• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Eşim beni neden yanına almıyormuş yapmaya çalışıyor

Bu kadar sayfa ne yazılmış okumadım ancak sahibinden diye bir site var bilirsiniz, sırf meraktan girip baktım, gayet de kombili, merkezi sistemi evler var, eşiniz ayan beyan yalan söylemiş.
Ayrıca Artvin devlet hastanesi küçük değil, bu da yalan.
Bende baktım bi kaçtan ev buldum eve eşime yollayacağım normalleşme sürecine giriyoruz artık bak bu evlerde tut kışı orda geçireceğiz

Ailemin yanina giderim falan deme.. Evlilik 2 kisiliktir. Ama ben bu evliligi tek basima yasiyorum. Her zorlugu tek basima gogusluyorum. Ben de insanim, bedensel ve duygusal ihtiyaclarim var.. Sen bunlari karsilamakla yukumlusun. Evlendigimizden beri aile oldugumuzu bile anlayamadim. Bu duruma acil bir cozum bulmazsan bu evliligi daha fazla surdurmenin anlami yok. De.

Vallahi sinirim bozuldu.
Kendi evin, duzenin yok, cinsellik yok, aile hayati yok, ortada koca yok, cocuk babasiz buyuyor. Ailesine hizmet edip, cocugunu buyutuyorsun. Anasinin babasinin yanindasin gozu arkada kalmiyor. Ohh..
🤬

Ben Artvin'liyim ama merkeze 2 saatten fazla uzak bir köyündenim. Orada yaşamıyorum yazın giderdik şimdi oku, çalış, evlen derken bayağıdır gidemedim. Annemler her yaz ya da bahar ordadır. Babaannem, anneannem de orda yaşar. Diğer arkadaşların dediği gibi sürekli kalınırsa sıkılır insan. Ancak eşinden ayrı kalmak istemiyorsan bi dene baktın olmuyor sen dönersin çok zor olmasa gerek. Lojmanda dene beğenirsen sev tutarsınız.

Esim atanana kadar bende sizin gectiginiz donemlerden gectim sabrettim kvdemin yaninda kaldim kucuk bi cocugum vardi ve hamileydim. Egitim bitsin kafasi dagilmasin yoruluyo ediyo diye hep alttan aldim ne yaptigini bile sormadim. Hic vakti yoktu cunku olsa bile nasilsin diyecek kadar konustum. Kvdemin yaninda gül gibi yasamadim ama ona yansitmadim. Bunca seye ragmen siz durun orda benim isimi bozmayin dese, ben son soyleyecegimi soylerdim. Bu arada herkesin bi vatsap grubu vardir, telefon elime gecti bi gun cok boktan seyler donuyor grupta dikkatli olun.

E lojman hakkı da varsa neden çekiniyor ki güvenli bir yer orası. Uzman deyince asker olarak algıladım bu arada ben doğru mu ? Kaç yıl görevi peki yani kaç yıl farklı şehirlerde olmanızı göze alıyor
Lojman hakları oluyor ama daha çok güvenli olmayan yerlerde o hakkımızı kullanalım diye bekletiyorlar bizde trabzondayız Doğuya gidince kullanacağız inşallah bence Artvin için hiç gerek yok lojmana hem kiralar yüksek değil hem de huzurlu bir şehir sadece çok fazla imkan yok .lojman hakkını kullanınca bir daha başka yerde çıkması zor oluyormış 🤭

Eskiden insanlar savaşları, kıtlıkları atlatmış birlikte. Bu tarz korkuları genelde kadınlar yaşıyor ama biraz yenilikçi olun. Yeni bir yer göreceksiniz ailenizle beraber olacaksınız. Sürekli devam eden bir rahatsızlığınız vardır merkezi bir yerde yaşamanız gerekiyordur onu anlarım. Ama hayatı biraz macera gibi görüp zevk almak varken olumsuz düşünmeyin. Nihayetinde oradada başınızı sokacak bir ev elbet bulacaksınız.

Eskiden insanlar savaşları, kıtlıkları atlatmış birlikte. Bu tarz korkuları genelde kadınlar yaşıyor ama biraz yenilikçi olun. Yeni bir yer göreceksiniz ailenizle beraber olacaksınız. Sürekli devam eden bir rahatsızlığınız vardır merkezi bir yerde yaşamanız gerekiyordur onu anlarım. Ama hayatı biraz macera gibi görüp zevk almak varken olumsuz düşünmeyin. Nihayetinde oradada başınızı sokacak bir ev elbet bulacaksınız.
konu sahibi dunden razi zaten de eşi istemiyor gitmesini

😊 Merkez göreve yeni başladı lojman hakkı varmış bilmiyorum kim isterdi eşinden ayrı yaşamaya bebeğini yek başına büyütmeyı

Artvinliyim ben. Yasanmayacak yer degil. Merkez küçük ama ihtiyacin olan çoğu seyi hatta her seyi bulursun. Hava mis gibi.

Yollari virajli daglik bir yer 5 dakkada 1 tünel yapılı. Gidersen anlarsın ne demek istedigimi:KK70:

Asla eş götürülmeyecek bir yer degil
Hastaligin varsa iyilesirsin oyle bir yer

Ev bulmak zor evet. Iki sene once 1 yil boyunca ev aradik bir ilçesinde bulamadik tasndk en sonunda

Back
X