eşim beni bir yere göndermek istemiyor :P

eline fırsat girse çalıştırmaz da sanırım olduuu gözlerim doldu başka emri var mı yani
İyi de bu durum kıskançlık ya da güvensizlik değil arkadaşım.
Bak eşin ya takıntılı ya da kendi bir işler çeviriyor???
Ne demek elinden gelse işe göndermemek?
Neden bu evliliği sürdürdüğünü anlamadım?
Neden korunmadığını anlamadım?
Kamu görevlisi olduğuna göre ondan çok daha iyi durumdasın belli ki.
Bak anneciğin de yanındaymış,bu eziyeti yapma kendine.

Eşinin sosyal cevresi nasıl? Duzenli görüştüğü yakın arkadaşları var mı?aile yapısı dedikodu yapan hatunlarla mı dolu? Bana kendi yaşayamadigi seyi sizinde yasamanizi istemiyor gibi geldi.size guvenmediginden değil de kendine güveni yok gibi..

Laale cnm bir çok şeyi aştık bunuda aşariz umuduyla yaşıyorum.

Memleketimozde değil başka bir ilde yaşıyoruz arkadas çevresi kısıtlı. Ailesi dedikodu açık. Onun sosyal hayatı balık ve guvercin

Memleketimozde değil başka bir ilde yaşıyoruz arkadas çevresi kısıtlı. Ailesi dedikodu açık. Onun sosyal hayatı balık ve guvercin

Anlıyorum..dediğim gibi bence sizi kıskanıyor daha iyi bir çevreniz,ortamınız olduğu için.belki de gözünüz açılır gibi bisi dusunuyor olabilir hep gezmek istersiniz diye bile düşünüyor olabilir:)erkekleri anlamak zor..

İyi de bu adamlar elinize doğmuyor ya. Gidip güvensiz, ezik adamlarla bile isteye evleniyorsunuz. Evlendikten sonra şikayet ediyorsunuz. Sevgilisinin güvensizliğini, bunaltıcılığını sevimli bulan, sevgi sanan kızlara ibret olsun. Keşke bir adım ötenizi düşünebilseniz evlenmeden önce. Gerçi yine de geç değil, çok şikayetçiyseniz ayrılın. Bu modeller gelişmiyor.

Laale cnm bir çok şeyi aştık bunuda aşariz umuduyla yaşıyorum.
Sanırım senin de pek psikolojin iyi değil.
Az önce doktora gitsin,şizofren vs. diyordun,şimdi aşarız diyorsun.
Karı koca terapi alsanız evdeki bebeleri için daha iyi olur bence.
İnatla adamın tüm yaptıklarına rağmen boşanmıyorsun.
Hatırlıyorum,kolunu bükmüştü.
Canını yakan adamdan senin adına korkarım şahsen.

Bazı erkekler de evlendikten sonra değişebiliyor yalnız..kimisi hayat şartları yüzünden,kimisi ilgisini kaybettiğinden vs vs .

Eee dervisin fikri neyse zikride o olurmus, kendi demekki disari ciksa yada cikinca oyle baska amaclarla cikiyor, yada disarida avm de falan gezen kadinlari kizlari hem koca sevgili yada ahlaksizlik pesinde falan olarak mi goruyor acaba ?
Ataerkilliklede alakasi yok bunun adamin direk zihniyeti bozuk, senin anlattigin birsey yok yani, ama su profil resmindeki sensen o sari saclar kipkirmizi rujlar falan kapkara gozler baya dikkat cekici dis gorunusunle sana bakan eden oldugunu olacagini dusundugunden de kiskaniyor olabilir kocan, sonucta ataerkil yapida adammis yani..

Senin elinde,görümcende sıkıntılı cidden.

Birde neden şu(-P) dil çıkartma işaretini yapma gereğini duydun ki?Olay sanki hoşuna gidiyor havası vermiş

Benimde esim ayni senin esin gibiydi ilk zamanlar konum at kimlesin teli ac etrafi dinlicem ilerleyen zamanlarda ise mesela teli duymadigimda beni aldatiyomusun evde kim var bi yere mi gittin tam bir hasta sonuc bosanma asamasindayiz senin esinde sıkıntılı gibi insallah ilerlemez allah yardimcin olsun

zaten haftaici sabahtan aksama calısıp bir de ustune ev isi vs yapıyorsunuz yazık cok uzuldum bunye mı dayanır bu tempoya. sen onun malı mısın git dediginde git gel dediginde gel. oldu cnım

Çünkü kişi kendi gibi bilir işi.
Hatırladığım kadarıyla aldatılmıştınız. Kendisinin gözü dışarda ne yapacağı belli değil sizin de aldatmanızdan korkuyor da ondan.
Üzgünüm ama eşiniz sizi sevdiğinden falan yapmıyor bu kıskançlık ayaklarını kendi yediği haltlar aklına geliyor da ondan

Bazı erkekler de evlendikten sonra değişebiliyor yalnız..kimisi hayat şartları yüzünden,kimisi ilgisini kaybettiğinden vs vs .

Sanmiyorum. Bu adamlar illa ki renk veriyorlar. Adam gibi adam ne olursa olsun bu sekilde kendini kucuk dusurmeye baslamaz bir sure sonra. Cozumun bu olmadigini bilir. Bu tipler evlenmeden once de ayni, sonra da. Gormeyen, anlamayan kadinlar. uzgunum.

Kıskanıyorsa çok seviyordur çok güzelsiniz vs mi yazsaydık diye düşündüm.

Başlık bana bunu düşündürdü hoşunuza gidiyor gibi geldi bana

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…