Eşim beni hiç anlamıyor çok yalnızım

slm cnm aslında ben 4 senelik evliyim belki okadar tercubeli degilim ama sana sunu dıyebıllırım asla kendını uzme cunku butun sıkıntılar seni hasta edecek sen hasta oluncada kımse bız sınır ettikde hasta oldu demez nekadarda cürükmüş derler daha cok gencsın once kendini düşün cnm
eşine gelince anlasılan pek laftan anlamıyor cok konusmayı deneme hele konusurken hiç yargılama cunku cogu erkek hatalı oldugunu kabul etmez uygulamalı gözter unutma öncelikli olan sensin annenın evıne gıdersın laflarına hic takılma annenın evıne gıtsen üçünçü gün peşinden gelir sana sabır diliyorum tatlım ama yuva kurmak cok kolay değil biraz uğraş isyiyor illerde inşallah düzelir cnm
benen sana tavsiye allaha sığın senin icin en hayırlısını verecektir tatlım

slm cnm aslında ben 4 senelik evliyim belki okadar tercubeli degilim ama sana sunu dıyebıllırım asla kendını uzme cunku butun sıkıntılar seni hasta edecek sen hasta oluncada kımse bız sınır ettikde hasta oldu demez nekadarda cürükmüş derler daha cok gencsın once kendini düşün cnm
eşine gelince anlasılan pek laftan anlamıyor cok konusmayı deneme hele konusurken hiç yargılama cunku cogu erkek hatalı oldugunu kabul etmez uygulamalı gözter unutma öncelikli olan sensin annenın evıne gıdersın laflarına hic takılma annenın evıne gıtsen üçünçü gün peşinden gelir sana sabır diliyorum tatlım ama yuva kurmak cok kolay değil biraz uğraş isyiyor illerde inşallah düzelir cnm
benen sana tavsiye allaha sığın senin icin en hayırlısını verecektir tatlım

evet cnm hatasını hiç bir zaman kabul etmiyor.dün olanları kısaca anlatmak istiyorum.işten döndüğümde yine kayınvalideme uğramadan evime çıktım.5 dk sonra kayınvalidem yukarı çıktı,kapıyı açtım gel anne dedim.kızım neden gelmiyorsun dedi,ben artık evimde yemek yemek istiyorum dedim,evimi otel gibi kullanıyorum dedim ama oğlunuz bunu anlamıyor dedim,hemen kıvırmaya başladı aaa yiyin tabi kızım bunu bana söyleseydin ya dedi,sanki bizim yalnız kalmamıza çok müsade ediyorlar ya,tmm sırası geldi söylüyorum dedim,bunu oğlunuza anlatamadım dedim lütfen siz konuşun dedim.tmm dedi gitti.yarım saat sonra eşim geldi konuşmuyor benimle,bende bundan sonra nerde yemek yiyeceğini sordum bilmiyorum dedi.karar ver çünkü ona göre yemek yapıcam dedim ,o da ben her akşam yemek isterim bi yediğimi ertesi gün yemem,yorgunum hazırlayamadıım kahvaltı yapalım falan anlamam dedi.aklı sıra beni cezalandırıyor.bilmiyorum ne yapacağımı şaşırdım ama kararımdan dönmicem yemeğimi kendim yapıcam.ama artık soğudum eşimdende bu evliliktende,benimle konuşmuyor suratını asıyor böyle davranarakta kendinden soğutuyor,ne yapmalıyım sizce hiç mutlu değilim,eşime tahammül edemez hale geldim aynı evin içinde iki yabancı gibi olduk lütfen bana bir akıl verin artık dayanamıyorum,annemi o sıcacık yuvayı özledim MUTSUZUM

cnm kararının arkasında olmaya devam et bak en azından artık dırek evine gıdıyorsun
hem eşimden sogudum falan deme insan zaman zamna kavgalı oldukları icin öyle düsüneilrsin mesala benimden basımdan bir ay önce bir tartısma gecti eşimle bende aynen yle dusunuyordum ama aramız düzeldi ve eşimi cok seviyorum
diyebillirsin hemen unutulmuyor diye ama cnm evlilikte arkana cok bakmayacaksın
eşine bugun harıka bir sofra kur ve tavrını biraz yumsat ama tamamen geri cekiyor gibi değil analadın cnm ben nekedar kavga etsemde her aksam ona yemegini hazırlarım sende öyle yap tatlım
allah insaallah cok mutlu etsın seni kendini cok üzme cnm

