Eşim beni korkutuyor kızlar yardım

Gunnes1927

18.01.2018 Bal oğlum iyiki hayatımızdasın ♡
Kayıtlı Üye
28 Ekim 2016
1.212
1.375
53
3 senedir beraberiz ve 7 aylık evliyiz.
Birbirimizi çok seviyoruz şükür ufak tefek problemler dışında bir sorunumuz yok.
Ancak ilk evlendigim ilk günlerde eşimin uykuda kollarını havaya kaldırıp ve birsüre sonra kendi kolunu okşadigini fark ettim tabi ben binbir senaryo acaba rüyasında kimi seviyo filan :-)

Sonra birgün yine rüyada belime küt diye yumruk attı.
Kavga esnasindaymis rüyasında kavga ediyormuş. ( eşim küfür etmeyi dahi sevmez bu arada ağzından salak kelimesini bile çok nadir duymuşumdur artık ne kavgasiysa.)

Sonra sık sık sayıklamaya başladı anlamsız cümleler iş yeri ile alakalı olduğunu düşündüğüm kelimeler yine önemsemedim taa ki bu geceye kadar.

Gece saat 4 civarı ikimizde uykudaydık malum sabah iş var ben eşime sarılarak uyumayı severim.
Elimi ıssırdı ...
Canımın acısıyla uyandim ki elim hâlâ ağzındaydı çektim hemen bağırarak fark etti uyandı sesime.
Ben tabi o şokla ağlama krizine girdim oda çok üzüldü sarıldı özür diledi.
Rüyamda fare bana saldırıyodu onu ıssırdım diyor gülsemmi ağlasam mı bilemedim ya.

Ben artık eşimle uyumaya çok korkuyorum kızlar bi gece beni boğazlar diye.
Sizce bu bir hastalık filanmı neden böyle oluyor.

Daha beteri benim evde var :) deprem oluyor diye üstüne abanıp beni kurtarmaya çalıştı,köpekler saldırıyor diye beni kucaklayıp yataktan atmaya kalktı ( ayı yavrusunu severken öldürmüş :) ) yılan var böcek var diye yatağı didik aradı, arada bi uykusunda salavatlar çeker,yanımdan bir geçti der,en iyi ihtimal işyerinde olanları anlatır :))

Daha beteri benim evde var :) deprem oluyor diye üstüne abanıp beni kurtarmaya çalıştı,köpekler saldırıyor diye beni kucaklayıp yataktan atmaya kalktı ( ayı yavrusunu severken öldürmüş :) ) yılan var böcek var diye yatağı didik aradı, arada bi uykusunda salavatlar çeker,yanımdan bir geçti der,en iyi ihtimal işyerinde olanları anlatır :))

Ay sana gülecem diye boğazıma kahve kaçtı koptum ya :-)
Kız bakma şimdi etkisi geçti gece gülmek ne demek 1 saat ağladım valla...:-)
Bizimkide is yerinde olanları sayikliyo ben napacam şaşırdım ya

Ay sana gülecem diye boğazıma kahve kaçtı koptum ya :-)
Kız bakma şimdi etkisi geçti gece gülmek ne demek 1 saat ağladım valla...:-)
Bizimkide is yerinde olanları sayikliyo ben napacam şaşırdım ya
Boşversene ya anlatsın işte gece herşeyi :) bak benim hiç aldatılırım haberim olmaz korkum yok ne halt etse gece hepsini anlatıyor :)

Boşversene ya anlatsın işte gece herşeyi :) bak benim hiç aldatılırım haberim olmaz korkum yok ne halt etse gece hepsini anlatıyor :)

Geçen ay sayıklarken

" hangi kadın, o mu diğeri mi " diye bir cümle söyledi bunu bi cimcikledim.
Pişmanım keşke erken davranmasaydim belki devami gelirdi :-)
Yok kız eşim beni aldatmaz öyle bir korkum yok şükür.

Hepsini bilemem ama fare görmüş hayırlı dir derler inşaallah :dua:dua edip beklediğiniz birsey mi var...sonucu Hayır olacak umarım
Fareyi isirmis kocasi acaba bunun da bir anlami var midir? :KK48: kusura bakmayin cok komik geldi de. Benim ruyamda bile aklima gelmezdi fareyi isirmak:)

eşin bence kendini çok baskılayan birisi

Mesela nasıl bir baskı? Ona yardımcı olmak istiyorum ama kendi canımın derdine düştüm şimdi hâlâ ısırdığı yer acıyo valla.
Aslında rahat biridir iş yeride çok ağır şartlarda değil zaten akraba şirketi gibi bişey rahat yani.

Fareyi isirmis kocasi acaba bunun da bir anlami var midir? :KK48: kusura bakmayin cok komik geldi de. Benim ruyamda bile aklima gelmezdi fareyi isirmak:)

Ya benim eşim tavuktan korkar.
Sabah işe giderken sordum gerçek hayatta olsa fareyimi issircaktin da beni ıssırdn diye.
Öyle bir şey olsa korkudan kalp krizi geçirir eminim yani.
Bide duygu sömürüsü yapio keske kendi kolumu issirsaydim seninkini nerden buldumda issirdim özür dilerim diye :-)

Çok stress altında muhtemelen. Benımde gergın oldugum dönemler böyle oluyor. Özellikle işi stressliyse, ben çalıştığım dönemler sureklı konuşuyor musum ruyamda işle ilgili vs ve ruyamda da işle ilgili şeyler gotuyordum hep, bırakınca geçti. Arada hala konuşuyor muşum anlamsızca ama çok sık değil.

Ya benim eşim tavuktan korkar.
Sabah işe giderken sordum gerçek hayatta olsa fareyimi issircaktin da beni ıssırdn diye.
Öyle bir şey olsa korkudan kalp krizi geçirir eminim yani.
Bide duygu sömürüsü yapio keske kendi kolumu issirsaydim seninkini nerden buldumda issirdim özür dilerim diye :-)
Kusura bakmayin pek onemsiz bisey degil esinizin durumu ama kendimi gulmekten alamiyorum. :KK70:

Kusura bakmayin pek onemsiz bisey degil esinizin durumu ama kendimi gulmekten alamiyorum. :KK70:

Az Önce bana wp'den bu görüntü ekini göndermiş.
Demekki işe gider gitmez araştırmaya başlamış.
Yanlız benim görüntü ekindeki başlık dikkatimi çekti.
İnşallah bunu bilincaltina yerleştirip bu gece boğazıma yapışmaz.

Eklentiler

• IMG-20170403-WA0000.webp
    IMG-20170403-WA0000.webp
    29,7 KB · Görüntüleme: 1.104
Back
X