- 16 Ocak 2018
- 497
- 166
- 103
- 31
- Konu Sahibi Girlsbelikegirls
-
O zaman onun yapısı böyle ve bu isleri yaparak gönül aldıgını düşünüyor . Bazı insanlaei degistiremeyiz . Sessizse öyle devam eder alısmalisiniz.Onun yerine her kavgamızda kızdıgımda ya ev işi yapıyor bulasık yıkıyor vs. Ama normalde zor yapar bunları
Biz tartıştığımızda eşim genelde evden gider bikac saatliğine ben sakinleşince gelir usulca odasına çekilir , sonra oturup konuşuruz ve ben o sırada yine sinir krizi geçirerek sorunları anlatıyorumdur, konuyu tartışırken bir kez daha sinirlenenlerdenim , genelde haklı olan taraf olduğum için daha çok sinirlenirimEşim her tartısmamız da susuyor. Ben konusuyorum. O tamam öyle anladıysan öyle olsun diyor. Ya da hiç bir sey demiyor. Misal bilgisayardaysa ona odaklanmaya devam ediyor ama bir yandan da beni dinliyor. Tartısmayı baslatan hep ben gibi oluyorum. Çünkü eşim kızacagım ne varsa kızacagımı üzülecegimi bildiği halde yapıyor. Çok çok büyük kötü şeyler değil tabi. Ama bazı ona basit gelen detaylat beni kızdırıyor. Haklı oldugumı bildiği halde asla gelip konuyu acıp konusmuyor. Sormuyor bir sey. Onun yerine her kavgamızda kızdıgımda ya ev işi yapıyor bulasık yıkıyor vs. Ama normalde zor yapar bunları. Günlerce onunla konuşmasam da gelip konuyu acmıyor. Artık sessiz cinnet geciricem onun yüzünden
Benimki alışveriş yapar veya beni yemeğe çıkarır tartışma sonrası, temizliğe de genelde yardım eder mecburenNe güzel bir koca..
Bence sinirlenen kocalar bu şekilde tepki vermeli..
Ev işi yapmali,bulaşık yıkamalı..
Ne yedirip iciriyorsaniz yazın buraya ; bizde nasiplenelim
Ama ben daha önce de acıkca söyledim kaç kez. Tartısırken bir seyleri içinde tutma. Hissiyatını düşünceni paylas söyle diye. Ancak böyle orta yol buluruz demiştim kac kez ve tartısmadan sonra haklıysam gel gönlümü al hiç agzından güzel bir sey cıkmıyor ya da bir eylem yapmıyorsun diyordum hep.O zaman onun yapısı böyle ve bu isleri yaparak gönül aldıgını düşünüyor . Bazı insanlaei degistiremeyiz . Sessizse öyle devam eder alısmalisiniz.
Ama insanın siniri bozluyor. Konu çözüme ulasmıyor ki üstü kapanıyor böyleEvet dut yemiş bülbül gibi susma huyu bizimkinde de var,hiç tınlamıyorum ben söyleyeceğimi söylüyorum. Siz de söyleyin çekilin kenara. Ne güzel iş yapsın dursun siz de ayağınızı uzatın kahvenizi için
YA o küslüğümüzün ilk 1 -2 günü yapar. Baktım düzelmiyorum. Bilgisayarda oyuna devam eder tüm günGönül alma yöntemi ev işi yapmak ne güzel işte. Arada küs ev işlerine ona kitle.
Ama bunu tartısmadan sonra ( ben kendi basıma tartısıyorum) ilk 1-2 günü yapıyor. Sonra bilhisayar oyununa devam ediyor evdeNe güzel bir koca..
Bence sinirlenen kocalar bu şekilde tepki vermeli..
Ev işi yapmali,bulaşık yıkamalı..
Ne yedirip iciriyorsaniz yazın buraya ; bizde nasiplenelim
O tartısmıyor ki benle hiç. Daha bir kere o tartısmayı baslatmadı.İletişim yollarınız farklı. Siz de ona öyle davranın artık kendi gibi birine tahammül ediyor öu bakın
Hayor ama işte bu selikde sorunlar çözülmüyor. Sadece üstü kapanıyor ve zamanla birikiyorKeşke benimkide kusse
Bu tarz adamlar ne güzel sinirlenmiyor kavga büyümüyor.
Sessiz sedasız iş yapıyor oh daha ne
Ama insanın siniri bozluyor. Konu çözüme ulasmıyor ki üstü kapanıyor böyle
İste yapısı boyle olan insanlara söylemeniz birsey degistirmez ki . O yenemez kendisini. Bende de sey var mesela küserim Allah a sukur ki esim nefret eder küslükten bes saniye küs birakmaz . ben o an gurur gibi gelir inada binerim hayatta gidemem yanına . Kac kere konustuk bu konuyu .Yenemiyorum kendimi.Ama ben daha önce de acıkca söyledim kaç kez. Tartısırken bir seyleri içinde tutma. Hissiyatını düşünceni paylas söyle diye. Ancak böyle orta yol buluruz demiştim kac kez ve tartısmadan sonra haklıysam gel gönlümü al hiç agzından güzel bir sey cıkmıyor ya da bir eylem yapmıyorsun diyordum hep.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?