Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
eşime göre evlilikte hiç sorun yok herşey iyi ben büyütüyorum ikinci çoçuguda istiyor ama diyorki rabbim ne zaman verirse. Eşim boşanmak istemiyor dediğim gibi ben arada takılıyorum. Oyle huzursuz ortamımızda yok
Buna karşılık kafanla işim yok denilebilir![]()
Buna karşılık kafanla işim yok denilebilir![]()
E sen yanaşyanima yanasmiyor koca olarak ayni evdeyiz
Bizzat eşim kullanıyor ama biz bebek olmuyo diye kullanıyoruz kendisi de dedi psikolojik baskıda hissediyorum iyice diye. ara uzayabiliyor mesir macunu keçiboynuzu fayda etmeyebiliyor psikolojik durumsa eğerBisey diycem :)gerçekten bilmediğimden soruyorum , şu mesir macunları yok mu ,alın yedirin kocalarınıza, işe yaramıyor mu acaba :)))
yuvayı dİşİ kuş yapar mantığı çok saçma zaten.
hem dişi hem erkek yapmalı bence de.
tv lerde bile sürekli kadının aldatıldıgı diziler
kadının aldatıldıgı filmler
kadın bakımsız erkek süper yakısıklı
kadın kocası için çabalamalı imajı veriliyor
gecenlerde yenı cıkan bir arabanın reklamını izledim bu ara tv de yayınlanıyor
adam aracına sevgilim i ara diyor
sevgilisi de yanında
telefon aractan calıyor ancak yanında sevgilim dediği kadının teli çalmıyor
yani adamin baska sevgilisi daha var
ve bu espiri olarak yayınlanıyor
bence cok sacma
roller değişsin madem
tv lerde biraz da kadınlar aldatsın, erkek kadının peşinden koşsun
erkek evde çoluk cocugu ile perişan olsun
nefret ediyorum bu zihniyetten
yapar msın aşkım adlı yarısma programında bile
erkekler deplasmana gidebilir mi diye eşlere soruluyor
kadınlara da sorulsun
neden erkeklere bu gazlanan özgüven ben anlamıyorum
sonra hepsi popoları tavanda elimi sallasam ellisi havasında geziyor
Bence onlar hep kurguAynen erkekler için aldatmak espri konusu, aldatılmak ise namus konusu yapılıyor. Dizilerde de böyle ele alınıyor dediğiniz gibi. Mesela ben de şeye gıcık oluyorum, bir program var "İlk tanışma" diye, bir cafede bir masaya tesadüfen oturan kişilerden biri yarışmacı oluyor diğerinden habersiz ve yarışmacı, arkadaşına, verilen talimatlar üzerine birşeyler yaptırıp para kazanıyor, biliyorsunuzdur gerçi. İşte orda masaya bir çift geldiyse tamam artık, konu belli; kadının, masaya sonradan çağrılan kızlar tarafından çileden çıkarılıp, kıskandırılıp sabrının denenmesi. Pes artık dedim çünkü her çift gelişinde hep aynı şey, hiç üçüncü kişi bir erkek olmuyordu. Bu kadınlar da partnerine okkalı bir tokat patlatıp orayı terketmiyordu ya en çok sinir olduğum buydu. Yani evet erkek yaparsa trajikomik bi algı yaratılmaya çalışılıyor hep.
Sonuç olarak ise yarıyor yani :) aslında ne için yediğini unutarak yese , sanırım sonuca daha erken yaklaşılıyor.Bizzat eşim kullanıyor ama biz bebek olmuyo diye kullanıyoruz kendisi de dedi psikolojik baskıda hissediyorum iyice diye. ara uzayabiliyor mesir macunu keçiboynuzu fayda etmeyebiliyor psikolojik durumsa eğer