- 16 Mayıs 2022
- 16
- 5
- 1
- 23
- Konu Sahibi Papatttyaaa
-
Normalde benim işim yapmıyor da ondan belki bana ilgi geldibunlar yapması gereken şeyler yani hamile karısına çamaşır serme toplama falan ya da yemeğin altını kapatma normal yani yardım değil yapması gereken ya
evet 20 yaşında anne olunca tabi hayatta da bişey görmeden evlenince aslında normal olanlar size yardım gibi geliyorNormalde benim işim yapmıyor da ondan belki bana ilgi geldi
Sizde hiç umursamayın ne verirse sana sende ona, onu ver her şey karşılıklıdır. Bir şey sorduğu zaman hıı evet diyip geçiştirinSelam hanımlar uzun zamandır burayı takip ediyorum yazıları okuyorum filan, benim de bi sıkıntım var,
Eşimi çok seviyorum onun da beni sevdiğine eminim bana karşı ilgili çocuğumuza karşı da her zaman ilgilidir ama bi sorun var ki Eşim beni kaliye almıyor bazen önemli konularda ciddi ciddi bisey konuşamıyorum misal dün gece abisi rahatsızlandı hastaneye götürdü geldiğinde uyuyakalmışım sabah sordum kaçta geldin abin neyi varmış diye hiç ses etmiyor bi konu hakkında şu şöyle miydi desem He he diyo geçiştiriyor beni her gün uyur mesela çocuğu uyuturum yanına giderim birbirimize Vakit ayıralım derim döner bi tarafını uyucam der veya bir dizisi var eşkıya yi döner döner izler aynı bölümleri her gün böyle bendemi bi sorun var çokmu önemsiyorum varmi bu durumu yaşayan sizde durumlar nasıl na yapmam.gerek o yokmuş gibi mi yapmalıyım onun gibi mi davranmam gerek
Çocuğuna ve ve size ne zaman ilgi gösteriyor.? İyi ki sevip insan yerine koyup cevap vermiyor , bir de sevmese demek ki adınızı unutacak.Selam hanımlar uzun zamandır burayı takip ediyorum yazıları okuyorum filan, benim de bi sıkıntım var,
Eşimi çok seviyorum onun da beni sevdiğine eminim bana karşı ilgili çocuğumuza karşı da her zaman ilgilidir ama bi sorun var ki Eşim beni kaliye almıyor bazen önemli konularda ciddi ciddi bisey konuşamıyorum misal dün gece abisi rahatsızlandı hastaneye götürdü geldiğinde uyuyakalmışım sabah sordum kaçta geldin abin neyi varmış diye hiç ses etmiyor bi konu hakkında şu şöyle miydi desem He he diyo geçiştiriyor beni her gün uyur mesela çocuğu uyuturum yanına giderim birbirimize Vakit ayıralım derim döner bi tarafını uyucam der veya bir dizisi var eşkıya yi döner döner izler aynı bölümleri her gün böyle bendemi bi sorun var çokmu önemsiyorum varmi bu durumu yaşayan sizde durumlar nasıl na yapmam.gerek o yokmuş gibi mi yapmalıyım onun gibi mi davranmam gerek
Bu yaptıklarını lütuf olarak mı görüyorsunuz?Sevdik severek olduğu Belki biraz zor oldu ama mutluyum ya Ya eşim Aslında çok yardımcı birisidir mesela hamileydim son aylarda çamaşır toplamama yardım etti Çamaşırımı sererdi arada bir Tabii ki öyle her zaman değil çok nadiren mesela Oğlum küçük emzirirken yemek olmuş oluyor ocakta Canım yemeğe bakar mısın diyorum Tabii ki diyor kalkıp kapatır yani öyle her zaman değil de beni kolay kolay kırmaz mesela hamileliğim boyunca ne aşerdiysen hemen gidip aldı geldi geçen mesela emzikliyim diye canım ister diye ben söylemeden alır gelir eve gittiğimiz yerlerde rahatsız olduğumu bilir anlar hemen kalkar ona göre bacılarına karşı savunur ezdirmez beni e seviyorum ya İyi bir insan Yani öyle ilgisiz değil aslında ilgili İlk başlarda daha ilgiliydi Ben onun üzerine fazla düştüm mesela kendi gelmeden hep ben giderdim hep ben giderim sürekli en başta ilgiyi ben veririm küsünce ben giderim Bu yüzden sanırım hata ben de bilmiyorum nasıl düzelecek
Sizde o yokmuş gibi davranın,çivi çiviyi böyle söker.Selam hanımlar uzun zamandır burayı takip ediyorum yazıları okuyorum filan, benim de bi sıkıntım var,
Ay öyleymiş ya. Söylerken uzatıyoruz ya kaale diye,bende kâle/kaale yazılır sanıyordum,siz diğer konuya yazınca tdk'dan baktım "kale"imiş doğrusu sayenizde güncelledim bende.I ıh. Doğrusu kale almak.