canım eşine senn nerde yersen ye gibi laflar söylemeseydin keşke ama olmuş bikere. şimdi yapman gereken onun sevdiği şeyleri biliyosan eğer onları yapıp önüne çıkart. birlikte yemeği deneyin. annesiyle konuşman iyi olmuş. onlarda bilsinler isteklerini. hiçbizaman onların seni anlamasını bekleme anlamazlar.bi sorun varsa söyle saklama. eşine gelince sen kararından vazgeçmeyip evinde yemek yapmaya devam edersen oda belli bi süre sonra alışır merak etme. he bişey daha işten gelince hemen evine girme git kayınvalidenin yanına biraz otur. sonra ben yemek hazırlamaya gidiyorum diyip çık seni eve kilitlicek hali yok. sen eğer hiç uğramadan eivne gidersen sorunlar dahada büyür. yaşadıklarını birebir yaşamış biri olarak söylüyotrum bunları. benim eşim çok hhazırladığım sofraları tekme atıp devirdi burnumdan getirdi. ama şimdi annesinin yaptığı yemekleri bile yiyemiyo. koşa koşa gelip benden yemek istiyo. he bide eşin ben sürekli yemek isterim öle dündan kalma istemem demişya onuda belli bi süre yap. çalıştığın için biraz zor gelebilir ama yuvan için mutluluğun için biraz katlancan artık. sonra alışınca ne yaparsan yer zaten merak etme sanki anasının evinde hergün kuzu çevürmemi yiyomuş. boşver takma kafana bunları tavsiyelerimi dikkate alırsın umarım. tekrar söylüyorum eşnin üstüne çok gidip onu ailesinin eline bırakma olurmu canım. yuva kurmak zor ama yıkmak 5 dakikalık iş. eşine olan sevginde aranız düzelince eskisi gibi olur. şimdi öfkenden dolayı onu görmek istemiyosun ama sevgi bu dayanılmıyo. aranız düzelnce oda geçer. inşallah bütün sorunlarını biran önce yener ve mutlu olursun. benden bukadar. zor olduğunu biliyorum canım seni çok iyi anlıyorum sabret biraz olurmu daha çok erken.

Herkese merhaba canım inanılmaz sıkkın.Henüz yeni evliyim ama sorun üstüne sorun yaşıyorum.Eşimin ailesiyle ayrı kendisiyle ayrı uğraşıyorum.Dün yine tartıştık,işten eve geliyoruz kayınvalidemlerde yemek yiyip evimize çıkıyoruz,eşim alıyor tv kumandasını eline yaptığı başka birşey yok.En sonunda dün patladım neden hiç sohbet etmiyoruz dedim,söylediğim her sözle ve hareketimle de dalga geçmesi cabası.Zevzek hareketlerinden ve el şakalarından bıktım artık.Kendimi çok yalnız hissediyorum,annemi çok özlüyorum,her akşam ağlıyorum,keşke evlenmeseydim diyorum,keşke annemi dinleseydim,canım anneciğim bana hep iyi düşün bunlarla yapamazsın demişti ama ben dinlememiştim.Çok mutsuzum ne olur bana bir akıl verin,nereye kadar sürer böyle bilemiyorum.sağlığımı da kaybettim artık depresyon ilaçlarıyla ayakta duruyorum.Ölmek istiyorum ama anneciğim çok üzülür kahrolur diye onuda yapamıyorum.yapayalnız kaldım hayatta

