Eşim beni neden yanına almıyormuş yapmaya çalışıyor

Lojman hakkı varmı bilmiyorum yanlış yazmısin canm. 3 yıl görevi bellide olmaz diyo beni bunaltma bende istiyorum çocuğum eşim yanımda olsun diyor burayı bilmiyorsun sen ben çocuğumu düşünüyorum diyor
E eşiniz her şeyi ayarlasin sonra alsın sizi yanına . 3 yıl diyorsunuz 3 ay değil ki . Eşiniz bunaltma beni demekte haksız . Sizi silopiye taşımayacak sonuçta . Artvin güvenli ki memurlar bile orayı istiyor . Siz nasik rhaat edeceksiniz 3 yıl biyunca bı annenizde bı kvalidenizde. Adam döndüğünde çocuğu 3 yaşında olacak çok kötü ya

Artvini bilmem de ama bir adam ısrarla (savaş bölgesi felan hariç) eşini ve çocuğunu yanına almıyorsa ortada ciddi bir sorun var demektir. Kendi akrabalarımdan örnek vereyim: Bir tanesi senelerce eşini yurtdışına götürmedi. Sonra "ikinci eşi" ile ortaya çıktı. Gidip artvini görün gerçekten anlattığı gibi mi. Ama ben huylanirim

Karadeniz kadar sakin,guvenli bir yer daha var mi asker icin? 2 adim oteniz Rize.Havaalani acilacak yakinda.Diger tarafiniz gurcistan.gider gelir gezersiniz.Daha ne istiyor esiniz ki?

Evet bakmak zor değil bakarım bulurum da adam tamam götüreceğim demiyor ki ortalık bi düzelsin diyor
Şu zamanda işten dolayı ilden ile tasinanlar bile var izin alınıyor,eşiniz isterse herşey yapılır siz her araştırmayı yapın ilan felan daha da istemezse sorun vardir ailelere yansitirdim ben olsam

dogalgaz yoksada merkezi sistem komur yaniyordur sanirim
agrida bile boyleydi yani kaldiki artvin agriya gore yasam sartlari daha uygun bir sehir bence

Şartlar ne olursa olsun geleceğinizi söyleyin ve kararlı olun aksi hâlde boşanmak istediğinizi söyleyin siz genç bir kadın olduğunuzu ilgiye ihtiyaç duyduğunuzilu belirtin aksi takdirde eşiniz orada bekâr hayatına alışır ve ve sizi rahatça aldatabilir ve size her geldiğinde misafir gibi gelir ve gider

Yıllarca sürecek bir tayin için sizi niye yanına almıyor?
5-6 aylık bir şey olsa düzen bozmaya gerek yok gelince ev kurarsınız derdim ama uzun sürecekse nereden baksan mantıksız

Artvin şuanda İstanbul'da çok daha az tehlikelidir.
Sizi anasının babasının yanına bırakıp kendi keyfine mi bakacakmış orada?
Ben işkillenirdim.

kardes adam işsiz güçsüzken evlenmiş, ev kurmamış, kv ile yasamaya başlamışsın, çocuk yapmışsın, sonra adam iş bulmuş, bırakmış seni gitmiş, hayatıñı yaşıyor , yeni iş, yeni ortam yeni arkadaslar...belli ki memnun halinden, ev de kurmadığı için istanbulda boşa giden kira filan yok, kv memnun, adam memnun seni niye alsın yanına...zaten bastan beri hiç aile olmamışsıniz ki, kuluçka tavuk gibisin onlarin gözünde, bu koşulları baştan kabul etmişsin, şimdi diklenirsen görürsün gercek yüzünü, ama tavsiye etmem, belli ki sen de memnunsun, bunca zaman yaşamışsın el evinde, hiç bozma düzenini

Ehliyetim Yok ama en kusa zamanda almayı düşünüyorum
Mutlaka alın. Eşiniz işte bile olsa size lazım olduğunda bırakır siz kullanırsınız.

