- 27 Kasım 2018
- 492
- 267
- 53
- 36
Mrb hanımlar bi sorunum var lütfen bana yardım edin !1.5 aylık hamileyim daha önce ikiz bebeklerim vardı tüp bebek yapmıştık bende pko eşimde de o dönem baz-ı rahatsızlıklar olmuştu olmadi en son tüp bebek yaptık ve ikizlerimiz oldu.Ben normal yollardan bebeğimiz nasıl olsa olmaz diye gayet rahat davranıyordum korunma falan olmadan geçen hafta çok rahatsızlandın bulantı falan derken bi sağlık ocağında test yaptım ihtimal dahi vermezken hamileymişim, neyse asıl konuya gireyim eşim ilk gebeligimdede aynı tepkileri göstermişti yine aynı tepkiler şöyleki sanki bebeğe bi zarar gelicek çocukları kucağıma alma onlarla oynama ben iş yaparken bile çok rahatsız oluyor ilk hamileliğinde o kadar tedirgindi ki yollada yürürken bile aman dikkat et biri çarpmasın birinin eli değer kolu değer diye yani sanki nasıl desem bi şey olacakmış gibi devamlı beni uyarması falan artık bunaltıyor beni zaten iç güdüsel olarak zaten ben kontrollü davranıyorum ,diyo sen çok rahatsın falan yani mecburen çocukların ile ilgilenicem onların bana benim onlara ihtiyacım var offf ne yapabilirim lütfen yarim edin