- 21 Eylül 2016
- 9.898
- 23.205
- 278
Hmmmm !!!Ben kavrayamıyormuşum. Aslında onun bi sıkıntısı yok bu konuda. Geniş olduğunu söylemeye çalıştı.
Keğel egzersizi yapmalısın ozaman netten araştır derim :)
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Hmmmm !!!Ben kavrayamıyormuşum. Aslında onun bi sıkıntısı yok bu konuda. Geniş olduğunu söylemeye çalıştı.
Belki gerçektir kız, ben inandım sanki :)
Bizim gibi aktif kullanıcı değil bence konu sahibi, takip ediyordur sadece bu siteyi..Niye ilk mesajda bu tarz konular:))
Evet araştırdım, başladım yapmaya, bu zamanla belki düzelir ama duygusal olarak bir çöküntü yaşadım.Hmmmm !!!
Keğel egzersizi yapmalısın ozaman netten araştır derim :)
Aynen dediğiniz gibi...Bizim gibi aktif kullanıcı değil bence konu sahibi, takip ediyordur sadece bu siteyi..
Böyle bir sorunu olunca da üye olmaya karar vermiştir.
Bugün çok iyimserimm![]()
Peki nasıl memnun mu şimdi?benim bir komşum eşi memnun değil diye daraltma ameliyatı yaptırmıştı.
Ama eşler arasında böyle konuların olması normal değil mi?Evet araştırdım, başladım yapmaya, bu zamanla belki düzelir ama duygusal olarak bir çöküntü yaşadım.
Yessss canım,sımsıkı olacakki kavrayabilsin istiyor![]()
memnun. ameliyattan sonraki ilk birliktelikte biraz acı yaşamış ama zamanla acısı kalmamış eşide memnunmuş kendide.Peki nasıl memnun mu şimdi?
Senin yüzünden ban yicez şimdii sesli güldüm ya2 yillik evlilikde vajina genislemez. Zaten seyrek sevisiyormuşsunuz. Senin adam ne saniyo acaba? Icerdeyken mengene gibi sıkacağını mı?
Sen de bi dahaki sefere olabildigince sık kendini. Sonra da de ki; "Şimdi söyle bana, icerde misin?"![]()
Versin o zaman para 6 ayda bir daralttırsın konu sahibi
Napalım vajina bu, kullanınca salar![]()
Çok sevindim onların adına. Ben de ameliyat olacağım sanırım. Belki düzelir ama duygusal olarak çökertiyormemnun. ameliyattan sonraki ilk birliktelikte biraz acı yaşamış ama zamanla acısı kalmamış eşide memnunmuş kendide.
Bizim gibi aktif kullanıcı değil bence konu sahibi, takip ediyordur sadece bu siteyi..
Böyle bir sorunu olunca da üye olmaya karar vermiştir.
Bugün çok iyimserimm![]()
Versin o zaman para 6 ayda bir daralttırsın konu sahibi
Napalım vajina bu, kullanınca salar![]()
bide dogm yapinca ne der aceba2 yillik evlilikde vajina genislemez. Zaten seyrek sevisiyormuşsunuz. Senin adam ne saniyo acaba? Icerdeyken mengene gibi sıkacağını mı?
Sen de bi dahaki sefere olabildigince sık kendini. Sonra da de ki; "Şimdi söyle bana, icerde misin?"![]()
Ben değilim vallla içime öküz oturdu resmen
Paramı dayanır bunaa hahahahaabaşka fikir grldi aklımadas demem
![]()