:1shok: ammaaannn aynı benım kocam benım kayın valıdecıgım bana karısmıyo onunla yemıyoz ama ust katımda kocam ya kahvede yada eve geldıgınde tv ızler yada benımle kavga eder cok konusur bende bıktım dıom ama salla bacum :teselli: ne edek heralde en sonunda boşucaz bız bunları kaydirigubbakcemile5

herkese merhaba ,öncelikle rahatsızlandığım için epeydir yazamamıştım,önemli bir rahatsızlık değil soğuk algınlığı,yazmayalı neler oldu kısaca anlatmak istiyorum.eşimle yine feci bir şekilde tartıştık,aileme saygısızlık yaptın onlardan özür dileyeceksin dedi.yaptığım saygısızlıkta şu işten geldiğimde direkt evime çıkmak onlara uğramamak,neyse bende eşime özür dilenecek birşey yapmadığımı söyledim,o da özür dilesen ne olur falan derken tartışmaya başladık.valizimi hazırladım ve kesin kararlıydım gidecektim.önce aşağıya indim ailesine ben artık dayanamıyorum dedim size ne gibi bir terbiyesizliğim oldu dedim oğlunuzla konuşun ,aklını başına toplasın yoksa ben gidiyorum dedim.evime çıktım eşimi çağırdılar aşağıya neyse 5 dk sürmedi eşim geldi ,yine kavga etmeye başladık,sonra kayınvalidemler geldi ,bu arada ben eşyalarımı topluyordum ,beni oturttular siz delimisiniz bunun için yuva yıkılırmı falan ,o kadar dolmuştum ki artık istemiyorum zorlamanın bir anlamı yok dedim,bizim için ayrılmayın falan dediler,neyse bu tartışma biraz sürdü,en son oğullarına özür dile eşinden öp barışın dediler,sonra eşim beni öptü barıştık falan,eşime son bir şans verelim birbirimize dedim ,bana karşı kibar olmanı istiyorum ,evimde yemek pişirip yemek istiyorum dedim.tamam dedi o günden beri evimde yiyoruz.bu arada hastalandığım için anneciğim geldi bende kaldı.işimi gücümü yaptı ,yemeğimi pişirdi,şimdilik eşimle bir problemimiz yok.kayınvalidem biraz bozuldu gibi yemeğimi ayırınca ama yapacak bişey yok .artık onlara misafir gibi gidiyoruz,mesela dün akşam gittik yarım saat oturup çıktık evimize,zaten böyle olması gerekmiyormu,yeni yeni evimi benimsemeye başladım ,mutfağımı kullanıyoum yemek yapıyorum ne güzel bişey yaa :))birçok insana normal gelen şeyler bana nasılda güzel geliyor.şimdi anladım evlendiğimi,ayrı bir evim olduğunu .neyse ki eşimde o günden sonra tatsızlık çıkarmadı o da direkt eve geliyor beraber yemeğimizi yiyoruz,ilk zamanlar surat asar ,benimle yemez falan diye düşünmüştüm ama umduğum gibi olmadı,çok şükür allahıma düzenimi kuruyorum,umarım eşimde zamanla alışır ,kimse yuvasını yıkmak istemez sonuçta.ama bu şekilde iç içe oluncada gerçekten daha fazla dayanamazdım,sizce doğru olan bu değilmi arkadaşlar,mecburmuyum eşimin ailesiyle içli dışlı olmaya,özel hayatım olmasınmı hiç.böyle birkaç gündür rahatım doğrusu umarım böyle devam eder,yorumlarınızı ve desteklerinizi bekliyorum

Ya neler neler olmuş tatlım görüşmeyeliii...
Çok ii yapmışsın biliyo musun,valizini toplaman ,kayınvalidenlere anlatman...Gerçekten yerinde hareketler yanikaydirigubbakcemile5
Bak şimdi eşin de paşa paşa evinde yiyor yemeğini,evinde oturuyor...
Evime yeni yeni alışıyorum demişsin ah cnm kıyamam sana ,,, çoook haklısın sonuna kadar katılıyorum sana...Altlı üstlü oturuyosunuz diye hergün ,her akşam onlarda mı olacaksınız yani...Sizin de eviniz var, kendi başınıza bi aile oluşturdunuz siz de ama dimi...Onlar da bunu anlamalı,eşin de...

