Kizlar bende derdimi size acayim ben 7 yillik evliyim esim bana cok yanasmiyor oglum 6 yasinda mesela 8 gun oldu yanima gelmiyor belki o yuzden cocuk olmuyor. Diger her konuda iyi karismaz yemek olsjn olmasin iyide bir baba. Bu aksam yanlismi yapiyorum bebek istiyerek diye dusundum boyle evlilik olurmu ayda bir kez falan yanima geliyor sevmiyormu beni. Aslinda bazen diyorumki bu hayatta en onemli sey yavrum ve kucuklukten beri tek kiz oldugumdan kalabalik aile ve kiz cocugu istemisimdir. O yuzden bosver cocuklarin olsun adam ilgisiz olsun diye. Bazende diyorumki ayril bosver boyle hayat gecmez diye ama ogluma kiyamiyorum babasiz kalsin istemiyorum. Esim 3 yildir boyle bende iki senedir bebek istiyorum ama son bir yildir bebek olmadikca ben bu durumu taktim. Aldim defalarca karsima konustum anladimki konusmakla duzelmez ayrilsa ogluma kiymiyorum birde hayallerimden olucam evlat kalabalik aile hayallerinden. Ayrilmazsamda bebek olmadikca uzuluyorum gururum kiriliyor.... diger konularda sorun yok ikimizde isimizde insanlariz. Siz olsaniz napardiniz.