eşim beni bıraktı annesine koştu

sağlık bu bırak 20 saati dünyanın öbür ucu bile olsa gidecek bu kadar fesatlığa art niyete gerek yok

bu gelin kv çekişmelerinde sadece kv ler suçlu olmuyo gelinlerde de var suç daha 5. ayda sen böyle yapıyosan o kadın tabi seni sevmez sana laf söyler 3-5 ay sonrada kv ile anlaşamıyoruz kim haklı kim haksız diye konu açarsın bu kadar ufak şeyleri sorun yapmayın kaldı ki bu konu sorun edilecek bi konu zaten değil sağlık bu sağlık

çok güzel yazmışsınız piskolata..konu sahibine gelince aynı şeyi eşinizin size yaptığını düşünsenize ben düşünüyorumda çok üzülürdüm eşim benim ailemi önemsemiyor diye eminim sizde aynışekilde üzlürdünüz burda yanlış olan bişey varsa sizin eşinizi yalnız göndermeniz bence...

Allah vicdan ,merhamet versin..

insanlık bu boyuta gelmiş kanım donuyor artık.:26:

bir de akıl verin lütfen demişsiniz.

annenize bir danısın bakalım ne diyecek?

aferim adama en doğrusunu yapmış ben de olsam gözlerimle görmek için ne kadar uzakta olursa olsun anacığımın yanına kosardım sizin oğlunuz olsa uzakta sizin basınıza bır sey gelse evladınızı yanınızda olmasını istemez mısınız?

Benim annem de olsa kv dem de olsa koşa koşa birlikte giderdik.. Nasıl gitmezsiniz ben de bunu anlamadım.. Bakacak birinin olup olmaması sorun değil.. inceliktir bu, düşüncedir....

evet evlılık zor gunde bırbırıne destek olmaktır.. ben kayınvalıdemle görüşmem eşimin alilesınden görümcemle görüşürüm tek.. gecen gun kayınvalıdemın tansıyonu yukselmıs postande bayılmıs eşime ulaşamamıslar. yogunmus cevap vermemıs

görümcem aradı ikrar bız hastanedeyız abimi aradık cevap vermedı annem hastalandı. hemen dukkanı aradım eşime ulastım. dedım boyle boyle kos cabuk ol.

ben görüşmem etmem ama o eşimin annesı gıdecek koşacak evlatlık görevlerını yerıne getırcek..

peygamberimizin (s.a.v) bir hadisi şöyle der: "MERHAMET ETMEYENE MERHAMET EDİİLMEZ"

bunu söylüyor ve susuyorum. evlatları düşse canı acıyan analarımız, evlatları el kapısında olunca merhametsizliğe terkedilmemeli. bu arada demek ki neymiş hanımlar her zaman zalim olan kaynana olmuyormuş:) bunu da gördük bugün..

Eşiniz doğru olanı yapmış,demek ki hayırlı bir evlatmış.

Yüce Rabbim herkese akıl ve vicdan verir inşallah,hepimizin evladı var sonuçta.

çocuğun olunca söylersin, sana bi şey olunca hç bozmasın rahatını. nasıl bi zihniyettir acaba? gitmediğin için kendini suçlayacağına eşin için düşündüklerine bak.

arkadaşım hastalık bu benim annemin başına gelse böle bişe diil borcum iki elim kanda olsa giderim koskocaman kadınsın 1 hafta kalamıcakmısın evde ? senin annen olsa gitezmiydin çok borcum var eşimde yanlız kalmasın dermiydin?
yanlız bıraktı ne demek hem ya evinde kalcaksın alt tarafı
zaten buda çok anmasız kv me bişe olsa bende giderdim kendi anneminde başına gelebilirdi böle bişe....
gitmiosan bile sus otur evinde korkma bişe olmuyo benim bi gece eşim evdeyse bi gece diil ilk gece zorlanırsın ikinci gece bişeyin kalmaz ama neden kv beni sevmiyo falan deme bari sık sık arada ilgilenmediğin acımadığın belli olmasın

Son düzenleme:

saçmalamışsın..annesı gıdecek tabıkı..isterse abısı ablası kocası olsun yanında..annesı o onun senden ızın almayacak tabıkı gıderkensadce haber verıcek..bitiyorum su düşüncye ya..kv lerde gelinlerde daha imzayı atmadan sankı birbirlerınden nefret etme sözü verıyorlar..ön yargı nefret sürekli altta bişiler arama..bende yenı evlıyım 1 sene oldu kvdemm ile birlikte yasıyorum..tabıkı sorunlarda oluyor sen cıldırırdın herhalde..annesı o onun ya..ötesımi var..

Bende konu basligini gorunce eyvah dedim yine evi terk edip kacan bir erkek hikayesi dedim icimden...

Taaa ki konu sahibi olayi anlatana kadar Arkadasim saglik bu yani esinin gitmesi kadar dogal bisey yok senin annen olsa inan bi dakika bile dusunmeden giderdiniz. Konu senin evde kalman ise yani cocuk degilsin ki evde duramayasin. Borcla kayinvalidenin hastaligi arasindaki baglantiyida pek anlamis degilim.. Bir kac gun gorur gelir yani ne var bunda

Bence seninde esine destek olup orda bulunman gerekliydi biraz ayip olmus bence gitmemen

eşin tabiiki gidecek anne bu sonuçta ama sen eğer çok borcunuz varsa gitmeyebilirsin çünkü 20 saatlik yola uçakla gidilir iki kişinin gidiş dönüş biletleri yaptığı masraflarıda katarsan 500 tl tutar. yine de kocanı engellemekle çok ayıp yapmışsın.

bundan sonra konu sahibinin ailesinde bir şey olsa Allah korusun,adam ben gitmiyorum diyebilir o zaman.. evli olmanın ne anlamı kaldı anlamadım

bencillik yapmissin arkadasim esin o senin öbürüde annesi
ve saglik bu
baska seye benzemez
ben olsam bende kosardim
esimin olsaydi onunla giderdim yalniz birakmazdim

Siz eşiniz gidecek diye parayı kayınvalidenize gitti diye tercihinin kayınvalide olduğu için üzülüyosunuz

bencil bir gelin ...

o annesi tabi ki gidecek. siz neden gitmediniz ki ?

aynı şey sizin annenizin başına gelse gitmez miydiniz ?

giderdiniz üstüne de eşim gelmedi diye söylenirdiniz. Eşiniz de bozulmuştur gitmeyişinize.

geçmiş olsun kayınvalidenize..

Eşin seni bıraktı annesine koştu. Kusura bakma sağlık söz konusu ise bende eşimi bırakır anama koşardım...

20 saat uzaklıkta olabilir, demek içi rahat etmemiş eşinin. Benimde etmezdi...

çok istiyordum bir oğlum olsun. burdaki bazı konuları gördükçe korkmaya başladım. Allah hayırlı gelin-damat versin

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…