- 24 Ocak 2021
- 13.001
- 29.862
- 548
- Konu Sahibi Girlsbelikegirls
-
Benimki de bir ara telde bir oyuna merak salmıştı, babana söylerim diye tehtit ettim anında oyunu sildiBÜtün gün bilgisayarda oyun oynuyor. Ben oda da tek basıma film izliyorum. Keske yemeğe cıkarsa adım atsa ne bilim ssvdiğim bir çikokata da olsa alsa. Ama yapmıyor.
O daha iyiymiş bak..Benimki alışveriş yapar veya beni yemeğe çıkarır tartışma sonrası, temizliğe de genelde yardım eder mecburen
Yok ben cok söylendiğimi düşünmüyorum. Neye kızdıysam o an söylüyorum söylenşyorum. Baktım o yine susuyor, ben bitiriyorum söylenmeyi.Eşim söylenirken ben de susarım cevap vermem , çünkü aynı seyi sürekli tekrar eder. Cevap versem de olay büyür. Artık söyleniyor kendi kendine bitiyor olay. Sizde farkında olmadan çok söylüyor ve uzatıyor olabilir misiniz ? Çünkü öyle olunca insan duyarsizlasmaya başlıyor . Off yine mi moduna giriyor
Yok ben cok söylendiğimi düşünmüyorum. Neye kızdıysam o an söylüyorum söylenşyorum. Baktım o yine susuyor, ben bitiriyorumEşim söylenirken ben de susarım cevap vermem , çünkü aynı seyi sürekli tekrar eder. Cevap versem de olay büyür. Artık söyleniyor kendi kendine bitiyor olay. Sizde farkında olmadan çok söylüyor ve uzatıyor olabilir misiniz ? Çünkü öyle olunca insan duyarsizlasmaya başlıyor . Off yine mi moduna giriyor
Hadi benle tartısmasını gectim. Tastısmaya girmiyor. Ben haklıyken neden gönlümü almaya cabalamıyor. Buna daha cok kızdım acıkcası. Zaten sürekli kızdgım bir şeydi bu.Ama yani arrık değersiz hissediyoruö kendimi ve ondan sogumaya baslıyorumEşim söylenirken ben de susarım cevap vermem , çünkü aynı seyi sürekli tekrar eder. Cevap versem de olay büyür. Artık söyleniyor kendi kendine bitiyor olay. Sizde farkında olmadan çok söylüyor ve uzatıyor olabilir misiniz ? Çünkü öyle olunca insan duyarsizlasmaya başlıyor . Off yine mi moduna giriyor
Cekineceği bir babası falan var. Ama bu konu da cekinmez heralde. Çok büyük yanlısı olmalı bana karsı.Benimki de bir ara telde bir oyuna merak salmıştı, babana söylerim diye tehtit ettim anında oyunu sildibabasından baya çekinir bu konularda, utanır yani , sizin eşiniz en çok kimi dinler mesela kimden çekinir utanır, ona göre bu konuda büyüklere başvuracağım deseniz bırakmaz mi , benimki pek bağımlı olamadan bırakmak zorunda kalmıştı...
Al birini vur ötekine benimki de aynı normalde çok konuşkan eğlenceli biri iyi vakit geciriyoruz ama ben kızınca asla görmüyor duymuyor sanki hic cevap vermez ne isle ugrasiyosa ona devam eder ama ben sonradan çözdüm işi tabi sıkıya gelemiyo benim ki ya kızdığım konular icin artik trip atmiyorum zaten atsam da sallamıyo bu yuzden keyifli anlarimiz da şaka karisik aciyorum o konuyu o sekilde gerginlik yokken benim takmadigimi sanarken konusuyo cozume kavusturuyoruz sende boyle dene istersen bide canım :)Eşim her tartısmamız da susuyor. Ben konusuyorum. O tamam öyle anladıysan öyle olsun diyor. Ya da hiç bir sey demiyor. Misal bilgisayardaysa ona odaklanmaya devam ediyor ama bir yandan da beni dinliyor. Tartısmayı baslatan hep ben gibi oluyorum. Çünkü eşim kızacagım ne varsa kızacagımı üzülecegimi bildiği halde yapıyor. Çok çok büyük kötü şeyler değil tabi. Ama bazı ona basit gelen detaylat beni kızdırıyor. Haklı oldugumı bildiği halde asla gelip konuyu acıp konusmuyor. Sormuyor bir sey. Onun yerine her kavgamızda kızdıgımda ya ev işi yapıyor bulasık yıkıyor vs. Ama normalde zor yapar bunları. Günlerce onunla konuşmasam da gelip konuyu acmıyor. Artık sessiz cinnet geciricem onun yüzünden
