda mı zorlanıyorlar?
Bir de kayınvalide-damat evde başbaşa sıkıcı gelmiş olabilir...
Akdenizli zaten Hatay'lıdır kendisi memleketlim oluyor yani.
Kişi kendinden bilir işi derler..Bence sen eşine dikkat et..Bişeyler karıştırdıgı zaman eşimde böyle sıkıyor beni hatta işten ayrılmamı istedi..Şimdi yola gelince beni de sıkmıyor artık..Abartmış biraz durumu..Evli çoluklu çocuklu kadını bu kadar bunaltmak olmaz..
istisnalar kaideyi bozmaz evet.Istisnalar hariç yazmayı unutmuşum
Yok ben de farkediyorum.
Babam,kocam,ablamın kocası...
Biz hiç baskı görmedik.
Ama yaşıtlarımın babalarına,eşlerine bakıyorum ya da burada okuyorum,çok şaşırıyorum.
Yok onu giyme,yok telefon rehberinde erkek olmasın,çok garip geliyor bana.
Sizin eşiniz çok iğrenç biri
bu adamdan niye bosanmadiginizi ben anlamıyorum
gittiğiniz her yeri de söylemeyin ne gereği var
konumu da cikmadan atın
işte maalesef neler var görün.. ayy siz rahat edin bari cnm ya.Yok ben de farkediyorum.
Babam,kocam,ablamın kocası...
Biz hiç baskı görmedik.
Ama yaşıtlarımın babalarına,eşlerine bakıyorum ya da burada okuyorum,çok şaşırıyorum.
Yok onu giyme,yok telefon rehberinde erkek olmasın,çok garip geliyor bana.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?