Yok cnm bu kadar abartılı değilim o you cammakeupta biraz makyaj yaptimEee dervisin fikri neyse zikride o olurmus, kendi demekki disari ciksa yada cikinca oyle baska amaclarla cikiyor, yada disarida avm de falan gezen kadinlari kizlari hem koca sevgili yada ahlaksizlik pesinde falan olarak mi goruyor acaba ?
Ataerkilliklede alakasi yok bunun adamin direk zihniyeti bozuk, senin anlattigin birsey yok yani, ama su profil resmindeki sensen o sari saclar kipkirmizi rujlar falan kapkara gozler baya dikkat cekici dis gorunusunle sana bakan eden oldugunu olacagini dusundugunden de kiskaniyor olabilir kocan, sonucta ataerkil yapida adammis yani..
Hayır tabiki hoşuma girmiyor aksine üzülüyorum bu durum için kavga ettim konuşmaya çalıştım kavgaya donduSenin elinde,görümcende sıkıntılı cidden.
Birde neden şu(-P) dil çıkartma işaretini yapma gereğini duydun ki?Olay sanki hoşuna gidiyor havası vermiş
Sağol cnm kendi kaybederBenimde esim ayni senin esin gibiydi ilk zamanlar konum at kimlesin teli ac etrafi dinlicem ilerleyen zamanlarda ise mesela teli duymadigimda beni aldatiyomusun evde kim var bi yere mi gittin tam bir hasta sonuc bosanma asamasindayiz senin esinde sıkıntılı gibi insallah ilerlemez allah yardimcin olsun
Benim gitmiyor ilk etapta gider ama sıkılır son güzel değil bu durumBenim eşim de yollamıyor.. Hoşuma gidiyorbakış açısı
Kölesiyim sanirimzaten haftaici sabahtan aksama calısıp bir de ustune ev isi vs yapıyorsunuz yazık cok uzuldum bunye mı dayanır bu tempoya. sen onun malı mısın git dediginde git gel dediginde gel. oldu cnım
Aksine sıkıcı ve bogucuEpey hoşuna kaciyor bu durum ama
Dedigim gibi youcammakeup ta yapılmış bir makyaj böyle makyaj yapamam benŞimdi olaya çok farklı belki de dar bir Açıdan bakacağım
Eğer profil fotondaki sensen ve bu foto işyerinde çekildiyse
Ben de elin olsam
Öğlen çıkmanı istemezdim
Bu ne makyaj bacım ya
Yok cnm makyaj programı göz makyajimi ordan yaptım Bülent Ersoy gibi bu makyajKıskanıyorsa çok seviyordur çok güzelsiniz vs mi yazsaydık diye düşündüm.
Başlık bana bunu düşündürdü hoşunuza gidiyor gibi geldi bana
Canim öyle şeylere takılıyorum inanki benim herseyin dert olmuş boğuluyorum sadece.neden öyle düşündün cnmSunacim kızma bana ama senin özgüven eksikliğin var bence
Bilmiyorum cnm tüm erkekler aynı değil ya netice olarak zoruna gidiyor bu durum tabii kavga ettik konuşmak istedim işi uzattı.30 yaşında insan bebek değil ki izin almak nedir?
Bana güvensizlik var gibi geldi. .
Bilmiyorum cnm tüm erkekler aynı değil ya netice olarak zoruna gidiyor bu durum tabii kavga ettik konuşmak istedim işi uzattı.
Sizin eşiniz çok iğrenç biri
bu adamdan niye bosanmadiginizi ben anlamıyorum
gittiğiniz her yeri de söylemeyin ne gereği var
konumu da cikmadan atın
hayır asla güven sorunu yok ya da ben öyle sanıyorum 5 yıllık evliyim nerdeyse bu daha neyin kafası bunlar aşılmış olmalı artık.
Insalah cnmkonum at falan demis. Banada asiri derece kiskanclik duygusu var bu adamda ve guvensizlik gibi geldi. Duzelir insallah
Evet bazı erkeklerde boyleBence güvenle alakası yok cnm,yapı gereği kıskançlıkla alakalı.benim eşimde öyle gezeyim tozayım pek istemez,bunun içinde boşanacak değilsin.tek sorun bu olsun,huzurunuz mutluluğunuz daim olsunda var pek gezmeyin.aşırı kıskanç olmadiktan sonra sorun değil,kiskanmasalarda bu sefer kocam beni niye hic kıskanmıyor diyeceksiniz:)
O arkadaş daha önce bir konum vardı ona istinaden yazmıştı.Hemen boşanın yorumu gelmiş,merak ediyordum kim başlayacak diye.
O arkadaş daha önce bir konum vardı ona istinaden yazmıştı.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?