Köylerde dağ başında yaşayan çocuklu insanlar var. Cebinizde paranız olduktan sonra yaşam standartlarınızın düşeceğini sanmam. Büyükşehirlerde herkes hergün avmye, tiyatroya, sinemaya gitmiyor sonuçta.

E eşiniz her şeyi ayarlasin sonra alsın sizi yanına . 3 yıl diyorsunuz 3 ay değil ki . Eşiniz bunaltma beni demekte haksız . Sizi silopiye taşımayacak sonuçta . Artvin güvenli ki memurlar bile orayı istiyor . Siz nasik rhaat edeceksiniz 3 yıl biyunca bı annenizde bı kvalidenizde. Adam döndüğünde çocuğu 3 yaşında olacak çok kötü ya
Ayrıca kadın kendi evinde bile değil kaynana kayınbaba yanında
3 yıl içinde bunalımdan bunalıma girer konu sahibi
Ben olsam durmaz kendi ailemin yanına dönerdim

Merhaba arkadaşlar Eşim uzman ve görev yeri Artvin. Artvin nasıl bir yer hayat şartları nasıl yardımcı olursanız sevinirim. büyük hastane Yok muş doğalgazlı ev pek yokmuş kiralik ev bulmak zormuş gerçekten öylemi bilgisi olan arkadaşlar varmı
Benim eşim de uzman. Eşiniz dağlık bölge de köyler e yakın mı görev yapıyor merkez de mi

Haklısınız alıştı evi otel gibi kullanmaya özgürlüğüne çokta düşkün biri ailesi ona hiç hesap sormamış ben şimdi birşey sorsam yanlış anlıyor hesap sorma bana diyo. sorumluluk almakmış zor geliyor acaba da diyorum ama neden çocuk yapsın
Kocanız bekar hayatı yaşamak istiyor.
Özeti bu.
Onun ailesine bakacağınıza gidin kendi ailenize hizmet edin.

Konunun detaylarını sonra okudum
Adam bildiğin bekarlık hayatı yaşamaya gitmiş.
Gürcistan şurası Rusya burası derken gününü gün edecek sanırım.
Atmış çocuğunu karısını ailesinin yanına oh kafa rahat
Ben olsam çeker ailemin yanına gider ev tutunca bana haber verirsin artık derdim.
Elaleme bakacağına kendi ananıza babanıza bakın

Adam çalışmayıp evde boş beleş otururken parayı bulunca ne oldum delisi oldu sanırım. Sizi daha fazla endiselendirmek istemem ama bu işin altında başka bisey var sizi düşündüğü falan yok . Ayrıca askerlerin hayatı o kadar da yoğun değil eve gelecek vakit bulamayacak falan.
Eskiden bu kadar yoğun değildi aöa şu 4 Aydır baya yoğunlar virüsten dolayı bütün iş sağlık çalışanların ve polısın jandarmanın diğer güvenlik güçlerine düştü

Kendinizi salak yerine koydırmayın, internette herşey var artık artvine kocaman hastane var, bırakın çocuk doktorunu, çocuk psikiyatri ve çocuk cerrahisine kadar doktorlar var. İsimleri bile belli iki tıkla buluyorsunuz. Eşiniz atmış sizi ailesinin başına bekar hayatı yaşamaya alışmış, tatilde gelip iki gün sizi ve çocuğunu sevince aile babası olunmuyor. Aile kurmak sorumluluk ister.
Sen bizi istemiyorsun dediğimde ne alakası var diyor ve kavga ediyoz o kadar bekledim bakalım normalleşme sürecine giriyoruz artık bitmez bu virüs ama onunla yasamayı öğreneceğiz bi gelsin de oturup detaylı konuşacağız şimdi orda ne yapıyor ne yaşıyor şartlar ne bilemiyorum o yüzden de fazla üstüne gitmek istemedim çünkü orayı bilmiyorum şimdi biraz bilgi edindim artvin haklında

Back
X