Eşim beni bunaltiyor

Lavista

Aktif Üye
Anneler Kulübü
Kayıtlı Üye
27 Kasım 2018
492
267
53
36
Mrb hanımlar bi sorunum var lütfen bana yardım edin !1.5 aylık hamileyim daha önce ikiz bebeklerim vardı tüp bebek yapmıştık bende pko eşimde de o dönem baz-ı rahatsızlıklar olmuştu olmadi en son tüp bebek yaptık ve ikizlerimiz oldu.Ben normal yollardan bebeğimiz nasıl olsa olmaz diye gayet rahat davranıyordum korunma falan olmadan geçen hafta çok rahatsızlandın bulantı falan derken bi sağlık ocağında test yaptım ihtimal dahi vermezken hamileymişim, neyse asıl konuya gireyim eşim ilk gebeligimdede aynı tepkileri göstermişti yine aynı tepkiler şöyleki sanki bebeğe bi zarar gelicek çocukları kucağıma alma onlarla oynama ben iş yaparken bile çok rahatsız oluyor ilk hamileliğinde o kadar tedirgindi ki yollada yürürken bile aman dikkat et biri çarpmasın birinin eli değer kolu değer diye yani sanki nasıl desem bi şey olacakmış gibi devamlı beni uyarması falan artık bunaltıyor beni zaten iç güdüsel olarak zaten ben kontrollü davranıyorum ,diyo sen çok rahatsın falan yani mecburen çocukların ile ilgilenicem onların bana benim onlara ihtiyacım var offf ne yapabilirim lütfen yarim edin

Abimlerim yeni çocuğu oldu o da aynı durumda . Görmemişim çocuğu olmuş tutmuş şeyini koparmış :KK70: ama maşallah çok tatlı bal yanak ..
Neyse konuya gelecek olursak ; eşiniz aslında kötü niyetle yapmıyor elbette bunu , sanırım biraz fazla pimpirikli, ha tabi boyutunu bilemem ama o kadar abartılacak bir problem göremedim . ‘Ben de anneyim benim kadar düşünemez kimse’ diyip geçin , devam ediyorsa da duymayın :KK66:
Sağlıklı güzel gebelik geçirmeniz dileğiyle ❤️

Çocukları kucağına almaman gerektiği doğru. İkinciye hamileyken ilk çocuğumu kucağıma alıyordum, bilmiyordum hamile olduğumu. Sonra doktora gittim ki rahim içi kanamam varmış. İş güç YÖK Evde yat dedi. Birkaç aya geçti şükür. Ama evde yatmak tabi kolay olmuyor

Abimlerim yeni çocuğu oldu o da aynı durumda . Görmemişim çocuğu olmuş tutmuş şeyini koparmış :KK70: ama maşallah çok tatlı bal yanak ..
Neyse konuya gelecek olursak ; eşiniz aslında kötü niyetle yapmıyor elbette bunu , sanırım biraz fazla pimpirikli, ha tabi boyutunu bilemem ama o kadar abartılacak bir problem göremedim . ‘Ben de anneyim benim kadar düşünemez kimse’ diyip geçin , devam ediyorsa da duymayın :KK66:
Sağlıklı güzel gebelik geçirmeniz dileğiyle ❤️
Şöyle ki gerçek ten bunaltıyor gece oğlu ağladı yanımıza gelmek istedi aldım yanıma diyor arkanı dön tekme falan atar yani coooook abartıyor cooookkkk

Eşin çocukları kucağına alma diye uyarmakla doğru yapıyor.Ağır kaldırma,çocukları kucağına alma,sonra çocuk erkenden doğum kanalına giriyor erken doğum riskiyle karşı karşıya kalabilirsin.
Kucağıma zaten almiyorumda oturduğumda yanıma gelmek istiyorlar kucağımda oturmasında bi sakınca görmüyorum ama o rahatsız oluyor

Çocukları kucağına almaman gerektiği doğru. İkinciye hamileyken ilk çocuğumu kucağıma alıyordum, bilmiyordum hamile olduğumu. Sonra doktora gittim ki rahim içi kanamam varmış. İş güç YÖK Evde yat dedi. Birkaç aya geçti şükür. Ama evde yatmak tabi kolay olmuyor
Bende yeni öğrendin bilmediğim için çocuklar üzerinde bile zipliyordu dr böyle bi şeyden bahsetmedi

Eşinin hamileliği zerre umurunda olmayan adamlar var eşiniz onlardan biri olabilirdi evet biraz abartılı ama geçici bir süre tadını çıkarın.

Bebeğiniz hayırlı bu arada.

Eşinin hamileliği zerre umurunda olmayan adamlar var eşiniz onlardan biri olabilirdi evet biraz abartılı ama geçici bir süre tadını çıkarın.

Bebeğiniz hayırlı bu arada.
Orasi oylede biraz fazla abartıyor.Tskler

Bende basindan beri yatiyorum once kanama sonra erken dogum riskim vardi. İse yaradimi diye sorarsan hayir :) Tam uc ay araliksiz kanamam dusuk riskim oldu. Hatta o donem cok uzuldum koyde kadinlar hamile haliyle inek sagiyor, sut tasiyor biri kucaginda digeri karninda bebeklerle geziyor onlara bisey olmuyor, bir gun muz yemesem vicdam azabi duydum bebege birsey olur mu diye. Halbuki fakir aileler her gun hamileyken muz mu yiyor hayir :) Doktorlarin da dedigi eger bebek sagliksizsa ilk uc ayda ne yaparsan yap duser. Saglikliysa tutunurdu. Allaha inandim ona biraktim. Sizde oyle yapin. Tabiki cocuklarinizi seveceksiniz ama kg olarak agirlarsa almayin kucaginiza, birde icinizi surekli rahat tutun. Esinize de soyleyin Allah onun dunyaya gelmesini istiyorsa korur onu merak etmesin. Elinizden geleni yapin, kendinize dikkat edin gerisini Allaha birakin. Diken ustunde yasamakta cok kotu ben 7 aydir evdeyim yatiyorum ama yapacak bisey yok :) Uzmeyin kendinizide

Bende basindan beri yatiyorum once kanama sonra erken dogum riskim vardi. İse yaradimi diye sorarsan hayir :) Tam uc ay araliksiz kanamam dusuk riskim oldu. Hatta o donem cok uzuldum koyde kadinlar hamile haliyle inek sagiyor, sut tasiyor biri kucaginda digeri karninda bebeklerle geziyor onlara bisey olmuyor, bir gun muz yemesem vicdam azabi duydum bebege birsey olur mu diye. Halbuki fakir aileler her gun hamileyken muz mu yiyor hayir :) Doktorlarin da dedigi eger bebek sagliksizsa ilk uc ayda ne yaparsan yap duser. Saglikliysa tutunurdu. Allaha inandim ona biraktim. Sizde oyle yapin. Tabiki cocuklarinizi seveceksiniz ama kg olarak agirlarsa almayin kucaginiza, birde icinizi surekli rahat tutun. Esinize de soyleyin Allah onun dunyaya gelmesini istiyorsa korur onu merak etmesin. Elinizden geleni yapin, kendinize dikkat edin gerisini Allaha birakin. Diken ustunde yasamakta cok kotu ben 7 aydir evdeyim yatiyorum ama yapacak bisey yok :) Uzmeyin kendinizide
Allah yardimciniz olsun ins saglikla kucaginiza alirsiniz

Back
X