Eşim beni nişanlıyken aldatmış olabilir mi?

Prezervatifle masturbasyon yapılmaz, çatır çatır sevişmişler.
Ya o dönemin fiyatı farklıydı ama prezervatif hiç ucuz olan bişey değildi ki. Elini bilmem napmak için 4 kutu. Ortalama 40 adet. Adam manyak mı ne. Kadın daha değişik bunu 18 yaşında ergene desen hass. Ordan der. O bile yemez bunu
 
Elini hamile bırakmamak için 40 tane prezervatif mi satın almış?

Eşiniz ultra salak.

Bunu yeni ergen, seks bilmeyen kızlara belki yutturur.

O da belki.

Ayrıca trendyolda siparişlerinizi silip görünmemesini sağlayabilirsiniz. Böyle bir özellik var. Bu seviyede bir adamin onu bilmemesi garip değil tabii.


Her şey çok açık. Gayet de birlikte olmuşlar.

Hatta farklı bir adrese geldiyse kargo, o bile sizi çok yere götürür.

Belki evleri vardir, belki kadının evinde kalıyorlardır, yakalandıktan sonra marketten almaya devam etmiş olabilirler.

Ayrılacaksanız üzerine gidin, ayrılmayacaksanız unutun.
 
Evet aldatmış ve Yani zaten sizin tabirinizle “nasıl ikna ettiyse” evlenmişsiniz bunu kabul edip. Bir bardak su için bari gecikmeli olarak. Adama da zerre güvenmem ben olsam, kabak gibi aldatmış ama evlenmişsiniz. Yine aldatır en ufak fırsatta. Bi de rezil bir yalancı.
 
Emin olduğunuzu söyleyin eşinize. uzaklaşmanız mümkün değil mi o kadından, ben iki yabancı olarak bile karşılaşmaya katlanamazdım
 
Mastürbasyonla prezervatif ne alaka ya?
Geçmiş olsun baya baya aldatılmışsın ama üstünden 3 sene geçmiş keşke suyu bulandırmasaydın. Atı alan üsküdarı geçmiş gitmiş.
 
Kizla neden hemen hemen her gün karşılaşıyorsunuz? Koca gerizekalı, konu sahibi için ne demem gerekiyor henüz bulamadım. Kelimelerin bittiği yerdeyim şimdilik.
 
Erkekler seks esnasinda bile prezervatiften hoşlanmıyor hissiyatı azaltiyor diye. Masturbasyon yaparken neden prezervatif taksin ki? Esinizin yalanini ortaya cikaracak birsuru arguman yazmis hanimlar ama siz zaten aldatildiginizi bile bile evlenmissiniz. Cinsel iliski olsun olmasin ne farkeder ki?
 
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…