eşim beni kız kardeşimle kıyaslayınca

İyi de bunda bisey yok ki..
Alinganlik etmissiniz.
Fazla kilolarinizdan rahatsizsaniz verirsiniz.

evet kesinlikle vermek istiyorum. ama bu zihin bulandırıcı düşünce geçer mi bi şekilde

anladım teşekkürler bende benim alınganlığım mı yoksa değl mi ikilemindeydim. evet tek yapmam gereken kilo vermek

evet kesinlikle vermek istiyorum. ama bu zihin bulandırıcı düşünce geçer mi bi şekilde

Seni anliyorum canim alinmissin belliki ben olsam bende alinirdim belki.
Ama bence hırs yapip zayiflamalisin.
Herseyden önce kendine güvenin gelmeli.
Bu arada kilon kaç merak ettim?
Kafani hic bulandirma ben güzel degilim diye degil herzaman karsimdaki kör diye düsün.
Özgüvenin yüksek olsun ki alinmazsin

eşinin sözünü bence yanlış anlamışsın.kilolarımdan rahatsız olduğun için alınganlık yapmışsın.

Alınmışsınız.
Öyle olsa kardeşinizin tipinde biri ile evlenmesi çok mu güç olurdu ?
Üzmeyin canınızı.

yarasi olan gocunur dedikleri tamda bu oluyor galiba..
kaba kaçtiuysa kusura bakmayin haddimi a$mak istemem ama aklima bu soz geldi yazinizi okuyunca
karatayi bi arastirin derim,aç kalmadan zayiflayabilirisniz ..

öncelikle olayı olduğundan daha dramatize yada abartılı anlatmak istemiyorum sırf kalbim kırık olduğu için. eşimle yeni evlendik. fazla kilolarım var. kız kardeşim ise zayıf. eşim beni çok sever ve beğendiğini vurgular sürekli ancak fazla kilolarımdan da hep rahatsızdır. kardeşinle hemen hemen aynı yiyosunuz aslında ama o daha zayıf gibi bi cümle kurdu. hepsi bu. ama bu cümle benim zihnimde öyle yankılandı ki.. kardeşim benden güzeldir diye düşünmüşümdür hep ve onu çok severim. bu cümle belkide hiç bi sıkıntı yok ve ben abartıyorum ama zihnimdeki düşünce eşim kız kardeşimi benden daha güzel buluyor yönünde ve çok üzgünüm

Ayyy bana herkes aynı şeyi söylüyor sen kardeşinden daha az yiyorsun ama çok kilo alıyorsun yada veremiyorsun falan. Kardeşimlede aramda 9-10 kilo var. Ama işte ben resmen şişman o resmen zayıf duruyor. Ben artık takmayıda çabalamayıda bıraktım kulak asmıyorum,sizde aynısını yapın :)

Bir saniyee. Eşin kız kardeşinin lokmalarını mı saymış? Eşin kız kardeşini niye bukadar incelemiş süzmüş? Eşin bunu neden sana söylüyor? Eşin bunu söyleyince ne peki verdin? İnşallah susmadın

Sacmalamayin sizde cnm kardesinizi kardesi gibi begeniyordur. esinizde niye oyle bisi diyorki herkesi bi metabolizması var mesela bnm yedigimi kardesim yese yuz kg olur ama ben almiyorum.

Sizin bu konuda kendi kafanizda takintilariniz var demekki esinide boyle deyince yanlis anladiniz senden daha guzel gibi bir cumle kurmamis cok takilmayin

öncelikle olayı olduğundan daha dramatize yada abartılı anlatmak istemiyorum sırf kalbim kırık olduğu için. eşimle yeni evlendik. fazla kilolarım var. kız kardeşim ise zayıf. eşim beni çok sever ve beğendiğini vurgular sürekli ancak fazla kilolarımdan da hep rahatsızdır. kardeşinle hemen hemen aynı yiyosunuz aslında ama o daha zayıf gibi bi cümle kurdu. hepsi bu. ama bu cümle benim zihnimde öyle yankılandı ki.. kardeşim benden güzeldir diye düşünmüşümdür hep ve onu çok severim. bu cümle belkide hiç bi sıkıntı yok ve ben abartıyorum ama zihnimdeki düşünce eşim kız kardeşimi benden daha güzel buluyor yönünde ve çok üzgünüm

Bir erkek göz göre göre iki kardesi birbirine düsman edermi????
Bu adamlarin patavatsizliklari boş konusmalari hep olumsuz hep kalp kirici sonuclaniyor malesef...

Back
X