Ya neler neler olmuş tatlım görüşmeyeliii...
Çok ii yapmışsın biliyo musun,valizini toplaman ,kayınvalidenlere anlatman...Gerçekten yerinde hareketler yanikaydirigubbakcemile5
Bak şimdi eşin de paşa paşa evinde yiyor yemeğini,evinde oturuyor...
Evime yeni yeni alışıyorum demişsin ah cnm kıyamam sana ,,, çoook haklısın sonuna kadar katılıyorum sana...Altlı üstlü oturuyosunuz diye hergün ,her akşam onlarda mı olacaksınız yani...Sizin de eviniz var, kendi başınıza bi aile oluşturdunuz siz de ama dimi...Onlar da bunu anlamalı,eşin de...

evet tatlım şunu anladımki birşeylerin yoluna girmesi için böyle bir kavga gerekiyormuşÇok üzgünüm çoook ohh be dünya varmış dedim :dance: yemek yapmak ne kadar zevkli ve güzelmiş,artık kendimi evli bir kadın gibi hissediyorum ,sorumluluk sahibi oldum.İnşallah yemek olayın da da başarılı olurum allahım utandırmasın.Eşimle mutlu bir yuvam olsun başka birşey istemem:Saruboceq:

çok sevindim düzelmenize. bu forumda yazıp, seni anlayan insanların oduğunu görmek bile insanı rahatlatıyor. evliliğin ilk zamanları alışma süreci olduğundan cogu evlilikte bu tür sorunlar yaşanır. önemli olan kriz sürecini olumlu atlatabilmek. ilk 1,5 yıl bu tür sorunlar yaşayabilirsiniz. sonra biririnize alışırsınız. bu arada eşin annesinin evinden ayağını kesmiş oldun yemek bahanesiyle. bundan sonra akşam çaylarında pasta, börek yap evde beraber yiyin, onun sevdigi filmleri kirala ve sende begenmesen bile onunla izle. yaptıgın ikramları da tabak içinde kayınvalidenlere götür ama eve cok fazla davet etme. eşin şunu anlasın bundan sonra ömrünün sonuna kadar seninle, ailesi ile bağlarının yavaşça koptugunu görsün. havadan sudan bişeyler de olsa konusun, akrabalar hakkında konusmak bile ortak paylaşımdır. iş yerinde olanları anlat. iletişimizi artsın. ancak eşinde dikkatimi çeken babası gibi. yani küsüp darılıyor, çocukca tepkiler veriyor. evlilikte eninde sonunda barışılıyor ancak uzun sürerse moral bozuluyor. yine beraber gezmeye gidin. akraba ziyaretlerini de ikiniz yapın. kayınvalidenler gelmesin. neyse canım çok sevindim.

çok sevindim düzelmenize. bu forumda yazıp, seni anlayan insanların oduğunu görmek bile insanı rahatlatıyor. evliliğin ilk zamanları alışma süreci olduğundan cogu evlilikte bu tür sorunlar yaşanır. önemli olan kriz sürecini olumlu atlatabilmek. ilk 1,5 yıl bu tür sorunlar yaşayabilirsiniz. sonra biririnize alışırsınız. bu arada eşin annesinin evinden ayağını kesmiş oldun yemek bahanesiyle. bundan sonra akşam çaylarında pasta, börek yap evde beraber yiyin, onun sevdigi filmleri kirala ve sende begenmesen bile onunla izle. yaptıgın ikramları da tabak içinde kayınvalidenlere götür ama eve cok fazla davet etme. eşin şunu anlasın bundan sonra ömrünün sonuna kadar seninle, ailesi ile bağlarının yavaşça koptugunu görsün. havadan sudan bişeyler de olsa konusun, akrabalar hakkında konusmak bile ortak paylaşımdır. iş yerinde olanları anlat. iletişimizi artsın. ancak eşinde dikkatimi çeken babası gibi. yani küsüp darılıyor, çocukca tepkiler veriyor. evlilikte eninde sonunda barışılıyor ancak uzun sürerse moral bozuluyor. yine beraber gezmeye gidin. akraba ziyaretlerini de ikiniz yapın. kayınvalidenler gelmesin. neyse canım çok sevindim.
Teşekkür ederim canım...Bilseniz nasıl rahatladım ,en büyük sıkıntımdı bu beraber yemek,zaten ne oluyorsa işten yorgun argın gelip ,üzerimi bile değişemeden kayınvalidemlerde vakit öldürdüğümüzden çıkıyordu sorunlar.İster istemez bu duruma suratımı asıyordum ,tam 3,5 ay devam etti bu böyle offfff nasıl katlanmışım,allah sabrını veriyor demekki.İnşallah bundan sonra herkes evini barkını bilir ,rahat bıraksınlarda azıcık özelimiz olsun

