- 19 Mayıs 2020
- 47.886
- 215.287
- 598
- Konu Sahibi papatyagul96
-
Aldatıldığını kabul edip evlenen devam da eder sakınca görmez. Bari kafasını bulandırmasın ya ne gerek var? Adam şimdi gizlemek manasız diye düşünüyor, çaba bile sarfetmeyecek, korkmayacak hiç.Üyelik iptali yapılmış. Aşko kuşko, öpüş kokuş devam edeceksiniz demek ki.
Gerçek, gebelik planliyormuş. Üstelik biosunda öğretmen yaziyor.Bu konu troll mü yoksa gerçek mi hayret içindeyim
Komşu mu akraba mi bir de kim bilir?Aldatıldığını kabul edip evlenen devam da eder sakınca görmez. Bari kafasını bulandırmasın ya ne gerek var? Adam şimdi gizlemek manasız diye düşünüyor, çaba bile sarfetmeyecek, korkmayacak hiç.
İnsanlarımız cidden duygusal yönden zayıf yoksa bunları nasıl görmezden gelebilirGerçek, gebelik planliyormuş. Üstelik biosunda öğretmen yaziyor.
Ay hep göz önünde bi de. İnsan manyak olur.Komşu mu akraba mi bir de kim bilir?
Masturbasyon yaparken kondom kullanan dünyada bi tek eşinizdirMerhaba arkadaşlar. İki buçuk yıllık evliyim. Nişanlıyken eşimin telefonunda bir kızın bir çok fotoğraflarını görmüştüm. Kız banyodan çıkınca saçında havluyla vs fotoğraf atmıştı. Ayrıca ozamanlar benden gizli Instagram sayfası açıp kızlarla konuştuğu bir hesabını da yakalamıştım. Ozamanlar farklı şehirlerdeydik. Neyse ben ayrılmak istedim ama beni nasıl ettiyse ikna etmişti yok ben hiç buluşmadım sadece konuştum vs diyerek. Ya da ben o an ona inanmak istediğim için inandım. Dün eşimin trendyol hesabı aklıma geldi girdim birşey sipariş etmek için bir de ne göreyim o kızla konuştuğu sürede iki ay boyunca dört paket prezervatif sipariş etmiş. O kız da nerdeyse her gün karşılaşıyoruz. Üç sene önce olmuş bir olay. Eşime sorduğumda mastürbasyon yapmak için aldığını söylüyor yeminler içiyor. Ama mastürbasyon yapmak için bir paket alırsın denersin değil mi. Tam da ben yakaladıktan sonra hiç sipariş etmemiş. O kızla yatmış mı yatmamış mı kafayı yiyecem. Ne yapayım aklım çok karışık.
Öyle konustuysa zeten aldatmışki. Ek olarak sevismesi sartsa sizin icin o da olmus emin olabilirsiniz. Konusmayi affeden sevismeyi de affeder bence.Merhaba arkadaşlar. İki buçuk yıllık evliyim. Nişanlıyken eşimin telefonunda bir kızın bir çok fotoğraflarını görmüştüm. Kız banyodan çıkınca saçında havluyla vs fotoğraf atmıştı. Ayrıca ozamanlar benden gizli Instagram sayfası açıp kızlarla konuştuğu bir hesabını da yakalamıştım. Ozamanlar farklı şehirlerdeydik. Neyse ben ayrılmak istedim ama beni nasıl ettiyse ikna etmişti yok ben hiç buluşmadım sadece konuştum vs diyerek. Ya da ben o an ona inanmak istediğim için inandım. Dün eşimin trendyol hesabı aklıma geldi girdim birşey sipariş etmek için bir de ne göreyim o kızla konuştuğu sürede iki ay boyunca dört paket prezervatif sipariş etmiş. O kız da nerdeyse her gün karşılaşıyoruz. Üç sene önce olmuş bir olay. Eşime sorduğumda mastürbasyon yapmak için aldığını söylüyor yeminler içiyor. Ama mastürbasyon yapmak için bir paket alırsın denersin değil mi. Tam da ben yakaladıktan sonra hiç sipariş etmemiş. O kızla yatmış mı yatmamış mı kafayı yiyecem. Ne yapayım aklım çok karışık.
