• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

eşim beni hiç sevmemiş...

Üzülme olurmu sevmese hiç evlenp birde çocuk sahibi olurmuydu acaba mutlaka bir kızgınlık anında istemeden ağzından çıkmıştır ..
Bizler bile bazen kızdığımız zaman ağzımızdan çıkabiliyor laflar ama erkek bunu tutamıyor maalesef anında söylüyor..

basından beri
normal gıtmıyo yanıda beni istemez olmusum omamısım yoklugum onu ılgılendırmez
cinsel yönden beni çok aramaz basta cok sorun edıydum aglıyordum
ama kendını normal goruyo

canım eşinin seni sevmiyorum kelimesinin sinir anında ağzından çıktığını düşünüyorum.bir insan severek isteyerek aldığı eşi neden sonradan sevmez ki.inşallahta evliliğiniz istediğiniz gibi mutlu huzurlu günlerine döner.

sormazmıyım evlendıgınden beri mutsuzmuş sankı ben cok mutluydum hep bi soguk tavırlar

Sizin olayınız sadece bu cümleden çıkmamış ki, siz evlendiğinizden beri soğukluk olduğunu söylüyorsunuz, birşeylerin her zaman kelimelere dökülmesi gerekmez, hissetmek ya da hissedememek te önemlidir, belli ki siz bu sevgiyi hiç hissetmemişsiniz, üstüne birde kelimelerle onaylanmış.

Kelimelerin sinirle söylenme olasılığı yüksek, ama hissedilenler insanı pek yanıltmaz. Eğer bu konuda bir karar verme olayına girecekseniz sinirle söylenme olasılığı olan kelimelerle değil, hissettiğiniz duygularla hareket edin bence. Bu kelimeden öncesinide değerlendirin, aynı zamanda biraz daha zaman tanıyıp ileri zamanıda değerlendirmek lazım. Eğer gerçekten sevmediğine kanaat getiriyorsanız, bununla yaşayıp yaşamama kararı size kalmış.

belki bi anlık sinirle canınızı acıtmak için söylemiştir eşiniz.
ne kadar üzüldüğünüzü de getirip konuşmayı dendiniz mi?

hayatım bence sinirlilik anında çıkmıştır bende eşime hep diyorum kavga esnasında filan

böyle düşünme sakın yoksa neden evlendi seninle tehtit etmediğine göre

heleki erkekler evlilikten korkar eğer evlenmeye karar verirlersede bu sizi sevdiğinden vermiştir

bence kızgınlık halinde söylemiş arkadaşların dediği gibi yani görücü usulü evlenseniz tamam olabilir de çıkıyorken siz bu adamı silah zoruyla oturtmadınız heralde nikah masasına erkekler böyle oluyor evlenince ilgisizleşiyor malesef genelde

eşinizin soğuk tavırları olmasa bu cümle sizi bu kadar incitmezdi bence..
hatta bu kadar takılmazdınız bile, ama zaten soğukmuş üstüne bu cümle tuz biber olmus...
senin ne hissettiğinde önemli canım
..

Sinirle söylenmiş belli ki ama hislerinde çok önemli. Hatta 3. bir kişinin (annenizin) gözündende kaçmamış belli ki. Bence oturtun karşınıza ciddi bir konuşma yapın. Evlendiğimizden beri böyle hissediyorum, üstüne bir de böyle bir şey söyedin hislerimi doğrular gibi ben buna çok kırıldım. Nedir ne değildir iş diye konuşun. ıletişim çok önemli. ıçinize atmayın. Ah bu erkekler. Ben 1 yıldır evliyim bizim ki de neler diyor tartışınca mutlu evlilik yok sanırm. Evlilik insanları değiştiriyor.

Offf yaa sinirliykende olsa söylenecek laf değil...
Hani bıktım senden nefret ediyorum falan sinirle denebilir ama ''ben zaten seni sevemedim bir türlü'' ağır olmuş.
Sevmeye çalışırkenmi evlenmiş yani ne olmuş mecbur mu bırakmışsın sanki evlenmeye
anlamak mümkün değil yaa... :oklava:
Oturup konuşmadınızmı canım bu söz üzerine.
Evlendiğimizden beri annemde farkındaydı diyorsun çok zor çok kötü bi durum seviyorsunda anladığım kadarıyla çocukta var.Allah yardımcın olsun.
Eşin gerçekten çok vicdansız davranmış bi insan eşini çocuğunun annesini nasıl bu derece kırabilir... CADIARZU

bu erkekleri anlamak güç ama kine nefrete baglanmayın..gönlüne tekrar girmek icin ugras verin..

sevgililer arasında bile böyle laf söylenmezken evlilikte bence sinirle söylemesi pek mümkün değil.

bence eşiniz ikiyüzlü biri..gerçi hemen etiketi koymiyim ama ilk evlendiğiniz zamanlar nasıldı,doğum yaptığınız zaman nasıldı ve kızınızla arası nasıl

canım seni çok iyi anlıyorum aynı şeyleri bende yaşadım gerçi seni sevmiyorum hiç demedi ama bizde çok soğuktuk daha doğrusu evlenince o soğuk davrandı bende çok gözyaşı döktüm benimde ailem farketti bana dedi ben zaten farkındaydım ama onlara diyemiyordum her anlamda bana soğuktu ama sonunda ben dayanamadım ve evleri ayırdım 6 ay ayrı kaldım işe yaradı şimdi bana karşı hep sıcak hatta çok sıcak :) çok mutluyum şimdi evliliğin ne demek olduğunu anladım

[sıze="2"] daha cıcım ayındayken bıle yenı evlı gıbı olmadıgın kocandan cocukmu yaptın ustelık bu aılenın bıle dıkkatını cekıcek boyuttayken cok ılgınc mustehak demek ıstemıyorum ama resmen davul cala cala gelmıs bu son ,2 senelık evlıyım hala cocuk yapmaya cesaretım yok (bu esıme guvensızlıkten ote baba ve anne kavramının evlat kavramının agacta yetısen meyveden farklı oldugunu ve kutsallıgını kavramamdandır)yazık sevgısız ortamda buyuycek bır kuzucuk daha...[/sıze]

Sınır anında neler soylemıyoruz kı!
Pısmanlıklarımız oluyor ardından fakat,
Karsımızdakı kısının sorgulamaları baslıyor bu kezde.
Esımle cıddı tartısmalarımız oldu daha once.
O bana bende ona 'keske evlenmeseydım' dedıgımız oldu.
Oysa anında pısman oluyordum o sozu sarf ettıgım ıcın.
En sonunda bır gun o bana 'senı artık sevmıyorum' dedı...
Bende bır kac gun sonra ona aynısını...
Fakat daha dun gece,
Sarılıp, 'canım karıcıgım senı cok sevıyorum' dıyen de aynı adamdı,
'Bende senı cok sevıyorum bebegım' dıyen de aynı kadındı...
Cok takılmayın bu sozlere
Elbette gonul ısterkı sınır anında dahı sarf edılmesın
Fakat oluyor ıste.
Ikınızınde sakın oldugu bır zamanda
Hatta mutlu oldugunuz bır zamanda dıle getırın bu uzuntunuzu
Gercek mı? dıye sorun. O zaman verecegı yanıt, en gercek duyguları olacaktır.

offf ya ne kadar acı birisinden hemde eşinden hayat arkadaşından bebeğinin babasından bunları duymak.insanın en çok canını yakanda bu oluyor sanırım.inş sinirle söylenmiş bişeydir.

Back
X