merhaba
bende bugün yazdıklarını sırasıyla okudum.Herkesin dediği gibi evliliğin ilk yılları çok zordur.bende 5 yıllık evliyim.evliliğimin birinci senesinde bende sıkıntılar çekdim boşanma intar vs.hata evliliğin ilk yılları cicim ayları olur unutulmaz evlilik başlangıçlarını dinlemiştim Allahım benim evliliğim ne kadar kötü neden bu bana oldu diye çok üzgündüm her gece ağlardım ama sonra öğrendimki bunların hepsi yalanmış asıl olan evliliğin ilk birkaç yıllı gerçekden çok zor geçermiş yani bana hep plavralar atılmış haa üstelik benim kayınvalidemler başka ilde idiler yani eşimin ailesi benim için hiç bir zman sorun olmadı yani diyeceğim bu herkesin başına geliyor 5 yılın sonunda ben eşimi ne kadar çok sevdiğimi ve evimi huzurunu hiç bir şeye değişmediğimi anlatmak istiyorum bu demek olmuyor hiç kavga tarşıma yaşamıyoruz evliliğin yerine oturduğunda niye kendimi bu kadar yıpratmışım diyeceksin

merhaba
bende bugün yazdıklarını sırasıyla okudum.Herkesin dediği gibi evliliğin ilk yılları çok zordur.bende 5 yıllık evliyim.evliliğimin birinci senesinde bende sıkıntılar çekdim boşanma intar vs.hata evliliğin ilk yılları cicim ayları olur unutulmaz evlilik başlangıçlarını dinlemiştim Allahım benim evliliğim ne kadar kötü neden bu bana oldu diye çok üzgündüm her gece ağlardım ama sonra öğrendimki bunların hepsi yalanmış asıl olan evliliğin ilk birkaç yıllı gerçekden çok zor geçermiş yani bana hep plavralar atılmış haa üstelik benim kayınvalidemler başka ilde idiler yani eşimin ailesi benim için hiç bir zman sorun olmadı yani diyeceğim bu herkesin başına geliyor 5 yılın sonunda ben eşimi ne kadar çok sevdiğimi ve evimi huzurunu hiç bir şeye değişmediğimi anlatmak istiyorum bu demek olmuyor hiç kavga tarşıma yaşamıyoruz evliliğin yerine oturduğunda niye kendimi bu kadar yıpratmışım diyeceksin

inşallah dediğin gibi herşey yoluna girer canım ,daha ilk aylarda bunları yaşadım ,ağır geldi doğrusu ,bakalım bundan sonra zaman ne gösterecek

allah kalbıne gore versin cnm zaman neler gozterir bılemeyiz ama inşallah herşey istediğin gibi olur tatlım

canım durumun düzelmesine çok sevindim. valla kaç gündür merak ediyodum sen yazmadın sonrada ben bakamadım. aklımdan çıkmadı. inşallah hep böyle gider hatta dahada güzel olur. sen dua et bol bol. gerçekten çok mutlu oldum. düzelmesine. allah herşeyi gönlüne göre versin

canım durumun düzelmesine çok sevindim. valla kaç gündür merak ediyodum sen yazmadın sonrada ben bakamadım. aklımdan çıkmadı. inşallah hep böyle gider hatta dahada güzel olur. sen dua et bol bol. gerçekten çok mutlu oldum. düzelmesine. allah herşeyi gönlüne göre versin

