Eşim beni çok sevdiğini ama zevk almadığını söyledi

Benim için herşey yolunda ama onun için öyle değilmiş 2 senedir :/ Ele alışınca öyle olmasını bekledi herhalde.

Vajina daraltma ameliyatlarının yapıldığını biliyorum ama bu ameliyatı yaptıran kadınlar normal doğumla çocuk doğurmuş ve buna istinaden vajinasında genişleme olan kadınlardır. 2 yıllık evli olduğunuzu ve çocuğunuzun olmadığını düşünerek eşinizin böyle söylemesi saçma. Vajina dediğimiz yapı elastik ve dar bir yapıdır. Sizin anatominizde genişlemeyen bir yapı nasıl daraltılır orası da meçhul.
Siz daha iyi bilirsiniz ama sorunun sizden kaynaklı olduğundan emin olmadan kesinlikle ameliyat masasına yatmayın. Gerekiyorsa eşiniz çözüm bulsun kendine. O kadar kolay değil.
Madem bu adam zevk almıyor o zaman sizi de tatmin edememiş olması gerekiyor siz neden taleplerde bulunmuyorsunuz da ameliyat olabilmeyi düşünüyorsunuz? O da sorumluluk alsın biraz. Genişletmenin yollarını falan arasın mümkünse.

Ay bana hiç inandırıcı gelmiyor, birileri yorumları okuyup eğleniyor gibi ama
Yorumlara çok güldüm

Benim için herşey yolunda ama onun için öyle değilmiş 2 senedir :/ Ele alışınca öyle olmasını bekledi herhalde.

sen de vibratöre alışsan vibrasyonlu olmasını bekleyecektin

bi yerlerde okumuştum mastürbasyon alışkanlığı bu hisse yol açıyormuş.

seks terapistleri var psikiyatr dr olanlarından onlara gitmenizi tavsiye ederim. madem bu konuda dürüstsünüz sevgi de var bi çözüm bulunur.

Elini ayarlıyordur istediği gibi herhalde.
Ya kızmayın ama safça cevaplar veriyorsunuz
Acaba eşiniz sizi ateşli mi bulmuyor.
Çünkü cinsellik hakkında bişi bilmiyor gibisiniz.
ELi nasıl ayarlıcak, bana anlayan varsa anlatsın...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…