Eşim beni hiç anlamıyor çok yalnızım

hee bu arada bişey daha var annene herşeyi anlatma. ben yaptım kadın hasta oldu sonra dayanamadı geldi onlarla tartıştı eşimle kavga etti.bizim aramız düzeldi ama olan anneme oldu yaklaşık bi sene gekmedi evime allahtan torunu olduda öle arada bi geliyo işte. sende anlatma canım yazık üzülüp hasta olmasın ok.

cnm anlatacak dertleşecek başka kimsem yokki içime atıpta hastamı olayım,tek tesellim annem o da olmasa kafayı yerdim

der canım benimkide bana dedi git mutlu ol dedi hatta beni korkutmak için avukatla bile görüştü bende öle düşünüyodum gittiğimdede zaten geri gelmicem diye gittim ama dayanamadı sen onun eşisin anunla aynı yatağı paylaşıyosun anlar ozaman. benimki bana gidiceni düşünmemiştim gitmezsin diye öle söyledim dedi yanı inanmamış yapamam diye ama gidince pişman oldu işte. sanada git demiyorum yanlış anlama biraz oluruna bırak ben bie sene katlandım. sende sabret bakalım evinde güzel yemekler hazırla başbaşa kalın çok fazla üsteleme nolcak bakalım. allak kolaylık versin zor kardeş ne desek ne anlatsak senin yerinde olamayız biliyorum ama allahtan sabır dile bekle biraz olurmu

gerçekten çok zor bakalım zaman ne gösterecek ama iyi şeyler olacağını hiç sanmıyorum.ailesi söz konusu olunca bana gardını alıyor,şeytan görmüş gibi bakıyor yüzüme çok kabalaşıyor,ailesinden vazgeçeceğini hiç ama hiç sanmıyorum.hoş ailesinden vazgeçmesini istemiyorum ama bunun ayrımını da yapacağını sanmıyorum hakkımda hayırlısı neyse o olsun nasıl mutlu olacaksam o yaşansın diyecek başka söz yok allaha sığınmaktan başka...

canım bence kocanla konuş.problem nedir neden böyle davranıyorsun falan de.yumuşak bi dille ama.baktın yok bişey falan diyo onu bi evlilik danışmanına götürmeye ikna et.bir uzmandan yardım alman ikiniz için de daha iyi olur.inan bu tür sorunları yaşayan bir sürü çift var.kendini harab etme.uzman yardımı her zaman için en doğru çözüm yolu.Allah yardımcın olsun...

canım bence kocanla konuş.problem nedir neden böyle davranıyorsun falan de.yumuşak bi dille ama.baktın yok bişey falan diyo onu bi evlilik danışmanına götürmeye ikna et.bir uzmandan yardım alman ikiniz için de daha iyi olur.inan bu tür sorunları yaşayan bir sürü çift var.kendini harab etme.uzman yardımı her zaman için en doğru çözüm yolu.Allah yardımcın olsun...

ben eşimle konuşamıyorum cnm bütün sorunda bu,uzman yardımını asla kabul etmez sen git yardım al der onu o kdar iyi tanıyorum ki,çünkü o hep haklıdır

herkese merhaba ,dün dediğim gibi direkt evime çıktım kayınvalidemlere hiç uğramadım,eşimede yukarıdayım diye msj attım.yemeğimi yedim üzerimi değiştim ,ne güzel birşeymiş insanın direkt evine gitmesi,1 saat sonra eşim geldi,bu arada annesinin evinden gelio,bana neden aşağıya gelmedin dedi ,bende artık gelmicem dedim yemeğimi evimde yicem dedim.sonra konuştuk biraz derdin ne falan dedi,derdim ortada dedim annenlerde bir lokma yemek yicem diye bu kadar kaprisi çekemem dedim,olmuyor işte sorunlar çıkıyor dedim kesin tavrımı koydum ve artık onlarla yemek yemicem,kendisi nerde yerse yesin ,hala konuşmuyorum,aramıyorum hatasını anlar umarım ,bakalım sonumuz ne olacak ,sizce doğrusu bu değilmi?

