eşim beni hiç kıskanmıyor

Neclaa26

Geçici Olarak Hesap Pasiftir !
tek ayak cezası
Kayıtlı Üye
13 Aralık 2015
142
30
13
35
kızlar bu ince ruh da dert mi demeyin eşimden çok memnunum beni ve kızımı hiçbir konuda ihmal etmez evine bağlıdır fakat ince ruhlu değil 2 yıllık evliyim daha bi kerecik beni kıskandığını hatırlamıyorum kıyafetlerime yorum yapmaz beni kısıtlamaz of of beni çok kıskansın istiyorum:mad:

bi de romantik değil aşkım sevgilim demez of çok iyi ama ince bi ruhu yok

kızlar bu ince ruh da dert mi demeyin eşimden çok memnunum beni ve kızımı hiçbir konuda ihmal etmez evine bağlıdır fakat ince ruhlu değil 2 yıllık evliyim daha bi kerecik beni kıskandığını hatırlamıyorum kıyafetlerime yorum yapmaz beni kısıtlamaz of of beni çok kıskansın istiyorum:mad:

Dertsiz başa dert aramayın susun oturun..

Daha ne istiyorsun belanı mı:KK53::KK70:

Adamın sana ve kendine güveni tam demek ki

kıskanmak illa ki sevgi belirtisi mi

severek evlendik görücü usulüde değil ama eşim romantizmden sürprizlerden hoşlanmaz hele özel günleri kutlama ona göre böyle şeyler gereksizdir of neden böyle eşimi değiştiremez miyim

bende kıskanırım o da kıskanır
kıskanmadan olmaz
hem tadı tuzu bence
birine baktığını görürsem ama dozajı da önemli
bi sağ kroşe atıyorum hemen kıs kıs güleer:KK39:

Bir insani oldugu gibi kabul etmek gerek, degisime acik olmayan birini bu konuda zorlamak bana gore cok anlamsiz bir hareket bence.

bende kıskanırım o da kıskanır
kıskanmadan olmaz
hem tadı tuzu bence
birine baktığını görürsem ama dozajı da önemli
bi sağ kroşe atıyorum hemen kıs kıs güleer:KK39:
ben kıskanırım da onda tık yok

O kadar istiyorsan şüphelendir o zaman onu... Arkadasını tembihle mesela. Akşam eşin evdeyken sana mesaj yazsın. Sen de telefonu al bak cvp yaz falan... Yani böyle oyunlar oyna canın sıkılıyor evde anlaşılan :KK14:

Back
X