eşim beni kız kardeşimle kıyaslayınca

Namus bekçileri grubu
Benim kocam yapmaz grubu
Dişi sinekten kıskananlar grubu
Ama ama ama cılar grubu

Bu konuylada kardeşine o gözle mi bakmış ki " yangına körükle gidenler grubu"

Konu sahibesi eşiniz gayet düz bir laf etmiş altında birşey aramaya gerek yok.. sokakta kardeşinizin kilosun da bir dünya kız vardır ama o sizi seçmiş ..

Bir de benim gibi rabbime şükür erkek değilim grubu var.. Allah sabır versin erkeklere..

Azıcık daha gaz verin hanımlar, az kaldı konu sahibi boşandı-boşanacak..

Bakis acisi iste;
Aslinda ayni yiosunuz ama kardesin daha zayif
Aslinda ayni yiosunuz ama sen daha kilolusun
Arada fark var bence...
Sadece cumleyi kurus tarzindan bile ben esinin kotu niyetli olmadigini dusunuorum

Abartma yaaa, biri eşin, biri kardeşin, bu ne kıskançlık yaaa,

Kadını niye gaza getiriyorsunuz? Benim kardeşim de sıfır beden ama dana gibi yer :) Lokma saymıyorum ama görüyoruz yani. Ben de kardeşime ne biçim yiyorsun ama sıfır bedensin diyorum. Lokmasını saymıyorum yani. Konu sahibinin eşi, konu sahibinin kardeşinin abisidir artık. Ne kadar fesat bir cümle bu böyle.
Güzelim sen bana kalkıp fesat diyemezsin? Hangi hakla? Hepinize tek tek anlatamam, dön yazdığım mesajlarin hepsini oku sonra konuş.

öncelikle olayı olduğundan daha dramatize yada abartılı anlatmak istemiyorum sırf kalbim kırık olduğu için. eşimle yeni evlendik. fazla kilolarım var. kız kardeşim ise zayıf. eşim beni çok sever ve beğendiğini vurgular sürekli ancak fazla kilolarımdan da hep rahatsızdır. kardeşinle hemen hemen aynı yiyosunuz aslında ama o daha zayıf gibi bi cümle kurdu. hepsi bu. ama bu cümle benim zihnimde öyle yankılandı ki.. kardeşim benden güzeldir diye düşünmüşümdür hep ve onu çok severim. bu cümle belkide hiç bi sıkıntı yok ve ben abartıyorum ama zihnimdeki düşünce eşim kız kardeşimi benden daha güzel buluyor yönünde ve çok üzgünüm
ee nolcakki kardeşinizi beğensede çok mu garip

öncelikle olayı olduğundan daha dramatize yada abartılı anlatmak istemiyorum sırf kalbim kırık olduğu için. eşimle yeni evlendik. fazla kilolarım var. kız kardeşim ise zayıf. eşim beni çok sever ve beğendiğini vurgular sürekli ancak fazla kilolarımdan da hep rahatsızdır. kardeşinle hemen hemen aynı yiyosunuz aslında ama o daha zayıf gibi bi cümle kurdu. hepsi bu. ama bu cümle benim zihnimde öyle yankılandı ki.. kardeşim benden güzeldir diye düşünmüşümdür hep ve onu çok severim. bu cümle belkide hiç bi sıkıntı yok ve ben abartıyorum ama zihnimdeki düşünce eşim kız kardeşimi benden daha güzel buluyor yönünde ve çok üzgünüm
fazla kilolarım var demişsiniz ne kadar çok mu fazla? eşiniz zayıflamanızı istiyor bunu yüzünüze karşı söyleyemediği için bu şekilde ağzından çıkmış.

ben olsam bende aynı sizin gibi moralimi bozar ,saçma sapan düşüncelere kapılırdım. Ama eşiniz çevrenizdeki en yakın örnek o olduğu için kardeşinizi örnek vermiştir yüksek ihtimal . Kilolarınızı kendiniz için verdikten sonra farkedeceksiniz ki bu hisleriniz tüm insanlara karşı azalmış olacak

Aman tipik bir erkek ille baldiziyla kiyaslayacak
Zaman gecince ister istemez bizde kendi erkek jardesleriyle kiyasliyorux
kotu bi fuyguyla degir beyeniylede degil
iste sacma bi durum ama kiyaslama yapimizda vwr
bos ver uzulme sen iyisi zayifla☺

Back
X