- 28 Eylül 2012
- 1.236
- 10
- 108
- Konu Sahibi siyahanemon
-
Eğer konu sahibinin annesi kolunu kırmış olsa ve eşi onunla beraber ziyarete gitmemiş olsaydı eminim eşim beni yalnız gönderdi diye konu açardı...
madem yanında bekar kızı var oglu var dıyorsun ne gerek var senın gıtmene esın gıtsın alt tarafı bır kırık yanı ustelık ayrı memleketler... amelıyat degıl bır sey degıl ben boyle dusnuoyrum....aramıs halını hatrını sormussun zaten bosverrr....gıtme aradıgın yeter.
kızlar bukadarda azarlar gibi cümleler kurmayın :) kız yapmış bir hata evet yani ama hata olduğunun farkında değil burada paylaşmş destek olarak hatasını farkettirmek daha uygun . böyle azarlar gibi eleştiri yağmuruna tutunca daha çok morali bozuluyor insanının
bir şey merak ediyorum.konu sahibi bu konuyu annesine dertlense,kocam beni bırakıp annesinin yanına gitti dese annesi ne cevap verir acaba:26:
ben böyle desem annem bana kızar büyük ihtimalle,tabii gidecek sen neden gitmedin diye:44:
merhaba hanımlar
gerçenten bir derdim var.dün eşimin abisi aradı annem düştü kolunda 3 yerden kırık var dedi.bulunduğumuz yer de memelekete 20 saat uzaklıkta.ben gidicem sen de gelecek misin dedi.düşünüm falan filan derken bunu biraz oyaladım.ben gelmicem dedim.dün çekti gitti annesinin kocası var yanında bekar kızı var diğer oğlu yakın ben burda tek başımayım beni bıraktı gitti.
az önce aradım annesini yine aynı doktrora götürmüş falan yani gitmesinin hiç bir manası yok.5 aylık evliyiz çok borcumuz da var buna rağmen hiçbir şeye aldırmadan gitti ailesi söz konusu olunca hiç mantıklı değil.ben ne yapıcam bana akıl verin
LÜTFEN
benım annemın basına gelse bende kosa kosa gıderım eşim ıster gelır ıster gelmez..
sizde gıtseydınız keske
benim kardeşimde kırık yüzünden yaklaşık 10 kere ameliyat oldu 1 yıl çalışamadı kaç ay sadece evin içinde koltuk değneği ile gezdialt tarafı kırık dediğiniz konu yüzünden benim babama 3 tane platin takıldı bu yüzden aylarca çalışamadı, adam sormuş birde gelecek misin diye düşüncesiz ve bencil olan sizsiniz, size hiç teklif etmeden de gidebilirdi yine düşünmüş eşiniz belli bir yaştan sonra kırıkların tedavi edilmesi kolay degil düşünceli gelin hanım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?