eşim beni hiç kıskanmıyor

ne güzel eşin sana güveniyor, seninle mutlu?
gerçekten belanızı mı arıyorsunuz, çok ilginç

kızlar bu ince ruh da dert mi demeyin eşimden çok memnunum beni ve kızımı hiçbir konuda ihmal etmez evine bağlıdır fakat ince ruhlu değil 2 yıllık evliyim daha bi kerecik beni kıskandığını hatırlamıyorum kıyafetlerime yorum yapmaz beni kısıtlamaz of of beni çok kıskansın istiyorum:mad:
başınıza dertmi arıyorsunuz

Kıskançlık bazı anlarda yada bir süre tatlı gelsede bi süre sonra insanın kendisine hakaret edildiğini düşünmeye başlamasına sebep oluyor.Bence hiç hoş bi davranış değil. Çeken bilir. Yanlış şeyler istiyorsunuz baya baya belanızı aramak yani. Tavsiye etmem.

sizi anlıyorum aynı cinsten bende de var :) çok seviyoruz evet ama kıskanma huyu yok. burda bazıları demiş belanı mı arıyorsun diye ama arkadaşlar gercekten bazen insan hafiften de olsa kıskanılmak istiyor. evet aşırısı zarar ,berbat... Ama hiç olmadığı zamanda insan bazen kendini tuhaf hissedior.

Benim eşimde diyor mesela sorduğum zaman; Ben adımdan emin olduğum kadar eminim senden diye... çok guveniyor size ondandır. ;)

Hiç kıskanılmamak bence eksikliği hissedilecek bir duygu.Uygun miktarda olmalı her insanda. Teşvikle yaptırılabilecek bir hareket de değil ki içten gelmesi gerek. Adamın yapısı böyle demek ki ve sinir bozucu bana göre. Ben nişanlımı çok kıskanırdım azıcık aşırı. Sonra bi durgunlaştım hiç karışmadım sormadım, adam bana beni kıskansana sana ne oldu demeye başladı:KK28:

Action mi istiyon arkadasim?
Konu aciyim diye konu acmissin.
Yok illa action lazimsa sana bi adet aldatan, vuran, kiran bi koca verebiliriz.

Buraya ciddi ciddi yazanlar cadı gelinler konusunu görmedi sanırım
Geyik bölümüne bir göz atin hanımlar :KK53:

Bende bendew kafka'm izi kaldi bende sohbet topigime bile etiketledim. Donusu olurssaa sahane sohbetini kacirmak istemem :KK70:

İyi dalga gecti ya da biz geçtik ama iyi gulduk :D
Bu arada farkettim de çok cabuk mutlu olan varlıklarız üzmesinler bizi :KK22:

Esinizden once şayet varsa hayatinizda olan kisi sizi kiskanirmiydi? Cunku bir onceki sevgilinize deger verdiyseniz ve sizi kiskanmasi hosunuzada gidiyorduysa eger simdi boyle olmasi, size deger vermedigini dusunmenize sebep olurmus boyle okumustum bir yerde o amacla soruyorum.

:KK14:Keşke bu huyunun binde birini benim eşime geçirebilse

Size güvenmesi daha iyi değil mi ?

Bende asla kıskansın ıstemem ... Ki Allah'a bin şükür!

arkadasım derdın ne senın dertsız basına dert mı arıyorsun???? herseyıne karıssa daha mı ıyı, ozgur olmak kendın olmak gıbısı var mı yaaa....
bırak karısmasın sana bu senı sevmedıgı anlamına gelmez, kıskanılmakta gereklı degıl bence... kendıne guvenı olmayan adam kıskanır, kıyafetıne zartuna zurtuna karısır...

sevgili iken gözüme kalem bile sürmemi istemeyen adam ,şimdi full makyajla işe gitsem birsey demiyor
eskiden sürekli ne giyeceğim , ne takacağım , kimleyim saat kacta nerdeyım dıye peşimde idi
farklı sehırlerdeydık
evlenınce kıskanmamaya başladı
bazen ben de soruyorum nasıl değiştin bölyle diye
sana çok güvenıyorum o zaman farklı sehırdeydık aklım kalıyordu şimdi yanımdasın der:)

beni sevmez mi , çoook da sever arar sorar bebek gbi ilgilenir ama kıskanmak sıfır :))

ben çok kıskanırım bazen belli ederim , bazen de içimde tutarım

Back
X