eşim beni bir yere göndermek istemiyor :P

3 bebenizi eşinize mi bırakıp gidiyorsunuz gezmeye?

evet ablam haklsısın kendimden ödün verdikçe kaybeden ben olurum. hayat her anlamıya stresli ve boğucu. Stres atmak en doğal hakkımız.Ev işi,çalışmak ,cocuk, derken boğulup giidiyoruz kendimizi unutuyoruz.

3 bebenizi eşinize mi bırakıp gidiyorsunuz gezmeye?
ben çalışıyorum o kpss ye çalışıyor evde.İşinede gidiyor tabi.Annem evde zaten.öğle arası bu olay oldu yani mesai dışı gezmek istemiştim.

ben çalışıyorum o kpss ye çalışıyor evde.İşinede gidiyor tabi.Annem evde zaten.öğle arası bu olay oldu yani mesai dışı gezmek istemiştim.

3 tane mi çocuğunuz var maşallah. Kaç yasindalar

Şimdi belki taslanirim da

Bana Akdeniz ve egenin erkekleri hep daha modern gelmiştir. Iç Anadolu'ya nazaran daha anlayislilar sanki. Ben de antalyaliyim ama eşim iç Anadolu'dan torpuleyene kadar canım çıktı. Ama başardım

Akdenizli zaten Hatay'lıdır kendisi memleketlim oluyor yani.

Kişi kendinden bilir işi derler..Bence sen eşine dikkat et..Bişeyler karıştırdıgı zaman eşimde böyle sıkıyor beni hatta işten ayrılmamı istedi..Şimdi yola gelince beni de sıkmıyor artık..Abartmış biraz durumu..Evli çoluklu çocuklu kadını bu kadar bunaltmak olmaz..

Yok ben de farkediyorum.
Babam,kocam,ablamın kocası...
Biz hiç baskı görmedik.
Ama yaşıtlarımın babalarına,eşlerine bakıyorum ya da burada okuyorum,çok şaşırıyorum.
Yok onu giyme,yok telefon rehberinde erkek olmasın,çok garip geliyor bana.

Acaba bakım konusunda mı zorlanıyorlar?
Bir de kayınvalide-damat evde başbaşa sıkıcı gelmiş olabilir...
ben ona müsadee ediyorum yarın balığa gidicek mesela. tabi zor kolay değil fakat yapacak bişey yok ki.sters atabilir.gezebilir.

müsade etmiycez canım ödün vermiycez.

Aynen mesela benim arkadaş çevremde bu kadar baskıcı koca yoktur. Dışarı çıkarlar hatta bara bile giderler. Ya da kizkiza Karadeniz turları tatiller. Kıyafet konusuna hiç girmiyorum zaten kıskançlık onlarda yok gibi ama bence çok hoş birşey. Babam da öyleydi annem 50 yaşında hala bikini giyiyor mesela. Babam hiç bir zaman baskıcı olmadı erkek kardeşim de suan öyle

Sizin eşiniz çok iğrenç biri
bu adamdan niye bosanmadiginizi ben anlamıyorum
gittiğiniz her yeri de söylemeyin ne gereği var
konumu da cikmadan atın

ay niye öyle dedin ki hemen üyenin eski konuları mı var ?

konu sahibi bence çok itici bir davranış eşinizinki tutumu çok yanlış uygun bir dille anlatmayı deneyin bence.

işte maalesef neler var görün.. ayy siz rahat edin bari cnm ya.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…