herkese merhaba ,dün dediğim gibi direkt evime çıktım kayınvalidemlere hiç uğramadım,eşimede yukarıdayım diye msj attım.yemeğimi yedim üzerimi değiştim ,ne güzel birşeymiş insanın direkt evine gitmesi,1 saat sonra eşim geldi,bu arada annesinin evinden gelio,bana neden aşağıya gelmedin dedi ,bende artık gelmicem dedim yemeğimi evimde yicem dedim.sonra konuştuk biraz derdin ne falan dedi,derdim ortada dedim annenlerde bir lokma yemek yicem diye bu kadar kaprisi çekemem dedim,olmuyor işte sorunlar çıkıyor dedim kesin tavrımı koydum ve artık onlarla yemek yemicem,kendisi nerde yerse yesin ,hala konuşmuyorum,aramıyorum hatasını anlar umarım ,bakalım sonumuz ne olacak ,sizce doğrusu bu değilmi?

evet canım doğrusunu yapmışsın. mecbur değilsin hergün orda yemek yemeye. arada bir olsa neyse. tavrını koy. ilk olarak belki sıkıntı çekersin eşin konuşmaz falan ama emin ol sonra sonra herşey güzel olacak...bu arada eşinin ailesine sevgi dolu davran.eşin de anlayacaktır onlarla bir sorunun olmadığını sadece evinde olmak istediğini. Allah yardımcın olsun.

evet canım doğrusunu yapmışsın. mecbur değilsin hergün orda yemek yemeye. arada bir olsa neyse. tavrını koy. ilk olarak belki sıkıntı çekersin eşin konuşmaz falan ama emin ol sonra sonra herşey güzel olacak...bu arada eşinin ailesine sevgi dolu davran.eşin de anlayacaktır onlarla bir sorunun olmadığını sadece evinde olmak istediğini. Allah yardımcın olsun.

3.5 ay ne diye çekmişim bu kadar sıkıntıyı aklıma şaşayım ,bu yüzden benimle konuşmayacaksa hiç konuşmasın,bu zamana kadar herşeye sustum,peki dedim ,ailesiyle yemek istiyor dedim sesimi çıkarmadım,babasının kaprislerini çektim(sanki kocam o )ama artık canıma tak etti,ben bunları yaşamak için evlenmedim,mutlu olmak için evlendim ,bunun için benimle konuşmayacaksa defolsun gitsin ,artık diyecek başka söz bulamıyorum .sağolun kızlar destekleriniz için gelişmeleri yazarım:enbuyukkk:

Seni çok iyi anlıyorum canım evliliğin ilk 1 yılı çok zor geçer ilk yıl tamamen evliliğe ve eşlere alışma aşamasıdır ve bu tarz olayları hemen hemen her çift bi şekilde yaşar çünkü hem biz hem de eşlerimiz bi şekilde evliliğin başların bocalıyoruz.Aynı şeyleri bend eyaşadım kayınvaldemle ilk zaman yakın oturuyorduk eşim sürekli annesine gidip yeme içme faaliyetlerini oturma sohbet hep oaraya gidelim diyordu aynı senin gibi bazı geceler çok ağladım çok savaştım annemi sevmiyorsun filan demeye başlamıştı eşim.Halbuki isteğimiz eşlerimizle başbaşa mutlu huzurlu bir yuva.bu böyle olmayacak dedim her gittiğimde surat astım.o da olmadı en sonunda eşimi tek bırakıp evime kendim gidiyordum.Ama hiç içime atmadım hep savundum isteklerimi eşime karşı.Birbirimizi çok seviyoruz ondasorun yok ama neymiş annesi yanlız kalırmış yok öle yağma.Kendi evime çekildim sonunda bir iki derken eşimde anladı.bir süre sonra o da evinde rahat ettiğini gördü. sabret eğer gerçekten eşinle aranızda sevgi varsa halloluyor korkma.a.s

