slm cnm aslında ben 4 senelik evliyim belki okadar tercubeli degilim ama sana sunu dıyebıllırım asla kendını uzme cunku butun sıkıntılar seni hasta edecek sen hasta oluncada kımse bız sınır ettikde hasta oldu demez nekadarda cürükmüş derler daha cok gencsın once kendini düşün cnm
eşine gelince anlasılan pek laftan anlamıyor cok konusmayı deneme hele konusurken hiç yargılama cunku cogu erkek hatalı oldugunu kabul etmez uygulamalı gözter unutma öncelikli olan sensin annenın evıne gıdersın laflarına hic takılma annenın evıne gıtsen üçünçü gün peşinden gelir sana sabır diliyorum tatlım ama yuva kurmak cok kolay değil biraz uğraş isyiyor illerde inşallah düzelir cnm
benen sana tavsiye allaha sığın senin icin en hayırlısını verecektir tatlım
eşine gelince anlasılan pek laftan anlamıyor cok konusmayı deneme hele konusurken hiç yargılama cunku cogu erkek hatalı oldugunu kabul etmez uygulamalı gözter unutma öncelikli olan sensin annenın evıne gıdersın laflarına hic takılma annenın evıne gıtsen üçünçü gün peşinden gelir sana sabır diliyorum tatlım ama yuva kurmak cok kolay değil biraz uğraş isyiyor illerde inşallah düzelir cnm
benen sana tavsiye allaha sığın senin icin en hayırlısını verecektir tatlım