Eşim beni korkutuyor kızlar yardım

Benimki bir gece terörist diye beni boğazlıyordu, tabi sürekli oluyorsa sorun olur yardım alması lazım

Benim eşimde bütün gün penseyle çalışıyor adamın elleri durmuyor gece kaç defa göğsümü sıktı o korkuyla nasıl bagırsıysam adamın aklı çıktı :) bi gece kalbıme sancı girdi eşime dedim kalk kalbıme sancı girdi adam diyor ki şarterleri aç kapa düzelir :) elleriyle kaç defa vurdu sayamadım valla neymiş merdivenden düşüyormuş tutunucak yer arıyor. Gece yarısı saçlarımı toplamaya çalısıyor napıyosun hayatım dedim kabloları topluyor dıyor:)
kahkalara boğuldum bu nedir :KK70:

Eski konuymuş ama yazmazsam olamaz. Eşim uyurgezer değil ama bir gece şut çekiyorum sanıp top yerine bacağıma küüt diye vurmuştu. :KK45:

Benim de erkek kardeşim ile ilgili öyle bir anım var. O zamanlar ben ortaokul o da ilkokula gidiyordu. Ben salonda uyuyorum erkek kardeşim yan odada. Kapı açıldı sese uyandım baktım erkek kardeşim geldi ,halının tam ortasında pijamasını indirerek çömeldi. İrkildim Ahmet ne yapıyorsun dedim. Cevap aynen şu”Hasan amcanın tarlasına sıçıyorum.”(Hasan amcayı da hiç sevmez:)))saçmalama dedim o sıçtığın yer bizim evin halısı!:))

:KK70::KK70::KK70::KK70::KK70:

Valla benim eşim de aniden titrer gibi hareketler yapıyo bana vuruyo ben uykumdan uyanıyorum sinir olup onu da uyandırıyorum niye vuruyosun yaa diye :) Alıştım artık her zaman oluyo yapcak bi sey de yok

Gece gece ne çok güldüm bayanlar ya demekki her erkekte var bu benim eşimde restoran işletmecisi özellikle yazın işler yoğun olduğunda nüksediyor bu hastalık ben kızım olana kadar ona yardım ediyodum kasaya bakıyodum adam gece olunca beni dürtmeye başlıyodu yaz aşkım masa 24 bi kilo et salata vs sipariş girdiriyordu her gece yaz kızım moduna giriyodum resmen ay bide sürekli kıkırdar hoş geldiniz ooo abi ne zamandır yoksun falan adam her gece uykusunda bi kıkırdama modunda hep müşteri karşılıyor zanlımca

Aaa çok enteresan konuymuş ya daha önce nasil görmedim. Demek ki hepsi boyle bunların. Bundan sonra benim adam deli demem artık:)

Back
X