arkadaşım en başından okuyorum yaşananları bence de çok iyi yapmışsın. ve oraya gitmiyosun diye kayınvaliden yada kayınpederin sana hesap sorarsa niye gelmiyosun diye (ki mutlaka sorarlar)sende söyle çalışıyorum yoruluyorum akşamları dinlenmek istiyorum de hem kendim de bişeyler yapmak istiyorum mutfağımda hoşuma gidiyo de.bişicik diyemez.kocan da bir süre sonra kesinlikle kafası dang eder.devam et canım ve hiç umursama,bende çok yaşadım bunları ilk evlendiğimde sonunda bi dellendim o gün bugündür herkes yerini biliyor kocam da dahil:lepi:

Seni çok iyi anlıyorum canım evliliğin ilk 1 yılı çok zor geçer ilk yıl tamamen evliliğe ve eşlere alışma aşamasıdır ve bu tarz olayları hemen hemen her çift bi şekilde yaşar çünkü hem biz hem de eşlerimiz bi şekilde evliliğin başların bocalıyoruz.Aynı şeyleri bend eyaşadım kayınvaldemle ilk zaman yakın oturuyorduk eşim sürekli annesine gidip yeme içme faaliyetlerini oturma sohbet hep oaraya gidelim diyordu aynı senin gibi bazı geceler çok ağladım çok savaştım annemi sevmiyorsun filan demeye başlamıştı eşim.Halbuki isteğimiz eşlerimizle başbaşa mutlu huzurlu bir yuva.bu böyle olmayacak dedim her gittiğimde surat astım.o da olmadı en sonunda eşimi tek bırakıp evime kendim gidiyordum.Ama hiç içime atmadım hep savundum isteklerimi eşime karşı.Birbirimizi çok seviyoruz ondasorun yok ama neymiş annesi yanlız kalırmış yok öle yağma.Kendi evime çekildim sonunda bir iki derken eşimde anladı.bir süre sonra o da evinde rahat ettiğini gördü. sabret eğer gerçekten eşinle aranızda sevgi varsa halloluyor korkma.a.s

aileler karışmasa bıraksalar da birbirimize alışsak,düzenimizi kursak ne olur sanki.eşimin ailesi bu çocuklar yeni evli kendi hallerine bırakalım demiyorlarda sürekli onlarla vakit geçirmemizi istiyorlar,böyle saçmalık olabilir mi ,eşimde uyuyor onlara beni mutlu etmeye çalışacağına onlar mutlu olsun diye uğraşıyor.ne biçim iştir bu ya ...işine gelirse artık onların istediği gibi olmayacam böyle evlilik olmaz

Canım hemen hemen aynı sorunları yaşıyoruz.ama sizin sorununu kayınvalidenlerde yemek yemeniz değilki eşinin muhabbetsiz oluşu ve sen yokmuşsun gibi davranması.bende 7 aylık evliyim sen annemi çok özledim diye yazınca gözlerim dolu dolu oldu bende çok özlüyorum annemi kardeşlerimi en kötüsüde "ailemi bırakım kim için hasretlik çekiyorum"diyorum bizim sorunumuz da benim fikirlerime saygı duymaması kendini çok olgun görüp benim fikirlerimi çocuksu bulması benden 8 yaş büyük onanmı acaba diyorum.sürekli deil ama arada oluyo böyle şeyler allah daha kötüsünden korusun deyip geçiyorum karşıya

