- 8 Mart 2017
- 195
- 38
- 13
- 27
- Konu Sahibi Seviyorumonuben
Gerçekten geliyo böyle bazen koçum naber falan diyo beni sıkarak. Ben de snir oluyorum deme şöyşe diyorum ama yok yine diyor. Ben ne yapayım dememesi için. Bide koöum karıcım demesi yok mu 

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Dedim bi kaç defa umru olmadı
sende ona de sinir et onu koçum naber ya de ..
sürekli mesaj at bıktır onu![]()
Bizde deriz arada kanka pampa diye bence bunda bişey yok dimi kızKız ben de kocama arada kanka diyorum yeğenim diyorum mesela "naber yeğenim"![]()
Yok tabi yahuBizde deriz arada kanka pampa diye bence bunda bişey yok dimi kız![]()
ÖYLE Yap zaten dışarı sakin karşıla evde cımbızla iyi yapıyosun canımYok tabi yahueşimin arkadaşları beni kıskandırmak için "x bugün çok yakışıklıydı kız öğrencileri etrafindaydi devamli" falan diyorlar damarıma basıyorlar.ben de "helal koçum benim genç adam yapacak tabi" diyorum ağızları kapanıyor mesela
halbuki sonradan etlerini cımbızla yoluyorum
![]()
Gerçekten geliyo böyle bazen koçum naber falan diyo beni sıkarak. Ben de snir oluyorum deme şöyşe diyorum ama yok yine diyor. Ben ne yapayım dememesi için. Bide koöum karıcım demesi yok mu![]()
Oyhhh koptum gulmekten cok yasayin..Gerçekten geliyo böyle bazen koçum naber falan diyo beni sıkarak. Ben de snir oluyorum deme şöyşe diyorum ama yok yine diyor. Ben ne yapayım dememesi için. Bide koöum karıcım demesi yok mu![]()
Gerçekten geliyo böyle bazen koçum naber falan diyo beni sıkarak. Ben de snir oluyorum deme şöyşe diyorum ama yok yine diyor. Ben ne yapayım dememesi için. Bide koöum karıcım demesi yok mu![]()
çünkü adaM SENİ SEVMİO KARISI OLARAK GÖRMÜYOR Kİ HAYAT ARKADASI OLARAK GÖRÜLMÜOSUN TÜM konularını okudum şu gözlerini bi aç artık toz pembe bakosun herşey güzelmiş gbi sanıosun burdan bile belli güzel olmadığı gel senle çözüm yolları arayalım
SEN SÖYLEYİNCE BAKTIM DA CİDDEN ÖYLEYMİŞ :d
SEN SÖYLEYİNCE BAKTIM DA CİDDEN ÖYLEYMİŞ :d
yalnız kızın 25 konudan en az 6-7 konuya yorum yazarak hepsini hortlattım millet yeni sanıodur![]()
Bu sene en çok konu açan üye olarak ödül verilmeli kendisine.
Üstelik daha evleneli bir yıl olmamış.
Sen gel kendine bir uğraş bul. artık örgü mü örersin, iğne oyası mı yaparsın, butik kurabiye işine mi girersin ama adamı da kendini de rahat bırak artık.