eşim beni bir yere göndermek istemiyor :P

Şehir dışındayım, bir süre de bu şehirde kalmam gerekecek.

Daha geçen hafta arkadaşımla beraber akşam gezmesi diye çıktık, gece içmesine döndü. Eşim akşam 11 gibi uyuyacağını söylemek için aradı, ben onun üstüne sabaha karşı 3 gibi döndüm misafirhaneye. Sadece "geldim" diye mesaj at yeter bana dedi. Peki bu adam hep böyle miydi? Asla, mümkün değil. Fırsat sunsam, en başından tavır almasam aynen eve kapatmaya gönüllü bir insandı.

Kendinden önce ben onu sağa sola gezmeye yollarım arkadaşlarıyla. Hatta arkadaşlarını arar ben plan yaparım onun adına.

Eşim "gidebilir miyim?" diye sorar, ben şuraya buraya gidiyorum haberin olsun derim. İzin almam. (eşimin izin istemesi de benden gelen bir talep değil, nasıl olsa evet diyeceğimi bildiği için gönlüm olsun diye öyle yapıyor).

Siz de izin almayı bırakın. Direkt gidiyorum, haberin olsun diyin ki tartışmaya kapalı olduğunu bilsin. 1-2 kere tatsızlık çıkacaktır, ama alışacak buna. Kendi eşimden biliyorum.

Siz sadece anne, eş, gelin değilsiniz. Bireysiniz yahu.

bilmiyorum ablacım aslında okumuş cahil biri de değil güven olmasa zaten bu evlilik devam edemez.gün 24 aynı şeyleri yapmaktan sıkılıyor bunalıyoruz tabiki stres atıcaz.daha önce cok konuştum fakat hala benden bu tür talepleri var.

ne hali varsa görsün şizofren ise pskiyatriye gider.yola geldi ama daha bir fırın ekmek yemesi lazım. yokmuş gibi davranıyorum bende kendi kendine konuşsun dursun
Yapmayın böyle.
Birbirinize karşı saygıyı yitiriyorsunuz.
Memnun değilseniz,ayrılın temizce.
Böyle acı konuşmakla bir şey kazanamazsınız.

evet sanırım haklısın. biraz yönlendirmem lazım onu.Hürrem ki koca imparatorlugu yönetmiş değil mi.

ne hali varsa görsün şizofren ise pskiyatriye gider.yola geldi ama daha bir fırın ekmek yemesi lazım. yokmuş gibi davranıyorum bende kendi kendine konuşsun dursun
tavrınızı bu noktaya getirip, kendi alanınızı yaratıp
eşinizi kendi,içsel dünyasında bıraktıysanız
bence sorun bitmiştir...

bende öyle yapıyorum senden izin istemiyorum ben dedim. sadece söylüyorum artık.kesinlikle kesin tavrım bu oldu % 100 katılıyorum

Özür dilerim ama o güven evde oturduğunuz sürece mi var olan bir duygu? Ciddi bir konuşma yapın, kadın evde oturtulmaz, kafanıza eser akşam üstü dolaşmaya çıkarsınız, gezmenizden taviz vermeyin, çok istiyorsa o da gelecek o vakit.

Ki evlilik demek her daim çiftlerin birlikte gezmesi demekte değildir, erkekte kadında arada arkadaşlarıyla veya tek başına dışarı çıkıp stres atmalıdır.
Çocuklusunuz tamam ama çocuklara arada bir bakabilir siz dolaşın diye. Baskıcı olmasının manası yok.

ben tepkimi koydum bundan sonra daha farklı olucak onu herşeye alıştırmak zorundayım.Ailesi bu şekilde yetiştirmiş onu.5 yılda bu kadar aşabildik.ben pasif kaldıkça o bu şekilde davranır muhtemelen.izin vermiycem olayı bitiricem inşallah.

değiştiremezsiniz konum at ne demektir
evli çocuklu torunlu olabilirsiniz, eşinizin dışında da bir hayatınız var bunu anlayamamış sanırım. böylelerine imkansız diye bakıyorum

Bu arada eklemek istiyorum, ben sürekli sabahlara karşı eve dönen bir insan değilim. Sürekli olsa zaten problem çıkar.

Normalde akşam 11-12 gibi dönerim, hatta çoğu zaman eşime "hadi sen de gel 1 bardak kahve vs içersin, sonra da döneriz evimize" derim.

Ki çocuğu olanlar için 11 bile abartı bir saat olur. Saatleri baz almayın, olayın özünü alın lütfen.

değiştiremezsiniz konum at ne demektir
evli çocuklu torunlu olabilirsiniz, eşinizin dışında da bir hayatınız var bunu anlayamamış sanırım. böylelerine imkansız diye bakıyorum
evliliğine devame tmek istiyen biri için imkansız değildir.tabi devam etmek istiyorsa gerçekten.

Yani yemezler korkmasın . Bu geri kafalı erkekler yüzünden çektiğin şeylere bak ya pislikler
ben yine karşı koyabiliyorum ama hursuz oluyorum tabi ya bide çekinenler var kadının gözü korkuyor flan yazık ya.

ben ne demek istediğini cok iyi anladım canım cok sağol.

evliliğine devame tmek istiyen biri için imkansız değildir.tabi devam etmek istiyorsa gerçekten.
inşallah değişir.
kaybetmemek için içine atar, yansıtmamaya çalışır belki. bunu dener belki başarılıda olur..
ama huy çıkar can çıkmaz

Değişmez boşuna uğraşma. Kendisi gezmeyi sevmiyormus zaten sizi de esir etmiş.

kavun kokusu'nun yazdıklarına katılıyorum, birçok erkekte kadının izin alan bir bireye dönüşüp evde oturmasını isteme potansiyeli vardır, siz özelinize ne kadar müdahale ettirirseniz hep daha fazlasını isteyecektir, en temizi tepkinizi belli etmeniz, ki tepkimi koydum demişsiniz.
Ortada yapılan kötü birşey yok, gezmek yahu gezmek yapılan başka birşey yok, her insanın bir oh deyip nefes almak istediği anlarda kendini dışarı atmasına karışılamaz.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…