Canım hemen hemen aynı sorunları yaşıyoruz.ama sizin sorununu kayınvalidenlerde yemek yemeniz değilki eşinin muhabbetsiz oluşu ve sen yokmuşsun gibi davranması.bende 7 aylık evliyim sen annemi çok özledim diye yazınca gözlerim dolu dolu oldu bende çok özlüyorum annemi kardeşlerimi en kötüsüde "ailemi bırakım kim için hasretlik çekiyorum"diyorum bizim sorunumuz da benim fikirlerime saygı duymaması kendini çok olgun görüp benim fikirlerimi çocuksu bulması benden 8 yaş büyük onanmı acaba diyorum.sürekli deil ama arada oluyo böyle şeyler allah daha kötüsünden korusun deyip geçiyorum karşıya

cnm ailesine karşı soğuk davrandığım için o da bana o şekilde davranıyormuş meğer.o konuyu çözdük derken bu kez de ailesi çıktı başıma eşimi dolduruyorlar ,bizimle çok resmi falan diyorlarmış,kendi öz annem gibi göremem ki onları ,en sonunda al aileni başına çal dicem o olacak ,aklıma geldikçe sinir oluyorum

canım sana bir iki şey söylemek istiyorum akıl vermek değil yardım etmek için sürekli ağlıyorum demişsin bunu yapma sürekli ağlayan kadın erkeğin gözünde değersizleşir..
benden mi sıkıldın diye sormak da ikinci yanlışın nedemek canım senden sıkılacak ne yaptın ki.. malesef kabul etmek lazım ki erkek familyasının büyük bi kısma böyle ya sürekli uyur ya sürekli tv izler.. onunla çok açık ve net hiç ağlamadan herşeyi konuş evliliğimiz için çabalıyorum sen de birşeyler yap de.. evlenmeden önceki hayallerinizden bahset ve onları gerçekleştirmeye çalış çok olumsuz şeyler olsa bile gülmeye çalış hergün suratı asık ağlamaklı bi yüz gerçekten ilişkileri zora sokuyor konuşmalarınızda onu suçlamayın yani tv izliyorsun hep yerine daha eğlenceli şeyler yapabiliriz gibi konuş... yapıcı ol canım çok sinir bozucu bi laf belki ama yuvayı gerçekten dişi kuş yapıyor evliliğin ilk yılları inanılmaz zor benim eşimle tarttıştığım zamanlar oldu ama ağlamamk için kendimi hep sıktım ve sesimi yükseltmemek için... ve sana dediğim gibi bazen tırnaklarımı avuçlarıma geçirip herşey yolundaymış gibi gülümsedim hep...

erkek millleti işte.. boşver takma kafana önemseme.....

kendine yazık edersin...

cnm ailesine karşı soğuk davrandığım için o da bana o şekilde davranıyormuş meğer.o konuyu çözdük derken bu kez de ailesi çıktı başıma eşimi dolduruyorlar ,bizimle çok resmi falan diyorlarmış,kendi öz annem gibi göremem ki onları ,en sonunda al aileni başına çal dicem o olacak ,aklıma geldikçe sinir oluyorum

hoppalaaaa bunlar da yani daha 3 ay olmuş kız önce bi kocasına evliliğe alışsın sizinle üç ayda canciğer olacak değil ya :oklava:

demekki ailesi çok anlayışsız kendi kızları yerine koymamışlar öyle olsaydı sende kendi ailenden farksız görürdün böyle şeylerde önce büyüklerde ararım suçu nası muamele yaparlarsa öyle muamele görürler yazık.bizim allahtan öyle deil kendi aramızda sorun oluyor.hem çok yeni zamanla bu sorunları aşarsın inş. Allah kolaylık versin

