eşim beni bir yere göndermek istemiyor :P

eşinizde öyledir inşallah.

eşinizde öyledir inşallah.

Eşim o kadar değil sadece kıyafet konusu ve şehir içi gezme konusunda torpuledim. Ama arkadaşlarımla başbaşa bir tatile müsade etmez. Çünkü ben de ona etmiyorum. Bana neyi yasakladiysa ben de ona yasaklamistim ve ciddi sorunlar çıkardım. Sonunda pes etti.

Cocuklarinla cikmana da müsade etmiyor suna. Oğlun büyümüş

helal olsun

Madem bir yere göndermek istemiyor, neden işe gönderiyor.Bence eşinizin özgüveni eksik, kişiligi oturmamış.Bir daha gitme derse işten ayrılacağınızı söyleyin dogru yolu bulur ozaman.Kadın para kazanmak için heryere gidebilir, gezmeye gidemez, örūmcek kafalılık sağdece...

öyle bir imkanım yok kamu görevlisiyim olmasam işe de göndermez di belkide.

öğle arasında çıkmandan mı rahatsız oluyor bende akşam fln götürmüyor sandım öğle arası bu ya ona ne ki.

öğle arasında çıkmandan mı rahatsız oluyor bende akşam fln götürmüyor sandım öğle arası bu ya ona ne ki.
eşiyim ben onunun ama bazıları hayatımızı satın aldığını düşünüyor sanırım.

Affedersinde esin cok sacma davranislar sergiliyor. Hem seni calistiriyor emde oraya gitme buraya gie konum at sacma yani. Madem oyle calistirmasinda

Affedersinde esin cok sacma davranislar sergiliyor. Hem seni calistiriyor emde oraya gitme buraya gie konum at sacma yani. Madem oyle calistirmasinda
eline fırsat girse çalıştırmaz da sanırım olduuu gözlerim doldu başka emri var mı yani

ayy aynısından bendede var..bizimkininde klasik((( lafı ne gerek var...)))tatil bile bizim için çok zor bişey yalvar yakar kavga döğüş gidicez inşallah gidebilirsek..ne yapmalı inin bilmiyorum ama bende böyle bi konu açmayı düşünüyordum..seni takip ediyorum cnm allah yardımcın olsun

Seninde öyle kendinden odun verme alistirma lazım.

En iyisini ben yapiyorum. Benimkide cok kiskanc bi yere gondermeZ calistirmiyorsa. Ben teyzeme gidiyorum surekli haber veriyorum alisti artik yava yavas seslenmemye basladi. Gitceginiz yere gidin sonra haber verin sonra alisiyo insan

En iyisini ben yapiyorum. Benimkide cok kiskanc bi yere gondermeZ calistirmiyorsa. Ben teyzeme gidiyorum surekli haber veriyorum alisti artik yava yavas seslenmemye basladi. Gitceginiz yere gidin sonra haber verin sonra alisiyo insan
benimki önceden haber ister.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…