Bazen ben dd yapıyorum böyle ama kısa kısa cevaplar veriyor sadece.Al birini vur ötekine benimki de aynı normalde çok konuşkan eğlenceli biri iyi vakit geciriyoruz ama ben kızınca asla görmüyor duymuyor sanki hic cevap vermez ne isle ugrasiyosa ona devam eder ama ben sonradan çözdüm işi tabi sıkıya gelemiyo benim ki ya kızdığım konular icin artik trip atmiyorum zaten atsam da sallamıyo bu yuzden keyifli anlarimiz da şaka karisik aciyorum o konuyu o sekilde gerginlik yokken benim takmadigimi sanarken konusuyo cozume kavusturuyoruz sende boyle dene istersen bide canım :)
Valla canım şu hayatta en net öğrendiğim şey iyi olursan sabır edersen daha çok tepene binerler bunu sakın yapma kaçan herzaman kovalanır sen onsuz durabilirsin haftalarca ama o sensiz duramaz sen soguk yap, sen ilgilenme keyifli anında bile sallama onu ki senin ondan uzaklasmaya basladigini hissetsin he seni kaybetmek istemiyosa zaten orta yola gelicektir bu şekilde ama hala umursamiyorsa sende zaten gururunu düşün anlaşmalı boşa gitsin , hepimiz genc kadinlariz bir erkegin kahriyla ömür gecmez böyle seyler yasamaya mecbur birakma kendini sitres,içine atmak her turlu hastaligin kapısıdır Allah yardimcin olsun canimBazen ben dd yapıyorum böyle ama kısa kısa cevaplar veriyor sadece.
Ben sizi anlıyorum. Çoğu arkadaş ne güzel ev işi yapıyor keşke benimki de yapsa vs demiş. Ben buna katılmıyorum. Her şeyin yeri ve zamanı var. Tartışma esnasında insan ciddiye alınmak,dinlenilmek istiyor. En azından ben böyleyim.Buna karşılık olarak sessizlik ile cevap verilince sinirler yıpranıyor bu sefer öfke oluşuyor.. Bu seferde öfkeli insan olarak lanse ediliyorsunuz. Halbuki öfkeli değilsiniz. Karşı taraf sizin duygularınıza cevap vermiyor. Bu doğru bir davranış değil.Eşim her tartısmamız da susuyor. Ben konusuyorum. O tamam öyle anladıysan öyle olsun diyor. Ya da hiç bir sey demiyor. Misal bilgisayardaysa ona odaklanmaya devam ediyor ama bir yandan da beni dinliyor. Tartısmayı baslatan hep ben gibi oluyorum. Çünkü eşim kızacagım ne varsa kızacagımı üzülecegimi bildiği halde yapıyor. Çok çok büyük kötü şeyler değil tabi. Ama bazı ona basit gelen detaylat beni kızdırıyor. Haklı oldugumı bildiği halde asla gelip konuyu acıp konusmuyor. Sormuyor bir sey. Onun yerine her kavgamızda kızdıgımda ya ev işi yapıyor bulasık yıkıyor vs. Ama normalde zor yapar bunları. Günlerce onunla konuşmasam da gelip konuyu acmıyor. Artık sessiz cinnet geciricem onun yüzünden
Ben buna katılıyorum. Baştan tavrını koymalısın. Ama bu kadın zaten benden ayrılmaz beni seviyor diye düşünüyorsa sorun var demek.Valla canım şu hayatta en net öğrendiğim şey iyi olursan sabır edersen daha çok tepene binerler bunu sakın yapma kaçan herzaman kovalanır sen onsuz durabilirsin haftalarca ama o sensiz duramaz sen soguk yap, sen ilgilenme keyifli anında bile sallama onu ki senin ondan uzaklasmaya basladigini hissetsin he seni kaybetmek istemiyosa zaten orta yola gelicektir bu şekilde ama hala umursamiyorsa sende zaten gururunu düşün anlaşmalı boşa gitsin , hepimiz genc kadinlariz bir erkegin kahriyla ömür gecmez böyle seyler yasamaya mecbur birakma kendini sitres,içine atmak her turlu hastaligin kapısıdır Allah yardimcin olsun canim