Ama başlıktaki versiyonunu ben de ilk kez görüyorum
Adam zaten soğuk,fıtratı bu yani anladiğim kadarıyla. Daha ne kadar soğuyabilir ki?Ben biraz fazla üzerine düşüyorum sanırım denyecem bugün mesela sabah 4 aylık oğlum kucağımdaydi hafif vurarak sakalasiyor benle yapma çocuk düşecek diyorum dinlemiyor bende yaptım aynısını bu sefer bisey ddi terbiyeli ol eşinim senin ddim sonra baktım olcak gibi değil ne halin varsa gör diyip kalktım arkamdan teli şarja tak diyo kalk kendin tak ddim önce öyle de sonra benden iste ddim sustum sonra kendi de uyudu Ben de hiç dokunmadım oğlumla ilgilendim sonra uyandı Yemek falan hazırladım 4.00'de işe gidecekti 1 buçukta Sofrayı serdim Hadi gel hazır yemek yiyelim dedim ben Yemeyeceğim dedi Niye dedim o kadar hazırladım dedim ses etmedi Ben de sofrayı geri kaldırdım Ben de yemedim saat 4.00 oldu Hiçbir şey söylemeden işe gitti ben de çocuğu sallıyordum o yüzden kalkamadım küstü Yani anlayacağınız bunun küsmesi uzun sürer ben yanaşmazsam yanaşacağını sanmıyorum ama bu defa yanaşmayacağım Bakalım gelecek mi gelir mi yoksa soğur mu soğur diye çok korkuyorum
onun da beni sevdiğine eminim
Bunlarla benim dediğimin arasında bağlantı yokSevdik severek olduğu Belki biraz zor oldu ama mutluyum ya Ya eşim Aslında çok yardımcı birisidir mesela hamileydim son aylarda çamaşır toplamama yardım etti Çamaşırımı sererdi arada bir Tabii ki öyle her zaman değil çok nadiren mesela Oğlum küçük emzirirken yemek olmuş oluyor ocakta Canım yemeğe bakar mısın diyorum Tabii ki diyor kalkıp kapatır yani öyle her zaman değil de beni kolay kolay kırmaz mesela hamileliğim boyunca ne aşerdiysen hemen gidip aldı geldi geçen mesela emzikliyim diye canım ister diye ben söylemeden alır gelir eve gittiğimiz yerlerde rahatsız olduğumu bilir anlar hemen kalkar ona göre bacılarına karşı savunur ezdirmez beni e seviyorum ya İyi bir insan Yani öyle ilgisiz değil aslında ilgili İlk başlarda daha ilgiliydi Ben onun üzerine fazla düştüm mesela kendi gelmeden hep ben giderdim hep ben giderim sürekli en başta ilgiyi ben veririm küsünce ben giderim Bu yüzden sanırım hata ben de bilmiyorum nasıl düzelecek
Bugünkü tüm konular kale almak mı kaale almak mı üzerineI ıh. Doğrusu kale almak.
