İyi de bu durum kıskançlık ya da güvensizlik değil arkadaşım.eline fırsat girse çalıştırmaz da sanırım olduuu gözlerim doldu başka emri var mı yani
hafta içi 8/5 çalışıyorum.Eve gittiğimde ev işi cocukların bakımı derken zaten bi yere çıkma fırsatım olmuyor hafta sonu bir gün temizlik cogu pazar da evde pinekliyoruz zaten.cocuklar küçükler bir yerlere cıkmak zor oluyor.ikiz bebek arabası biri dursa öteki durmaz zaten.hafta içi öğle araları ise arkadaşlarla bazen öğle arası Avm de gezelim flan diyoruz eşim göndermek istemiyo binbir zahmetle gönderir ."konum at ,yok kaç kişisiniz,işe geç kalmadınız mı."ne istiyor anlamadım.ben onun eşiyim esiri değil.kendisi bir yere çıkmadıgı gibi beni de göndermek istemiyor.30 yaşında kadınım yeter artık dedim.senden bidaha izin almıycam sadece söyliycem ya gitsem ne olacak huzursuz olduktan sonra.Ataerkil erkeklerden nefret ediyorum ve maalesef aynısı bende var.
Laale cnm bir çok şeyi aştık bunuda aşariz umuduyla yaşıyorum.İyi de bu durum kıskançlık ya da güvensizlik değil arkadaşım.
Bak eşin ya takıntılı ya da kendi bir işler çeviriyor???
Ne demek elinden gelse işe göndermemek?
Neden bu evliliği sürdürdüğünü anlamadım?
Neden korunmadığını anlamadım?
Kamu görevlisi olduğuna göre ondan çok daha iyi durumdasın belli ki.
Bak anneciğin de yanındaymış,bu eziyeti yapma kendine.
Memleketimozde değil başka bir ilde yaşıyoruz arkadas çevresi kısıtlı. Ailesi dedikodu açık. Onun sosyal hayatı balık ve guvercinEşinin sosyal cevresi nasıl? Duzenli görüştüğü yakın arkadaşları var mı?aile yapısı dedikodu yapan hatunlarla mı dolu? Bana kendi yaşayamadigi seyi sizinde yasamanizi istemiyor gibi geldi.size guvenmediginden değil de kendine güveni yok gibi..
Memleketimozde değil başka bir ilde yaşıyoruz arkadas çevresi kısıtlı. Ailesi dedikodu açık. Onun sosyal hayatı balık ve guvercin
ay niye öyle dedin ki hemenüyenin eski konuları mı var ?
konu sahibi bence çok itici bir davranış eşinizinki tutumu çok yanlış uygun bir dille anlatmayı deneyin bence.
ya da yokmuş gibi davranmak dinlemiyorum onu. hayatımı cekilmez boyuta getirirse geri iade.
Sanırım senin de pek psikolojin iyi değil.Laale cnm bir çok şeyi aştık bunuda aşariz umuduyla yaşıyorum.
İyi de bu adamlar elinize doğmuyor ya. Gidip güvensiz, ezik adamlarla bile isteye evleniyorsunuz. Evlendikten sonra şikayet ediyorsunuz. Sevgilisinin güvensizliğini, bunaltıcılığını sevimli bulan, sevgi sanan kızlara ibret olsun. Keşke bir adım ötenizi düşünebilseniz evlenmeden önce. Gerçi yine de geç değil, çok şikayetçiyseniz ayrılın. Bu modeller gelişmiyor.
hafta içi 8/5 çalışıyorum.Eve gittiğimde ev işi cocukların bakımı derken zaten bi yere çıkma fırsatım olmuyor hafta sonu bir gün temizlik cogu pazar da evde pinekliyoruz zaten.cocuklar küçükler bir yerlere cıkmak zor oluyor.ikiz bebek arabası biri dursa öteki durmaz zaten.hafta içi öğle araları ise arkadaşlarla bazen öğle arası Avm de gezelim flan diyoruz eşim göndermek istemiyo binbir zahmetle gönderir ."konum at ,yok kaç kişisiniz,işe geç kalmadınız mı."ne istiyor anlamadım.ben onun eşiyim esiri değil.kendisi bir yere çıkmadıgı gibi beni de göndermek istemiyor.30 yaşında kadınım yeter artık dedim.senden bidaha izin almıycam sadece söyliycem ya gitsem ne olacak huzursuz olduktan sonra.Ataerkil erkeklerden nefret ediyorum ve maalesef aynısı bende var.
Bazı erkekler de evlendikten sonra değişebiliyor yalnız..kimisi hayat şartları yüzünden,kimisi ilgisini kaybettiğinden vs vs .
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?