Eşim beni nişanlıyken aldatmış olabilir mi?

Üyelik iptali yapılmış. Aşko kuşko, öpüş kokuş devam edeceksiniz demek ki.
Aldatıldığını kabul edip evlenen devam da eder sakınca görmez. Bari kafasını bulandırmasın ya ne gerek var? Adam şimdi gizlemek manasız diye düşünüyor, çaba bile sarfetmeyecek, korkmayacak hiç.

Masturbasyon yaparken kondom kullanan dünyada bi tek eşinizdir

Elbette ki aldattı. Aldatmanım tek ölçütü, cinsel birliktelik değildir. Belirli bir örüntüde diyalog kurmak ve sürdürmek de aldatmadır bence. Ama sizin içiniz rahat etsin diye aradığınız cevap bu ise açıkça da yazalım: kıza çatır çatır kaymış sizin adam

Bunu sorman bile saçma. Aldattığı belli zaten daha neyini soruyorsun ki

Hadi bari bir halt yiyorlar biraz profesyonel olsunlar. Prezervatifi bulunabilme ihtimali olan bir siteden neden alırsın ki? Hadi yakalandın bari önceden alıp stokladım de, mastürbasyon yaparken kullandım nedir? Sizi bariz aldatmış, bu sadece sosyal medyada chatleşmek, sexting boyutunda da kalmamış; ki zaten o da bir aldatmadır. Eşiniz hem ebleh hem sal*k hem de kötü bir yalancı. En kötüsü de aptal yerine koymaları.

Sanki bir iksir içirip ikna etmiş gibi davranıyorsunuz. Sizin de ikna olasınız varmış bal gibi, buna nasıl kandınız?

Öyle konustuysa zeten aldatmışki. Ek olarak sevismesi sartsa sizin icin o da olmus emin olabilirsiniz. Konusmayi affeden sevismeyi de affeder bence.

Valla biz bile ikili ilişkide şimdiye kadar anca 1 paket zor bitirmişizdir çoğunlukla kullanmıyoruz tek başına yaparken 2 paket kullanması sence de biraz ilginç değil midir?

Bosanmayacaksan kurcalama o ayrı

31 için condom almak :)

Anlattığınız herşey aldatildiginizin ispatı. Aldatılmak için illa cinsel ilişkiye girmek gerekmiyor.

Minareyi çalan kılıfını hazırlarmış derler, kılıfını hazırlamış ve kullanmışta maşallah. Yalan tabi ki işi pişirmiş birileriyle.
Aldatması için yatması da gerekmiyor ayrıca. Baya aldatılmışsınız zaten siz. Üstüne bunların üstünü bir şekilde kapatıp affetmişsiniz. Bu saatten sonra neden deşiyorsunuz hala? Yattıysa o kadınla boşanacak mısınız? Nişanlıyken atmadığınız yüzüğü evliyken atabilecek misiniz?

Yaa illa aldatmak için biriyle mi yatması gerek konuşmasi o insana birşey hissetmesi bile aldatmadir yaa ne saçma aklınız karışık olmasın eşiniz sizi aldatmış mastürbasyon da prezervatif kullanmayı ilk defa duydum hadi kayganlastirici deseniz tamam diyecem tamamen yalan yani aldatilmissiniz affetmeseydiniz keşke bundan sonra ne yapmayı düşünüyorsunuz

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…