eşim beni bıraktı annesine koştu

benim kv gibi olmayan tansiyonuna ''çıktı ölüyorum'' dio olsaydı evet eşin yanlıs yapmıstı ama ortada bi gercek var numara yapması gibi bi durum mumkun bile deil burdan şu çıkıo demekki senin annende böle olsa annenede gitmiceksin sen :44: eşin yanlış yapmıs sende gelicekmisin diyerek hadı hazırlan hayatım demesi lazımdı... bunda ne var anlamadım .. çok içli dıslı olsanız onada tamam dicem ama 20 saat var diosun mesafe ee daha ne ıstıosun sen allahından güzelim ? şimdi hasta olan sen olsan ''ayy kv gelmedi duyduda gelmedi'' dye yıkıcaktın burda ortalıgı . tamam bende kv yi sevmıorumda bölede yapmıorum yani azcık mantık

Eğer konu sahibinin annesi kolunu kırmış olsa ve eşi onunla beraber ziyarete gitmemiş olsaydı eminim eşim beni yalnız gönderdi diye konu açardı...

Bence de
Yalnız başlığa bittim ben
Bi olay oldu evi terketti sandım, annesinin sağlık sorunu sebebi ile ziyarete gitmiş adamcağız

Eşim beni bıraktı annesine koştu demek 40 yıl düşünsem aklıma gelmez

kızlar bukadarda azarlar gibi cümleler kurmayın :) kız yapmış bir hata evet yani ama hata olduğunun farkında değil burada paylaşmş destek olarak hatasını farkettirmek daha uygun . böyle azarlar gibi eleştiri yağmuruna tutunca daha çok morali bozuluyor insanının

konu sahibinin sorun ettiği kendinin gitmemesi değil ki,eşinin annesine gitmesi

konu sahibi konuyu açtı,başka konuları okuyor.demek ki sorun değilmiş

sizin için 'kayınvalide' olabilir ama eşiniz için 'anne'...

annemin başı ağrıyor bazen ve ben işteyken en az iki kez ararım nasıl oldun diye.ki akşam eve gidip görücem zaten..evli değilim.

anne bu başka birşeye benzer mi?emin olun o 20 saatlik yol eşinize bitmemiştir.kimbilir neler düşündü giderken.

o yol parasıyla ne borçlar biterdi,ne de zengin olurdunuz.bence burada okuduğunuz şeylerden çok etkilenmişsiniz.

aynı şey allah korusun sizin annenizin başına gelse koşa koşa giderdiniz.bu şekilde düşünürseniz daha sakin olabilirsiniz.5 aylık evli olmanızda bunu değiştirmez..

Gitmemek elbette sizin tercihinizdir , gitmeme sebebleriniz de size özeldir .

Evet ; alt tarafı bir kırık , üstelik orada yalnız da değil değil mi ?

Öyle Değil İşte.

İnsanın gidip görmeyince rahatlamadığı durumlar vardır . Belki bende olsam gitmez , telefonda iyi olduğu haberini alırdım sadece yalnız olmamasının rahatlığı ile.Ama gidip görmek isteyen kişiyi de bir o kadar anlardım.

bir şey merak ediyorum.konu sahibi bu konuyu annesine dertlense,kocam beni bırakıp annesinin yanına gitti dese annesi ne cevap verir acaba:26:

ben böyle desem annem bana kızar büyük ihtimalle,tabii gidecek sen neden gitmedin diye:44:

ayy ALLah aşkına bukadar bencil olmayın sizin anneniz olsa 1 dakika düşünmeden giderdiniz...siz neden gitmediniz çalışıyorsunuz sanırım,benim eşimin ailesi hasta olduğunda eşim umursamıyınca benim kan beynime sıçrıyor...evlendikten sonra eş karısının sorumluluğu üstüne alıyor evet ama sadece bukadar aileisni doğurup büyüten anasını atmasını beklemek o hasta olduğunda sırf karısı üzülecek yanlız kalcak diye hasta olduklarında yanına gitmeyecek diye bi kural yok,benim bi lafım vardır bugün karısı için anasını satan adam yarın daha güzel bi kadın için karısını satar...

Ben de koşa koşa giderdim.Ve eşim beni yalnız gönderirse de bozulurdum açıkçası

Son düzenleme:

konu sahibine nasıl destek verelim,siz örnek verin
ah canım iyi ki gitmemişsin eşini eve kilitleseydin diyebilriz mesela benim aklımda bu geldi

bu arada konu sahibinin moralinin bozulacağı bir durum yokki eşi baska bir kadına gitmemiş annesine gitmiş
bence konu sahibi eşinin ve eşinin ailesinin moralini bozmus

gereksiz yere kendinize dert arıyorsunuz. Anne bu böyle bir kaza geçirdiğinde gidilir her ne kadar kötü olursa olsun.

yanında kızı diğer oğlu falan var diyorsunuz. burada olay bakım vs değil ki? kadın braz olsun moral bulmak için bütün çocuklarını yanında istemiştir. bunu eşinize yansıtıp kötü de olmayın, boşu boşuna düşünüp de kendi kendinizi yemeyin.

annesi acaba benim basıma bir iş gelse kızım da gelmeyecek demekki der

Annesi tabiii ki gidecek !.. düşüncesizlik eden sizsiniz kusura bakmayın

Allah herkese hayırlısını versin.

--

yarın öbür gün siz de anne olursanız anlarsınız belki:44::44:

benım annemın basına gelse bende kosa kosa gıderım eşim ıster gelır ıster gelmez..

sizde gıtseydınız keske

benım annemın basına gelse bende kosa kosa gıderım eşim ıster gelır ıster gelmez..

sizde gıtseydınız keske

bide şöyle bi durum var eşi şimdi demekki başımıza bişey gelse karım hiç yanımda olmayacak demekki diye de düşünüyordur heralde
ben olsam eşiminde böyle bi durumda yanımda olmasını destek vermesini isterim evlilik bu değilmidir:44:

alt tarafı kırık dediğiniz konu yüzünden benim babama 3 tane platin takıldı bu yüzden aylarca çalışamadı, adam sormuş birde gelecek misin diye düşüncesiz ve bencil olan sizsiniz, size hiç teklif etmeden de gidebilirdi yine düşünmüş eşiniz belli bir yaştan sonra kırıkların tedavi edilmesi kolay degil düşünceli gelin hanım

benim kardeşimde kırık yüzünden yaklaşık 10 kere ameliyat oldu 1 yıl çalışamadı kaç ay sadece evin içinde koltuk değneği ile gezdi
bide bunun sonrası var 3yerden kırık kol hemen iyileşecekmi
hiçmi destek olmayacaksın insanlara helede kocana
anne yahu bu bişey oldumu insanın canından can kopar
hepimizin evladı var veya olacak ALLAH ne verirse hayırlısını versin

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…