çok sağol canım,inan ki hiç umudum yoktu ,yemeğimizi evimizde yemeye başladığımızdan beri herşey yolunda ,eşimle çok güzel vakit geçirir olduk,h.sonumuz süper geçti,gezdik dolaştık,ben güzel yemekler pişirdim,el ele gözgözeydik ,allahıma çok şükür şimdilik herşey yolunda,dua edin bana hep böyle devam etsin ,sanırım eşim artık bana hak vermeye başladı,nişanlıyken olduğu gibi eve girmedik h.sonu ,dışarda yemek yedik,mado da sıcak çikolata içtik :))hatta eşime dedimki nişanlıyken hep madoya giderdik hatırlarmısın dedim evet dedi güldü :))artık aileside karışmıyor bize ,allahım inşallah böyle devam eder,korkuyorum yine bi sorun çıkacak diye,allah göstermesin o günleri bi daha :1hug:

çok sağol canım,inan ki hiç umudum yoktu ,yemeğimizi evimizde yemeye başladığımızdan beri herşey yolunda ,eşimle çok güzel vakit geçirir olduk,h.sonumuz süper geçti,gezdik dolaştık,ben güzel yemekler pişirdim,el ele gözgözeydik ,allahıma çok şükür şimdilik herşey yolunda,dua edin bana hep böyle devam etsin ,sanırım eşim artık bana hak vermeye başladı,nişanlıyken olduğu gibi eve girmedik h.sonu ,dışarda yemek yedik,mado da sıcak çikolata içtik :))hatta eşime dedimki nişanlıyken hep madoya giderdik hatırlarmısın dedim evet dedi güldü :))artık aileside karışmıyor bize ,allahım inşallah böyle devam eder,korkuyorum yine bi sorun çıkacak diye,allah göstermesin o günleri bi daha :1hug::nazar:

çok sağol canım,inan ki hiç umudum yoktu ,yemeğimizi evimizde yemeye başladığımızdan beri herşey yolunda ,eşimle çok güzel vakit geçirir olduk,h.sonumuz süper geçti,gezdik dolaştık,ben güzel yemekler pişirdim,el ele gözgözeydik ,allahıma çok şükür şimdilik herşey yolunda,dua edin bana hep böyle devam etsin ,sanırım eşim artık bana hak vermeye başladı,nişanlıyken olduğu gibi eve girmedik h.sonu ,dışarda yemek yedik,mado da sıcak çikolata içtik :))hatta eşime dedimki nişanlıyken hep madoya giderdik hatırlarmısın dedim evet dedi güldü :))artık aileside karışmıyor bize ,allahım inşallah böyle devam eder,korkuyorum yine bi sorun çıkacak diye,allah göstermesin o günleri bi daha :1hug::nazar:

ohh ohh ne güzel aman allah nazarlardan saklasın dahada iyi etsin inşallah canım. belliki mutluluğu hakedenlerden birisin sende hep mutlu ol. öpüldünn :teytey::hooray:

angel canım ne zamandır yazmıyordun merak etmiştim seni. durumunun düzelmesine çok sevindim canım. işte şimdi evli bir kadın oldun. Allah utandırmasın,inşallah çok mutlu olursun eşinle birlikte...

bi evliliğin oturması için yeıllara ihtiyacınız olucak.annesigilde yemek yemek zoruna niye gidiyo ki canım.çalışıyomuşun zaten gidince hazır yemek ne güzel.eve gelince eşin tv le ilgileniyo diyosyn.o zaman adamın ilgisini kendine çek.o senin eşin bunu unutma.çok kısa bi zamanda depresyon ilaçlarına sarılmıoşsıun.bence çözümü kendinde ara

cnm ya seni çok iii anlıyorum benımkıde oyleydı cocuk olunca hersey degısıti. baska sorunlar cıkıo sonrada bence fazla takma o konusmuyosa sende konusma. dayan bıraz bakalım ne olacak. sana bir şey daha bunlar cok ufak sorunlar daha neler cıkıcak karsına. bu kadar şeyle yorma kafanı sen. hep kendınde arıyorsun sucu degılmı acaba benmı bısey yaptım dıe ama hayır sen bisey yapmadın hıc bısey senın sucun deıl. bos ver

Back
X