Eşim beni nişanlıyken aldatmış olabilir mi?

siz bu yakaladığınız konuşmaları, fotoğrafları aldatmak saymadınız mı? aldatmak deyince sadece sevişmek mi geliyor aklınıza? zaten yapacağını yapmış "nasıl olduysa" ikna etmiş. bu konuda aldatmadığına ikna edebilen adam prezervatifi mastürbasyon için kullandığına da sizi çok rahat ikna eder diye düşünüyorum. belli ki sizi saf görüyor, ne bilir mastürbasyonu deyip sallıyor.. aldatan adamın yemini de çok inanılacak gibi değil yani.

Boşuna parmakciklarinizi yormayin be ya, Konu sahibin priofilinde
"Kullanici uyeligini pasifleștirmiș" diyor.

Boşuna parmakciklarinizi yormayin be ya, Konu sahibin priofilinde
"Kullanici uyeligini pasifleștirmiș" diyor.
çok ilginç ya
yani hani ne bekliyordu?

aa nişanlıyken başka kızlarla konuşmak aldatmz sayılmaz canıııım, normal ne olacak ...hahayaayyt onlarla eğlenmiş bi kere seninle evlenmiş! taam mı. hem sen primadonnasın
prezervatifleri de belki lokma döktürdü, hayır yaptı orada dağıttı, bilemeyiz, günahına girmeyelim adamın.

oldu mu böyle?

Bir umut "yok oyle değildir" denilmesi beklentisi vardıysa, verilen cevaplar karşısinda durumla yüzleşmek zor gelmiştir.

İnsanlarımız cidden duygusal yönden zayıf yoksa bunları nasıl görmezden gelebilir
Belki de çaresizdir bilemiyorum durumunu. Ama nasil olur hemen her gün gördüğün kadinla kocanın yattığını bile bile hayatına devam edersin? Allah yaşatmasin.

Başlığa cevabım evet

Aldatılmışşınız.Göz göre göre affedip evlenmişsiniz.Aldatan kişi tekrar tekrar aldatıyor.Boşanmayacaksanız hesap sormayın.

Bu arada konu sahibi kaçmış.Önceki mesajları da gebelikle ilgili.

Sorunuzun cevabı konunun içinde zaten , düşünmeye sorgulamaya gerek yok her şey apaçık ortada

Mastürbasyon yapılırken prezervatif bu olayın neresin de ? Ayrıca sonuç her ne olursa olsun, sana dürüst olması gerekir. Evet ya da hayır neyse ne , net olmalı . Bu ne biçim yalan, okurken kalbim güm güm attı. Valla anlattıkların birbirini tamamlıyor gibi, ama bu şekilde yalan söylemesi çok kötü. Hadi diyelim yalan değil, seninde dediğin gibi bir paket alır geçersin . Bilmiyorum çok garip ve karışık zincir halkası .. sorunun cevabı , yazdıklarında saklı gibi duruyor

Konu sahibi bişey sorucam, eşiniz sizi cinsel olarak memnun edebiliyor mu? Ay bi de o kısım berbatsa cinnetlik bir durum ya. Ben keserdim yani o herifi. Ellere yağdırıyor sana damlatıyor düşünsene manyak olursun.
Yeminle size bide bikaç arkadasınız var burda sanırım onlara hayranım enerjinizden besleniyorum bazen

Konu sahibi bişey sorucam, eşiniz sizi cinsel olarak memnun edebiliyor mu? Ay bi de o kısım berbatsa cinnetlik bir durum ya. Ben keserdim yani o herifi. Ellere yağdırıyor sana damlatıyor düşünsene manyak olursun.
Sanırım bu mesajın haklılığı üzerine üyelik iptal edilmiş.
İki ayda dört kutu prezervatife karşı iki yılda kutu bitmediyse.

Sizin eşiniz dünyadaki masturbasyon yaparken kılıf takan tek erkek olabilir .
Ama şu an bir şeyini yakalamadıysanız veya şuphelendiğiniz bir şey yoksa deşmeyin , Olduysada bitmiş gitmiş zaman
İkinci canım ikinci bir tanede bende vardı böyle gerizekalı yalan söyleyen ay herşeyi geçtim, adam kendi gerizekalı bir de beni salak zannediyordu... Yemedim ama çok seviyordum affetmedim de aldatmalari yetmiyor bir de bizi süzme salak yerine koyuyorlar

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…