Eşim beni istemiyor mu ne yapmaliyim. Yardim edin lutfen

yaprakali

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
8 Ağustos 2018
3.256
2.096
133
36
Kizlar bende derdimi size acayim ben 7 yillik evliyim esim bana cok yanasmiyor oglum 6 yasinda mesela 8 gun oldu yanima gelmiyor belki o yuzden cocuk olmuyor. Diger her konuda iyi karismaz yemek olsjn olmasin iyide bir baba. Bu aksam yanlismi yapiyorum bebek istiyerek diye dusundum boyle evlilik olurmu ayda bir kez falan yanima geliyor sevmiyormu beni. Aslinda bazen diyorumki bu hayatta en onemli sey yavrum ve kucuklukten beri tek kiz oldugumdan kalabalik aile ve kiz cocugu istemisimdir. O yuzden bosver cocuklarin olsun adam ilgisiz olsun diye. Bazende diyorumki ayril bosver boyle hayat gecmez diye ama ogluma kiyamiyorum babasiz kalsin istemiyorum. Esim 3 yildir boyle bende iki senedir bebek istiyorum ama son bir yildir bebek olmadikca ben bu durumu taktim. Aldim defalarca karsima konustum anladimki konusmakla duzelmez ayrilsa ogluma kiymiyorum birde hayallerimden olucam evlat kalabalik aile hayallerinden. Ayrilmazsamda bebek olmadikca uzuluyorum gururum kiriliyor.... diger konularda sorun yok ikimizde isimizde insanlariz. Siz olsaniz napardiniz.

Bence bebek bir kenara aradaki soğukluğu düzeltin .. zaten bir çocuğunuz var.. neden ikinci çocuğa odaklandınız ? Bende ikinci çocuktan daha başka sorunlar var önce onu çözün
sorunlar cozulmuyorki. Cok denedim cok konustum 4 yildir bu halde. Bende cogu zaman oglum icin sabir diyorum. Bebege odaklanma sebebimde bu madem ayrilmiyorum hem oglum cok istiyor hemde benim istegim tek cocuk olmak cok kotu doye dusunuyorum ama bazende yanlismiyim diyorum

9 yıl bitti evliliğim de 3 yaşında oglum ve 6 yıl sonra oldu...

Simdi yine istiyorum ama eşim o kadar libidosu düşük birisi ki aynı sizin eşiniz gibi...

Gün aşırı olsa iyi olur diyorum ama asla üzerine gitmiyorum zaten ilk evladimiz geç oldu yine olmazsa diyorum ama yok adamin yaşı 35 ruhu 80 anacım...

Hatta bana diyorki sen çok düşkünsün diyor ben tembelim demiyor da...

Ben bir çözüm bulamadım konustumda açık açık ama yok....

Isle ilgili sikintilari,maddi anlamda borcu harci varmi ?
Karsiniza alip konustugunuzda ne cevap veriyor?

Kafam dolu, cumlesi oscarliktir.

9 yıl bitti evliliğim de 3 yaşında oglum ve 6 yıl sonra oldu...

Simdi yine istiyorum ama eşim o kadar libidosu düşük birisi ki aynı sizin eşiniz gibi...

Gün aşırı olsa iyi olur diyorum ama asla üzerine gitmiyorum zaten ilk evladimiz geç oldu yine olmazsa diyorum ama yok adamin yaşı 35 ruhu 80 anacım...

Hatta bana diyorki sen çok düşkünsün diyor ben tembelim demiyor da...

Ben bir çözüm bulamadım konustumda açık açık ama yok....
sizin ne siklikla oluyor acaba benmi cok abartiyorum cunku ben yanasinca sorun yok ama bu durumda gururumu kiriyor

Yaşınız kaç ? Yaş sorunu yoksa eğer ,, eşiniz doğumunuza girdimi,? eğergirdi ve bazı sahneleri gördüyse sonradan sonraya baya soğutur .. destekle düzelir.. yaşımız genç doğumdada bişi görmedi diyorsanız.... adamı sorularınızla sık boğaz etmeden biraz arkasını araştırın derim ben

sizin ne siklikla oluyor acaba benmi cok abartiyorum cunku ben yanasinca sorun yok ama bu durumda gururumu kiriyor
Taş çatlasa haftada bir ama benim isteğimle...
Aynen katılıyorum gurur kırıcı bir durum ben altta kalmayı sevmem yeri gelince en ağır lafı bile diyorum ama yok adam yine aynı...
Hatta azonce yine konusu oldu oturdu tv izliyor şuan sürekli ben gitmekten sıkıldım...

İyide herkes çalışıyor yoruluyor vs.
Bu olay iş yorgunluğuyla alakalı olsaydı madenciler inşaatçılar falan rahip olurlardı.
Özellikle bir erkek ne kadar yorulursa yorulsun 1 ay ara çok fazla. Haftada 1 desen yine anormal bulmazdım. Ama sende gün aşırı diyorsun sendeki talep de fazla bilemedim:KK53:

İyide herkes çalışıyor yoruluyor vs.
Bu olay iş yorgunluğuyla alakalı olsaydı madenciler inşaatçılar falan rahip olurlardı.
Özellikle bir erkek ne kadar yorulursa yorulsun 1 ay ara çok fazla. Haftada 1 desen yine anormal bulmazdım. Ama sende gün aşırı diyorsun sendeki talep de fazla bilemedim:KK53:
Bide gencecik adam
Bilemedim

Taş çatlasa haftada bir ama benim isteğimle...
Aynen katılıyorum gurur kırıcı bir durum ben altta kalmayı sevmem yeri gelince en ağır lafı bile diyorum ama yok adam yine aynı...
Hatta azonce yine konusu oldu oturdu tv izliyor şuan sürekli ben gitmekten sıkıldım...
siz bosanmayi dusundunuzmu benmi abartiyorum

Back
X