Ama başlıktaki versiyonunu ben de ilk kez görüyorum
Sevdik severek olduğu Belki biraz zor oldu ama mutluyum ya Ya eşim Aslında çok yardımcı birisidir mesela hamileydim son aylarda çamaşır toplamama yardım etti Çamaşırımı sererdi arada bir Tabii ki öyle her zaman değil çok nadiren mesela Oğlum küçük emzirirken yemek olmuş oluyor ocakta Canım yemeğe bakar mısın diyorum Tabii ki diyor kalkıp kapatır yani öyle her zaman değil de beni kolay kolay kırmaz mesela hamileliğim boyunca ne aşerdiysen hemen gidip aldı geldi geçen mesela emzikliyim diye canım ister diye ben söylemeden alır gelir eve gittiğimiz yerlerde rahatsız olduğumu bilir anlar hemen kalkar ona göre bacılarına karşı savunur ezdirmez beni e seviyorum ya İyi bir insan Yani öyle ilgisiz değil aslında ilgili İlk başlarda daha ilgiliydi Ben onun üzerine fazla düştüm mesela kendi gelmeden hep ben giderdim hep ben giderim sürekli en başta ilgiyi ben veririm küsünce ben giderim Bu yüzden sanırım hata ben de bilmiyorum nasıl düzelecek
İnanamıyorum. 20 yaşınızda 30 yaşında biri ile mı evlendiniz ? Bir de çocuk ? Allah akıl fikir versin.Kimin benim 20 eşim 30
Burdan bakınca çok seviyormuş gibi durmuyor ama siz bilirsiniz tabiiSelam hanımlar uzun zamandır burayı takip ediyorum yazıları okuyorum filan, benim de bi sıkıntım var,
Bunları Pavlov’un köpeği de yapabiliyor. Bir de işmiş gibi saymış. Nasıl hayatlar yaşıyorsunuz ya.hamileydim son aylarda çamaşır toplamama yardım etti Çamaşırımı sererdi arada bir Tabii ki öyle her zaman değil çok nadiren mesela Oğlum küçük emzirirken yemek olmuş oluyor ocakta Canım yemeğe bakar mısın diyorum Tabii ki diyor kalkıp kapatır yani öyle her zaman değil
Herzaman bile kapatmiyormuş yemeğin altınıBunları Pavlov’un köpeği de yapabiliyor. Bir de işmiş gibi saymış. Nasıl hayatlar yaşıyorsunuz ya.
Ay sosyal deney falanmısınız siz?Ben biraz fazla üzerine düşüyorum sanırım denyecem bugün mesela sabah 4 aylık oğlum kucağımdaydi hafif vurarak sakalasiyor benle yapma çocuk düşecek diyorum dinlemiyor bende yaptım aynısını bu sefer bisey ddi terbiyeli ol eşinim senin ddim sonra baktım olcak gibi değil ne halin varsa gör diyip kalktım arkamdan teli şarja tak diyo kalk kendin tak ddim önce öyle de sonra benden iste ddim sustum sonra kendi de uyudu Ben de hiç dokunmadım oğlumla ilgilendim sonra uyandı Yemek falan hazırladım 4.00'de işe gidecekti 1 buçukta Sofrayı serdim Hadi gel hazır yemek yiyelim dedim ben Yemeyeceğim dedi Niye dedim o kadar hazırladım dedim ses etmedi Ben de sofrayı geri kaldırdım Ben de yemedim saat 4.00 oldu Hiçbir şey söylemeden işe gitti ben de çocuğu sallıyordum o yüzden kalkamadım küstü Yani anlayacağınız bunun küsmesi uzun sürer ben yanaşmazsam yanaşacağını sanmıyorum ama bu defa yanaşmayacağım Bakalım gelecek mi gelir mi yoksa soğur mu soğur diye çok korkuyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?