Eşim beni kaliye almıyor:( bu durum da çok sinirleniyorum

Yaş kaç

Genelde birşey anlattığında hoşunuza gitmeyen durum oldugunda fazla mı agrasif davranıyorsunuz? Ya da fazlamı ayrıntı istiyorsunuz?

O da bu durumdan hoşlanmadığı için bu şekilde mi davranmayı seçiyor...Ya da uslubunuz nasıl? Soruş tarzınız?

Gece eşinizi aradınız mı? Abisinin durumunu sordunuz mu mesela? Endişeli oldugunuzu ve üzgün oldugunuzu fırsat buldugunda aramasını rica ettiniz mi?

Nasıl davranıyorsunuz ya da eşinizin mizacı nedir bilmiyorum ama siz ona olan yaklaşımınızı bir değiştirin deneyin derim..

Hoşuma gitmeyen durumlara eskiden fazlaca tepki verirdim ve eşiminde yüzeysel anlattıgını hıssetmıstım..Şimdi o yönümü törpüledim mesela...

zaten soğuk ki abisini sormuşsunuz cevap vermemiş he he deyip geçiştiriyor diyorsunuz daha ne kadar soğuyacak

Diskalifiye yazmadan duramadım. Kakalım
Kamaya

Neyse şaka bir yana adamın umurunda değilsiniz. Ama buna rağmen yaranmak icin cabalıyorsunuz. Kaldırmayın şunların poposunu

Siz de onu kaliye ( kâale) almayın...

30 yaş ve 20 yaş arasındaki fark çok. Daha çocuksuzunuz ona göre. 18 de 28lik koca adama neden gittiniz ki?
Sevdik severek olduğu Belki biraz zor oldu ama mutluyum ya Ya eşim Aslında çok yardımcı birisidir mesela hamileydim son aylarda çamaşır toplamama yardım etti Çamaşırımı sererdi arada bir Tabii ki öyle her zaman değil çok nadiren mesela Oğlum küçük emzirirken yemek olmuş oluyor ocakta Canım yemeğe bakar mısın diyorum Tabii ki diyor kalkıp kapatır yani öyle her zaman değil de beni kolay kolay kırmaz mesela hamileliğim boyunca ne aşerdiysen hemen gidip aldı geldi geçen mesela emzikliyim diye canım ister diye ben söylemeden alır gelir eve gittiğimiz yerlerde rahatsız olduğumu bilir anlar hemen kalkar ona göre bacılarına karşı savunur ezdirmez beni e seviyorum ya İyi bir insan Yani öyle ilgisiz değil aslında ilgili İlk başlarda daha ilgiliydi Ben onun üzerine fazla düştüm mesela kendi gelmeden hep ben giderdim hep ben giderim sürekli en başta ilgiyi ben veririm küsünce ben giderim Bu yüzden sanırım hata ben de bilmiyorum nasıl düzelecek

bunlar yapması gereken şeyler yani hamile karısına çamaşır serme toplama falan ya da yemeğin altını kapatma normal yani yardım değil yapması gereken ya

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…