Eşim beni çok sevdiğini ama zevk almadığını söyledi

2 yillik evlilikde vajina genislemez. Zaten seyrek sevisiyormuşsunuz. Senin adam ne saniyo acaba? Icerdeyken mengene gibi sıkacağını mı? :KK70:
Sen de bi dahaki sefere olabildigince sık kendini. Sonra da de ki; "Şimdi söyle bana, icerde misin?" :KK70::KK70:

Evet araştırdım, başladım yapmaya, bu zamanla belki düzelir ama duygusal olarak bir çöküntü yaşadım.
Ama eşler arasında böyle konuların olması normal değil mi?
Seninle bunu dürüstçe paylaşması güzel bişi bence.
Yaniii içinde saklayıp başka şekillerde başka yerde tatmin edebilirdi kendini.
Siz ona keğel egzersizleri yapıcam gerekirse vajina daraltma operasyonu da geçiririm canım diye söyleyin.
Cunku kocanız sizi sewiyormuş, siz öyle söylüyorsunuz. Oyuzden çok büyütmeyin bunu...

2 yillik evlilikde vajina genislemez. Zaten seyrek sevisiyormuşsunuz. Senin adam ne saniyo acaba? Icerdeyken mengene gibi sıkacağını mı? :KK70:
Sen de bi dahaki sefere olabildigince sık kendini. Sonra da de ki; "Şimdi söyle bana, icerde misin?" :KK70::KK70:
Senin yüzünden ban yicez şimdii sesli güldüm ya :D
Hastası olduğum diziden örnek vermişsin birde....
Ama bence eşi bunu dürüstçe söylemiş, karısını sewiyormuş çözülebilecek bişi bu karı koca arasında bence :)

Herkesin dar olucak bişi yok Allah vergisi.. :kahve:

Ama bir cocuğunuz olursa normal doğum yapmayın :))

Bizim gibi aktif kullanıcı değil bence konu sahibi, takip ediyordur sadece bu siteyi..
Böyle bir sorunu olunca da üye olmaya karar vermiştir.
Bugün çok iyimserimm :KK68:

Ben değilim vallla içime öküz oturdu resmen :KK53:

Versin o zaman para 6 ayda bir daralttırsın konu sahibi :KK53:

Napalım vajina bu, kullanınca salar :KK53:

Paramı dayanır bunaa hahahahaa :KK53::KK53: başka fikir grldi aklımadas demem :olamaz:

bide dogm yapinca ne der aceba :skandal:

Back
X