Esim beni oyalıyor

utopikuye

^^
Kayıtlı Üye
28 Ekim 2016
3.382
3.425
133
Benim babam vefat etti yıllar once. Onun mezarına gidin görsün damadini niyetiyle annem nacizane bi istekte bulundu bizden. Aylar oldu hala goturmedi esim. Sorunca musait oldugum zaman gidecegiz diyor ama istese ne isi problem çıkarır ne de maddiyat gerektirecek bi yer. Araba donar karda calismaz diye onu bahane ediyor. Ben diyorum ki istemiyorsun istesen fırsat yaratirsin o diyor ki gitmycez demiyorum musait olunca gideriz diyorum diyor. Yilan hikayesine cevirdi bu olayi yani.

Kac kere tartistik bu konuda. En son2 gun once yine konuyu actim ve yine musait olunca lafini duyunca saygisizlikla itham edip tum iletişimi kopardim. Bi yandan annem de uzuluyor niye gitmiyosunuz diye vicdanima dokunuyor. Bu kadar hassas bi konuda bu kadar inat etmesi, oyalanmak beni cok sinirlendiriyor.
Haksız miyim?

Mezar ziyaretine gitmek ne kadar zor olabilir ki, arabada varmış. Kapından binip, kapında iniceksin neyin üşenmesi, neyin müsait olmaması. Çok ilginçmis neden gitmemek için diretiyor acaba. Eşim benimle babamın mezarına gelmese bana zerre kiymet vermedigini dusunurum.

Mezar ziyaretine gitmek ne kadar zor olabilir ki, arabada varmış. Kapından binip, kapında iniceksin neyin üşenmesi, neyin müsait olmaması. Çok ilginçmis neden gitmemek için diretiyor acaba. Eşim benimle babamın mezarına gelmese bana zerre kiymet vermedigini dusunurum.
Bilmem belki annem istedi diyedir
Emrivakilere gelemez
Ama allah büyük gecinden versin kp benden once olurse mezarina gitmemek icin direndigim kadar direnicem

Bilmem belki annem istedi diyedir
Emrivakilere gelemez
Ama allah büyük gecinden versin kp benden once olurse mezarina gitmemek icin direndigim kadar direnicem
annen bir yana seni, karısını kırmaması lazım.

Ne buyutmussunuz. Kendiniz kalkin gidin annenizle. Adam gelmek istemiyor. Belki ölüm korkusu var. Belki cok etkileniyor, sordunuz mu bir gun boyle sorunlarinin olup olmadigini?

Ben de ailemin mezarina gitmiyorum, gidemiyorum mezarlara hastalaniyorum cok kotu oluyorum.
Evde aniyorum, duami ediyorum.

Bence anneni al git.
Ona yalvarma bile.
Ve sonrasında onun ailesiyle de görüşmeyi kes.
Daha kaç ay bekleyeceksin?

Hiç gitmemeni geçtim. Ayda bi gitmek istesen bile gelmesi gerekir.
Kaç aylık evlisin?

Back
X