Eşim beni deli ediyor.Sizin eşiniz de böyle yapıyor mu?

BÜtün gün bilgisayarda oyun oynuyor. Ben oda da tek basıma film izliyorum. Keske yemeğe cıkarsa adım atsa ne bilim ssvdiğim bir çikokata da olsa alsa. Ama yapmıyor.
Benimki de bir ara telde bir oyuna merak salmıştı, babana söylerim diye tehtit ettim anında oyunu sildi babasından baya çekinir bu konularda, utanır yani , sizin eşiniz en çok kimi dinler mesela kimden çekinir utanır, ona göre bu konuda büyüklere başvuracağım deseniz bırakmaz mi , benimki pek bağımlı olamadan bırakmak zorunda kalmıştı...

Eşim söylenirken ben de susarım cevap vermem , çünkü aynı seyi sürekli tekrar eder. Cevap versem de olay büyür. Artık söyleniyor kendi kendine bitiyor olay. Sizde farkında olmadan çok söylüyor ve uzatıyor olabilir misiniz ? Çünkü öyle olunca insan duyarsizlasmaya başlıyor . Off yine mi moduna giriyor

Yok ben cok söylendiğimi düşünmüyorum. Neye kızdıysam o an söylüyorum söylenşyorum. Baktım o yine susuyor, ben bitiriyorum söylenmeyi.

Yok ben cok söylendiğimi düşünmüyorum. Neye kızdıysam o an söylüyorum söylenşyorum. Baktım o yine susuyor, ben bitiriyorum
Hadi benle tartısmasını gectim. Tastısmaya girmiyor. Ben haklıyken neden gönlümü almaya cabalamıyor. Buna daha cok kızdım acıkcası. Zaten sürekli kızdgım bir şeydi bu.Ama yani arrık değersiz hissediyoruö kendimi ve ondan sogumaya baslıyorum

Cekineceği bir babası falan var. Ama bu konu da cekinmez heralde. Çok büyük yanlısı olmalı bana karsı.

Al birini vur ötekine benimki de aynı normalde çok konuşkan eğlenceli biri iyi vakit geciriyoruz ama ben kızınca asla görmüyor duymuyor sanki hic cevap vermez ne isle ugrasiyosa ona devam eder ama ben sonradan çözdüm işi tabi sıkıya gelemiyo benim ki ya kızdığım konular icin artik trip atmiyorum zaten atsam da sallamıyo bu yuzden keyifli anlarimiz da şaka karisik aciyorum o konuyu o sekilde gerginlik yokken benim takmadigimi sanarken konusuyo cozume kavusturuyoruz sende boyle dene istersen bide canım :)

Bazen ben dd yapıyorum böyle ama kısa kısa cevaplar veriyor sadece.

Bazen ben dd yapıyorum böyle ama kısa kısa cevaplar veriyor sadece.
Valla canım şu hayatta en net öğrendiğim şey iyi olursan sabır edersen daha çok tepene binerler bunu sakın yapma kaçan herzaman kovalanır sen onsuz durabilirsin haftalarca ama o sensiz duramaz sen soguk yap, sen ilgilenme keyifli anında bile sallama onu ki senin ondan uzaklasmaya basladigini hissetsin he seni kaybetmek istemiyosa zaten orta yola gelicektir bu şekilde ama hala umursamiyorsa sende zaten gururunu düşün anlaşmalı boşa gitsin , hepimiz genc kadinlariz bir erkegin kahriyla ömür gecmez böyle seyler yasamaya mecbur birakma kendini sitres,içine atmak her turlu hastaligin kapısıdır Allah yardimcin olsun canim

İnsan neden tartışır? Çözmek için.
Demek ki eşinizin çözme isteği yok.
Benim eşim de tartışmaz. Çözme isteği yok. Sorunu da yok bence. Evlilikten beklediği her şeyi aldığını söylüyor. Ne diye tartışsın! İstemediği bir şeyi de benimle uğraşmayıp kabul eder oldu. Öyle bir şeyler. Hep var.

Ben sizi anlıyorum. Çoğu arkadaş ne güzel ev işi yapıyor keşke benimki de yapsa vs demiş. Ben buna katılmıyorum. Her şeyin yeri ve zamanı var. Tartışma esnasında insan ciddiye alınmak,dinlenilmek istiyor. En azından ben böyleyim.Buna karşılık olarak sessizlik ile cevap verilince sinirler yıpranıyor bu sefer öfke oluşuyor.. Bu seferde öfkeli insan olarak lanse ediliyorsunuz. Halbuki öfkeli değilsiniz. Karşı taraf sizin duygularınıza cevap vermiyor. Bu doğru bir davranış değil.
Bu insan değişmez. Bu kişiye yapacağınız en önemli şey susmak. Kenara çekilip ne halin varsa gör demek. Ama demissiniz ki günlerce konuşmasam gelip konuşmuyor. Bu normal bir davranış değil. Çift terapisi alın. Bu sorunu çok yakın birinizle paylaşın ve çözüm yolu bulun. Bu davranış dönütü sizi çok yıpratır. Alıştım diyenleri bilemem. Ama benim alışabileceğim ya da tölere edebileceğim bir davranış değil bu. Çünkü ben tartışmak isterim. Konuşmak isterim. Çözüm isterim. İnsanız susarak bir yere varamayız.

Ben buna katılıyorum. Baştan tavrını koymalısın. Ama bu kadın zaten benden ayrılmaz beni seviyor diye düşünüyorsa sorun var demek.

Boşa gitsin öylesi insanı

Benim.babam da tartisirsak ve ben haklıysam bana telefon alırdı yeni ona benzettim eşinizi bu önüm gönül.alma yöntemi demek ki
Ama insan bunu beklemiyor

Benim ki kaynana karı gibi car car konuşuyo. Beterin beteri var bacım. Ama küsünce aynı seninki gibi günlerce küs kalır

Benim eşimde böyle konusursak ağız burun dalıcaz çünkü birbirimize. Bende öyleyim. Çok sinirlensem bile tartısarak deil. Muhabbet eder gibi yapıom kaçmasın die

Eşim dünya iyisidir ama aynı sorum bizde de var. Ve evet bu insanı cinnete götüren birşey malesef. Ancak çok araştırdım bunun altında bir çok, geçmiş, çocukluk vs dönemlerinden kaşöa durumlar oşabiliyormuş. Biz. Çift terapisi aldık. Heöen birden düzelmiyor zaman gerekiyor. İnsanı cidden çok, sinir eden bir durum bu, durumu yaşayan herkese kolaylıklar diliyorum

Ben de sizin dediğiniz yapmakla, ağzına kürekle vurmak arasında gidip geliyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…