Eşim beni koçum diye seviyo

Seviyorumonuben

Geçici Olarak Hesap Pasiftir !
tek ayak cezası
Kayıtlı Üye
8 Mart 2017
195
38
13
27
Gerçekten geliyo böyle bazen koçum naber falan diyo beni sıkarak. Ben de snir oluyorum deme şöyşe diyorum ama yok yine diyor. Ben ne yapayım dememesi için. Bide koöum karıcım demesi yok mu :KK12:

Bizde deriz arada kanka pampa diye bence bunda bişey yok dimi kız:KK48::KK48:
Yok tabi yahu:-)eşimin arkadaşları beni kıskandırmak için "x bugün çok yakışıklıydı kız öğrencileri etrafindaydi devamli" falan diyorlar damarıma basıyorlar.ben de "helal koçum benim genç adam yapacak tabi" diyorum ağızları kapanıyor mesela :KK53: halbuki sonradan etlerini cımbızla yoluyorum:ıslık:

Yok tabi yahu:-)eşimin arkadaşları beni kıskandırmak için "x bugün çok yakışıklıydı kız öğrencileri etrafindaydi devamli" falan diyorlar damarıma basıyorlar.ben de "helal koçum benim genç adam yapacak tabi" diyorum ağızları kapanıyor mesela :KK53: halbuki sonradan etlerini cımbızla yoluyorum:ıslık:
ÖYLE Yap zaten dışarı sakin karşıla evde cımbızla iyi yapıyosun canım:KK48::KK48::confused:

Gerçekten geliyo böyle bazen koçum naber falan diyo beni sıkarak. Ben de snir oluyorum deme şöyşe diyorum ama yok yine diyor. Ben ne yapayım dememesi için. Bide koöum karıcım demesi yok mu :KK12:

çünkü adaM SENİ SEVMİO KARISI OLARAK GÖRMÜYOR Kİ HAYAT ARKADASI OLARAK GÖRÜLMÜOSUN TÜM konularını okudum şu gözlerini bi aç artık toz pembe bakosun herşey güzelmiş gbi sanıosun burdan bile belli güzel olmadığı gel senle çözüm yolları arayalım

çünkü adaM SENİ SEVMİO KARISI OLARAK GÖRMÜYOR Kİ HAYAT ARKADASI OLARAK GÖRÜLMÜOSUN TÜM konularını okudum şu gözlerini bi aç artık toz pembe bakosun herşey güzelmiş gbi sanıosun burdan bile belli güzel olmadığı gel senle çözüm yolları arayalım

SEN SÖYLEYİNCE BAKTIM DA CİDDEN ÖYLEYMİŞ :d

SEN SÖYLEYİNCE BAKTIM DA CİDDEN ÖYLEYMİŞ :d

feci bi durumda farkında değil marttan beri 25 konu acmıs üsenmedim okudum kendni bu adama mecbur hi,ssederek yazık edio tamam direk boşan demem ama kıcının dibinde sürekli onu düşünüp önemsemesi yanlıs ev hanımı olabilirsin kendnee başka faaliyetler bulup önce kendnn değerli oldunu kendine kanıtlayıp sonra adama kanıtlaması gerek çok küçük onun yasında yasadım bazı seyletr 5 sene gecti bu 5 sene bana neler kattı

Bu sene en çok konu açan üye olarak ödül verilmeli kendisine. En Büyük KK

Üstelik daha evleneli bir yıl olmamış. :skandal:

Sen gel kendine bir uğraş bul. artık örgü mü örersin, iğne oyası mı yaparsın, butik kurabiye işine mi girersin ama adamı da kendini de rahat bırak artık.

Bu sene en çok konu açan üye olarak ödül verilmeli kendisine. En Büyük KK

Üstelik daha evleneli bir yıl olmamış. :skandal:

Sen gel kendine bir uğraş bul. artık örgü mü örersin, iğne oyası mı yaparsın, butik kurabiye işine mi girersin ama adamı da kendini de rahat bırak artık.

öğrencek ablası daha küçük ama bunu öğrenirken yıpranır mı boşanır mı adam düzelir mi süreç nasıl işler işte onu Allah bilir

Ben kusturana kadar artik surekli kocum derdim. Mesaj atardim arardim. Evde kocum diye seslenirdim. Sakiz gibi yapisirdim yakasina. Kesse bile devam ederdim bir sure. Deli etmesin insani :KK59:

Back
X