eşim beni hiç sevmemiş...

canım sende eşine ayrılalım o zaman sevgisiz yaşanmaz de ikimizde sevebileceğimiz birileriyle karşılaşırız elbet de bak nasıl çark eder o adam sevmemişmiş sevmeden sırf evlenmek için evlenmiş seninle. sevmeden mi olmuş o bebek hayret....

tartışırken kızgınlıkla söylediğini düşünüyorum bende.ama insan öfkeli söylemiş olsa bile üzülüyor....... inş.düzelmiştir durumunuz..

aynen ya mesela ben o akdar sinirlendiğim zamanlar oluyo köpürüyoruz resmen ama o lafı söyleyemiyorum yani beni sevmiyo musun dese evet diyemem asla sinirden falan diyemem kesinlikle en öfkeli zamanımda bile seviyorum demişimdir bilmiyorum artık valla neden öyle dedi sizinkide:umursamaz:

sana bişey olduğunda endişeleniyormu sen üzüldüğünde oda üzülüyormu seni sevdiğinin ispatı olarak bin tane şey var gözün açık olsun dikkat et anla şekerim

bence sinirden söylemekten çok kasıtlı söylemiş..sevmediğinden değil de bir problemin olduğunu hissettirmek için..ve bence bu problemi öğrenmek lazım..bazı erkekler fıtrat olarak zoru sever kolayı değil.. yani sakın yanlış anlama kolaysın demek değil bu..evlilikte zor olmak diye bir sey olmaz pek ama bazı erkekler kendini uğraştırdıkça kadın, daha da bağlanır.. kaçan kovalanır gibi yani.. böyle birşeyde olabilir..

umrunda bile olmasin gülüm ...kendine bak sen,gez dolas eglen,arkadaslarina git....ne biliyim bi seylerle ugras.esini hic arama hic sorma.bak sana nasil söylüyor beni neden aramiyorsun vs gibi seyler.ha gercekten sevmediginden yüzde yüz eminsen.ailende destek cikiyorsa sana ayrilmaya karar verdim de.topla valizini gidiyorum de.kapidan nasil ceviriyor seni ha cevirmedimi senin icin bu sorun olurmu bilmiyorum.ben mesela dedilerimi yapiyorum.kapiya gitme fasillarim bittii hhehee.saka saka.cocuk oldumu hele gencsen vede isin yoksa meslegin yoksa ayrilik zor...zor degil de cocugun psikolojisini düsünüyor insan.her dakka kavga edilen bir evdede psikolojisi bözulur tabi ne diiyim ne yapmak istiyorsan kalbince onu yasa.......sumeyra arkadasimada katiliyorum.ama iste bazen olmuyor.

insan sevmediğiyle evlenirmi hayatım sinir anında sölenen şeyler bunlar bende söylüyorum yani kızınca nefret ediyorum senden diye

Back
X