canım sana bir iki şey söylemek istiyorum akıl vermek değil yardım etmek için sürekli ağlıyorum demişsin bunu yapma sürekli ağlayan kadın erkeğin gözünde değersizleşir..
benden mi sıkıldın diye sormak da ikinci yanlışın nedemek canım senden sıkılacak ne yaptın ki.. malesef kabul etmek lazım ki erkek familyasının büyük bi kısma böyle ya sürekli uyur ya sürekli tv izler.. onunla çok açık ve net hiç ağlamadan herşeyi konuş evliliğimiz için çabalıyorum sen de birşeyler yap de.. evlenmeden önceki hayallerinizden bahset ve onları gerçekleştirmeye çalış çok olumsuz şeyler olsa bile gülmeye çalış hergün suratı asık ağlamaklı bi yüz gerçekten ilişkileri zora sokuyor konuşmalarınızda onu suçlamayın yani tv izliyorsun hep yerine daha eğlenceli şeyler yapabiliriz gibi konuş... yapıcı ol canım çok sinir bozucu bi laf belki ama yuvayı gerçekten dişi kuş yapıyor evliliğin ilk yılları inanılmaz zor benim eşimle tarttıştığım zamanlar oldu ama ağlamamk için kendimi hep sıktım ve sesimi yükseltmemek için... ve sana dediğim gibi bazen tırnaklarımı avuçlarıma geçirip herşey yolundaymış gibi gülümsedim hep...

fikirlerin için sağol tatlım ,gerçekten dediğin çok doğru onun yanında ağladığım zamanlarda oldu ve o ben ağlarken kızdı niye ağlıyorsun dedi,o oldu ben onun yanında ağlamamaya başladım ,ağlıyorum ama yanında değil,ağlamak gerçekten güçsüzleştiriyor karşında ezik duruma düşüyor insan,şu an konuşmuyorum eşimle ,bakalım nereye kadar ,ailesiyle beni ayırt edene kadarda konuşmayacağım ,bu kadar fedekarlık yeter.

bak güzel arkadasim evet yazdiklarina göre gercekten haklisin ama benim sana nacizane fikrim esinden uzaklasma yani onunla konusmuyorum demisin,ama konusmaman onu senden dahada uzaklastiracak ve evliliginiz dahadacan sikici duruma gelicek inanki erkekler kendilerine küsen,konusmayan eslerini dahada anlamamaya basliyorlar....aksine onunla daha ilgili ol ne bileyim sakalar yap,ona her firsatta sevgini belli et saril.....ama konus küsme insan zamanla ögreniyor bunu ben evliligimizin ilk zamanlari cok küserdim sudan sebeplere ama belli bir zaman sonra bu erkekleri gercekten sikiyor bunuda bana bir büyügüm söylemisti birak zaten o belli bir süre sonra zaten sana ihtiyac duyacak ve gercekten evliligin ne oldugunu kari koca olmanin artik kendininde bir ailesinin oldugunu fark edecektir.erkekler bu duruma hemen adapte olamiyorlar sanki biz annelik icgüdülerindenmidir nedir daha cabuk alisiyoruz insallah istedigin gibi olur her sey....

:S evliliğe alısma dönemide nedir:S
birbirini coooookk iyi anlayan bi cift sanırım evde basbasa yemek yemeyi,aileleri atmadan kendi ailelerini güçlendirmeyi,muhabbet etmeyi,fatura hesabı kitabı yapmayı vsvsvs biçok seyi aşmıstır bence

ne biliimmm ben evlenmek istiorum ama nişanlımın cırcır işten geldikten sonra bana nolup bittinii anlatmasını sevdiğim için,para olunca sunu sunu alalım dediği için,annesiyle benim aramdaki gerginliklere kimi zamn bana hatalısın diyip kimi zamn annesine hatalısın diyebildiği için. ne bilimm yaa yanımda onu koltukda böylee yayılmıss horul horul horlerken beni uyuz etmesini hayal ettiğim için. cok şiddetli kavgalarımızda bana tokat atıp sonra oturup agladıgı için. bir ömrü onunla yasamak istiyorum.

yani bu sorun bana bbg evi sorunu gibi geldi.evlilikler böyle baslalammalı.

siz hiç flört etmedinizmi?? birbirinize alışmaya calısıyorsunuz? ikiniz farklı farklı ortamlardan alınıp bi anda aynı eve mi kapatıldınız?

Back
X