İyi geceler herkese. Sürekli burda eşimi anlatıyorum ama sağlıklı düşünemiyor gibi hissediyorum artık gücüm bitti, ne saygı kaldı birbirimize ne de sevgi. Kırıntıları da bitiriyor artık. Eşim normalde iş saatlerimiz aynı diye beni işten alır hep birlikte annemlere geçiyoruz yemeğe. Bugün sadece mesaj attı geç çıkcam diye. Ben de toplantısı olduğunu düşünerek, servisle annemlere geçtim ve geç çıkacakmış toplantısı varmış dedim. Neyse sonra bide üstüne aradım eğitimde olduğunu eğitimin halâ bitmediğini birde eğitim sonrası maçı olduğunu söyledi. İyi tamam dedim kapattık. Sonra yine hâlâ gelmeyince aradım evde dinlendiğini falan söyledi ben de çocuğun uykusu geldiğini gelip bizi alması gerektiğini söyledim. Geldi falan, sonra babamlarla muhabbet esnasında fabrika dışında bir yerde eğitimde olduğunu söyledi ben tabi şok oldum, çünkü bana sadece geç çıkıcam diye mesaj attı. Bu durumda aileme karşı yalancı durumuna düştüm toplantıda diyerek. Neyse yine uzatmadım bişey de demedim, sadece dönerken arabada 'aşkım fabrika dışında eğitimdeyim deseydin ya annemlere toplantıda dedim' dedim. Allahım bir başladı beni azarlamaya, allah aşkına söyleyin bunda kötü bişey var mı ? Ben seni sorgulamıyorum sadece keşke nerde olduğunu da belirtseydin dedim. Yemin ediyorum eşime güveniyorum asla onu sorgulamadım ama bana çok kızdı çok bağırdı. Ve her gün kavga edecek bi konu bulduğumu söyledi. Geç çıkıcam demek ayrıntı vermeyi gerektirmiyomuş, çok yoğunmuş çok meşgulmüş vs vs. Eğitimde olmak ve çok yoğun olmak da bi enteresan. Allah aşkına nerde yanlış yaptım?