Eşim beni kaliye almıyor:( bu durum da çok sinirleniyorum

Normalde benim işim yapmıyor da ondan belki bana ilgi geldi
evet 20 yaşında anne olunca tabi hayatta da bişey görmeden evlenince aslında normal olanlar size yardım gibi geliyor

30 yaşında bi adam bi evde tek başına yaşayabilir yemek temizlik çamaşır bulaşık falan elinden gelir gerçi doğal ortamına da bağlı

Sizde hiç umursamayın ne verirse sana sende ona, onu ver her şey karşılıklıdır. Bir şey sorduğu zaman hıı evet diyip geçiştirin

Çocuğuna ve ve size ne zaman ilgi gösteriyor.? İyi ki sevip insan yerine koyup cevap vermiyor , bir de sevmese demek ki adınızı unutacak.

Bu yaptıklarını lütuf olarak mı görüyorsunuz?

Sizde o yokmuş gibi davranın,çivi çiviyi böyle söker.
Hasta ruhlu adamlar evlenmesin

I ıh. Doğrusu kale almak.
Ama başlıktaki versiyonunu ben de ilk kez görüyorum
Ay öyleymiş ya. Söylerken uzatıyoruz ya kaale diye,bende kâle/kaale yazılır sanıyordum,siz diğer konuya yazınca tdk'dan baktım "kale"imiş doğrusu sayenizde güncelledim bende.
Kaliye ne onu bilmiyorum tabi bende.

Adam zaten soğuk,fıtratı bu yani anladiğim kadarıyla. Daha ne kadar soğuyabilir ki?
Ergen gibi tavırlar,yemeğe küsmeler falan nedir bu evcilik mi oynuyor?
Hep mi böyleydi yoksa sonradan mı oldu bilemem ama cekilmez yani bu nedir.

Bunlarla benim dediğimin arasında bağlantı yok hiç anlamadım ben sizi

Burada sevdiğine dair hiçbir gösterge yok ki, zaten bir kocanın yapması gereken şey evin işlerine yardımcı olmaktır, özellikle de karısı hamile veya bebekliyse bu yardımı çok daha artırmalıdır. Ocağı kapatıyor diye sevgi ilgi mi olur Allah aşkına? Sizin bütün gün ev işlerinden ve bebek bakımından canınız çıkıyordur ocak kapatma bunun yanında devede kulak bile değil.

Ben üzüldüm size. Aileniz mi okumanızı istemedi yoksa siz mi? Düşünsenize okuyup meslek sahibi olsaydınız gözünüzün içine bakıp her konuda mutlu edecek, sizi sevip sayacak ve değer verecek bir zihniyetteki insanla sosyal hayatta tanışıp evlenecektiniz büyük ihtimalle. En ufak bir saygısızlık, kaale almamazlık bile edecek olsa “hayırdır sen kime böyle davranıyorsun, ben maaşlı ve ayakları üstünde duran bir kadınım haddini bil” diyecektiniz. Eğer bebeğiniz kızsa lütfen lütfen sonuna kadar okutun onu okusun ezdirmesin kimseye kendini.

Burdan bakınca çok seviyormuş gibi durmuyor ama siz bilirsiniz tabii

Bunları Pavlov’un köpeği de yapabiliyor. Bir de işmiş gibi saymış. Nasıl hayatlar yaşıyorsunuz ya.

Ay sosyal deney falanmısınız siz?
Nolur öyle olun, lütfen ya

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…