31 için condom almak :)Merhaba arkadaşlar. İki buçuk yıllık evliyim. Nişanlıyken eşimin telefonunda bir kızın bir çok fotoğraflarını görmüştüm. Kız banyodan çıkınca saçında havluyla vs fotoğraf atmıştı. Ayrıca ozamanlar benden gizli Instagram sayfası açıp kızlarla konuştuğu bir hesabını da yakalamıştım. Ozamanlar farklı şehirlerdeydik. Neyse ben ayrılmak istedim ama beni nasıl ettiyse ikna etmişti yok ben hiç buluşmadım sadece konuştum vs diyerek. Ya da ben o an ona inanmak istediğim için inandım. Dün eşimin trendyol hesabı aklıma geldi girdim birşey sipariş etmek için bir de ne göreyim o kızla konuştuğu sürede iki ay boyunca dört paket prezervatif sipariş etmiş. O kız da nerdeyse her gün karşılaşıyoruz. Üç sene önce olmuş bir olay. Eşime sorduğumda mastürbasyon yapmak için aldığını söylüyor yeminler içiyor. Ama mastürbasyon yapmak için bir paket alırsın denersin değil mi. Tam da ben yakaladıktan sonra hiç sipariş etmemiş. O kızla yatmış mı yatmamış mı kafayı yiyecem. Ne yapayım aklım çok karışık.
Anlattığınız herşey aldatildiginizin ispatı. Aldatılmak için illa cinsel ilişkiye girmek gerekmiyor.Merhaba arkadaşlar. İki buçuk yıllık evliyim. Nişanlıyken eşimin telefonunda bir kızın bir çok fotoğraflarını görmüştüm. Kız banyodan çıkınca saçında havluyla vs fotoğraf atmıştı. Ayrıca ozamanlar benden gizli Instagram sayfası açıp kızlarla konuştuğu bir hesabını da yakalamıştım. Ozamanlar farklı şehirlerdeydik. Neyse ben ayrılmak istedim ama beni nasıl ettiyse ikna etmişti yok ben hiç buluşmadım sadece konuştum vs diyerek. Ya da ben o an ona inanmak istediğim için inandım. Dün eşimin trendyol hesabı aklıma geldi girdim birşey sipariş etmek için bir de ne göreyim o kızla konuştuğu sürede iki ay boyunca dört paket prezervatif sipariş etmiş. O kız da nerdeyse her gün karşılaşıyoruz. Üç sene önce olmuş bir olay. Eşime sorduğumda mastürbasyon yapmak için aldığını söylüyor yeminler içiyor. Ama mastürbasyon yapmak için bir paket alırsın denersin değil mi. Tam da ben yakaladıktan sonra hiç sipariş etmemiş. O kızla yatmış mı yatmamış mı kafayı yiyecem. Ne yapayım aklım çok karışık.
İnsanlarımız cidden duygusal yönden zayıf yoksa bunları nasıl görmezden gelebilirGerçek, gebelik planliyormuş. Üstelik biosunda öğretmen yaziyor.
Düz kadınla sevişirken kondom takmayan heriflere bakele, elleri hamile kalmasın diye kondom alıyor paket paket ahahahahah31 için condom almak :)
Yaa illa aldatmak için biriyle mi yatması gerek konuşmasi o insana birşey hissetmesi bile aldatmadir yaa ne saçma aklınız karışık olmasın eşiniz sizi aldatmış mastürbasyon da prezervatif kullanmayı ilk defa duydum hadi kayganlastirici deseniz tamam diyecem tamamen yalan yani aldatilmissiniz affetmeseydiniz keşke bundan sonra ne yapmayı düşünüyorsunuzMerhaba arkadaşlar. İki buçuk yıllık evliyim. Nişanlıyken eşimin telefonunda bir kızın bir çok fotoğraflarını görmüştüm. Kız banyodan çıkınca saçında havluyla vs fotoğraf atmıştı. Ayrıca ozamanlar benden gizli Instagram sayfası açıp kızlarla konuştuğu bir hesabını da yakalamıştım. Ozamanlar farklı şehirlerdeydik. Neyse ben ayrılmak istedim ama beni nasıl ettiyse ikna etmişti yok ben hiç buluşmadım sadece konuştum vs diyerek. Ya da ben o an ona inanmak istediğim için inandım. Dün eşimin trendyol hesabı aklıma geldi girdim birşey sipariş etmek için bir de ne göreyim o kızla konuştuğu sürede iki ay boyunca dört paket prezervatif sipariş etmiş. O kız da nerdeyse her gün karşılaşıyoruz. Üç sene önce olmuş bir olay. Eşime sorduğumda mastürbasyon yapmak için aldığını söylüyor yeminler içiyor. Ama mastürbasyon yapmak için bir paket alırsın denersin değil mi. Tam da ben yakaladıktan sonra hiç sipariş etmemiş. O kızla yatmış mı yatmamış mı kafayı yiyecem. Ne yapayım aklım çok karışık.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?