Boşa gitsin öylesi insanıEşim her tartısmamız da susuyor. Ben konusuyorum. O tamam öyle anladıysan öyle olsun diyor. Ya da hiç bir sey demiyor. Misal bilgisayardaysa ona odaklanmaya devam ediyor ama bir yandan da beni dinliyor. Tartısmayı baslatan hep ben gibi oluyorum. Çünkü eşim kızacagım ne varsa kızacagımı üzülecegimi bildiği halde yapıyor. Çok çok büyük kötü şeyler değil tabi. Ama bazı ona basit gelen detaylat beni kızdırıyor. Haklı oldugumı bildiği halde asla gelip konuyu acıp konusmuyor. Sormuyor bir sey. Onun yerine her kavgamızda kızdıgımda ya ev işi yapıyor bulasık yıkıyor vs. Ama normalde zor yapar bunları. Günlerce onunla konuşmasam da gelip konuyu acmıyor. Artık sessiz cinnet geciricem onun yüzünden
Benim ki kaynana karı gibi car car konuşuyo. Beterin beteri var bacım. Ama küsünce aynı seninki gibi günlerce küs kalırEşim her tartısmamız da susuyor. Ben konusuyorum. O tamam öyle anladıysan öyle olsun diyor. Ya da hiç bir sey demiyor. Misal bilgisayardaysa ona odaklanmaya devam ediyor ama bir yandan da beni dinliyor. Tartısmayı baslatan hep ben gibi oluyorum. Çünkü eşim kızacagım ne varsa kızacagımı üzülecegimi bildiği halde yapıyor. Çok çok büyük kötü şeyler değil tabi. Ama bazı ona basit gelen detaylat beni kızdırıyor. Haklı oldugumı bildiği halde asla gelip konuyu acıp konusmuyor. Sormuyor bir sey. Onun yerine her kavgamızda kızdıgımda ya ev işi yapıyor bulasık yıkıyor vs. Ama normalde zor yapar bunları. Günlerce onunla konuşmasam da gelip konuyu acmıyor. Artık sessiz cinnet geciricem onun yüzünden
Benim eşimde böyle konusursak ağız burun dalıcaz çünkü birbirimize. Bende öyleyim. Çok sinirlensem bile tartısarak deil. Muhabbet eder gibi yapıom kaçmasın dieEşim her tartısmamız da susuyor. Ben konusuyorum. O tamam öyle anladıysan öyle olsun diyor. Ya da hiç bir sey demiyor. Misal bilgisayardaysa ona odaklanmaya devam ediyor ama bir yandan da beni dinliyor. Tartısmayı baslatan hep ben gibi oluyorum. Çünkü eşim kızacagım ne varsa kızacagımı üzülecegimi bildiği halde yapıyor. Çok çok büyük kötü şeyler değil tabi. Ama bazı ona basit gelen detaylat beni kızdırıyor. Haklı oldugumı bildiği halde asla gelip konuyu acıp konusmuyor. Sormuyor bir sey. Onun yerine her kavgamızda kızdıgımda ya ev işi yapıyor bulasık yıkıyor vs. Ama normalde zor yapar bunları. Günlerce onunla konuşmasam da gelip konuyu acmıyor. Artık sessiz cinnet geciricem onun yüzünden
Eşim dünya iyisidir ama aynı sorum bizde de var. Ve evet bu insanı cinnete götüren birşey malesef. Ancak çok araştırdım bunun altında bir çok, geçmiş, çocukluk vs dönemlerinden kaşöa durumlar oşabiliyormuş. Biz. Çift terapisi aldık. Heöen birden düzelmiyor zaman gerekiyor. İnsanı cidden çok, sinir eden bir durum bu, durumu yaşayan herkese kolaylıklar diliyorumEşim her tartısmamız da susuyor. Ben konusuyorum. O tamam öyle anladıysan öyle olsun diyor. Ya da hiç bir sey demiyor. Misal bilgisayardaysa ona odaklanmaya devam ediyor ama bir yandan da beni dinliyor. Tartısmayı baslatan hep ben gibi oluyorum. Çünkü eşim kızacagım ne varsa kızacagımı üzülecegimi bildiği halde yapıyor. Çok çok büyük kötü şeyler değil tabi. Ama bazı ona basit gelen detaylat beni kızdırıyor. Haklı oldugumı bildiği halde asla gelip konuyu acıp konusmuyor. Sormuyor bir sey. Onun yerine her kavgamızda kızdıgımda ya ev işi yapıyor bulasık yıkıyor vs. Ama normalde zor yapar bunları. Günlerce onunla konuşmasam da gelip konuyu acmıyor. Artık sessiz cinnet geciricem onun yüzünden
Bir tanıdık böyleydi eşi konuşur konuşO tartısmıyor ki benle hiç. Daha bir kere o tartısmayı baslatmadı.
Ben de sizin dediğiniz yapmakla, ağzına kürekle vurmak arasında gidip geliyorumEvet dut yemiş bülbül gibi susma huyu bizimkinde de var,hiç tınlamıyorum ben söyleyeceğimi söylüyorum. Siz de söyleyin çekilin kenara. Ne güzel iş yapsın dursun siz de ayağınızı uzatın kahvenizi için
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?