Eşim beni kaliye almıyor:( bu durum da çok sinirleniyorum

Papatttyaaa

Geçici Olarak Hesap Pasiftir !
tek ayak cezası
Kayıtlı Üye
16 Mayıs 2022
16
5
1
23
Selam hanımlar uzun zamandır burayı takip ediyorum yazıları okuyorum filan, benim de bi sıkıntım var,
Eşimi çok seviyorum onun da beni sevdiğine eminim bana karşı ilgili çocuğumuza karşı da her zaman ilgilidir ama bi sorun var ki Eşim beni kaliye almıyor bazen önemli konularda ciddi ciddi bisey konuşamıyorum misal dün gece abisi rahatsızlandı hastaneye götürdü geldiğinde uyuyakalmışım sabah sordum kaçta geldin abin neyi varmış diye hiç ses etmiyor bi konu hakkında şu şöyle miydi desem He he diyo geçiştiriyor beni her gün uyur mesela çocuğu uyuturum yanına giderim birbirimize Vakit ayıralım derim döner bi tarafını uyucam der veya bir dizisi var eşkıya yi döner döner izler aynı bölümleri her gün böyle bendemi bi sorun var çokmu önemsiyorum varmi bu durumu yaşayan sizde durumlar nasıl na yapmam.gerek o yokmuş gibi mi yapmalıyım onun gibi mi davranmam gerek

Kendinizi geri çekin. Her zaman söylediğiniz cümleleri söylemeyin. Rutin şeklinde yaptığınız davranışları da yapmayın. Eğer dediğiniz gibi sizi seviyor ve önemsiyorsa illa ki farkedecektir. Bir nevi aynalama yöntemi.

Ciks. Doğrusu "kale" şapka ya da ikinci "a" yok
Kâle sanıyordum ben

Konuya gelecek olursak, eşiniz size karşı ilgisiz; çünkü sizi yeterince sevmiyor, sohbet edecek kadar bile önemsemiyor, yok sayıyor maalesef. En azından ben böyle düşünüyorum.

Kâle sanıyordum ben

Konuya gelecek olursak, eşiniz size karşı ilgisiz; çünkü sizi yeterince sevmiyor, sohbet edecek kadar bile önemsemiyor, yok sayıyor maalesef. En azından ben böyle düşünüyorum.
Ben de bir süre öyle zannettim. Ama şapka kurallarında bu yok. TDK 'nin sözlük sayfası var oradan arattım şapkasız yazmışlar.

Ben biraz fazla üzerine düşüyorum sanırım denyecem bugün mesela sabah 4 aylık oğlum kucağımdaydi hafif vurarak sakalasiyor benle yapma çocuk düşecek diyorum dinlemiyor bende yaptım aynısını bu sefer bisey ddi terbiyeli ol eşinim senin ddim sonra baktım olcak gibi değil ne halin varsa gör diyip kalktım arkamdan teli şarja tak diyo kalk kendin tak ddim önce öyle de sonra benden iste ddim sustum sonra kendi de uyudu Ben de hiç dokunmadım oğlumla ilgilendim sonra uyandı Yemek falan hazırladım 4.00'de işe gidecekti 1 buçukta Sofrayı serdim Hadi gel hazır yemek yiyelim dedim ben Yemeyeceğim dedi Niye dedim o kadar hazırladım dedim ses etmedi Ben de sofrayı geri kaldırdım Ben de yemedim saat 4.00 oldu Hiçbir şey söylemeden işe gitti ben de çocuğu sallıyordum o yüzden kalkamadım küstü Yani anlayacağınız bunun küsmesi uzun sürer ben yanaşmazsam yanaşacağını sanmıyorum ama bu defa yanaşmayacağım Bakalım gelecek mi gelir mi yoksa soğur mu soğur diye çok korkuyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…