- 19 Şubat 2010
- 9.066
- 5.690
- 398
allah rahmet eylesın babanızaBenim babam vefat etti yıllar once. Onun mezarına gidin görsün damadini niyetiyle annem nacizane bi istekte bulundu bizden. Aylar oldu hala goturmedi esim. Sorunca musait oldugum zaman gidecegiz diyor ama istese ne isi problem çıkarır ne de maddiyat gerektirecek bi yer. Araba donar karda calismaz diye onu bahane ediyor. Ben diyorum ki istemiyorsun istesen fırsat yaratirsin o diyor ki gitmycez demiyorum musait olunca gideriz diyorum diyor. Yilan hikayesine cevirdi bu olayi yani.
Kac kere tartistik bu konuda. En son2 gun once yine konuyu actim ve yine musait olunca lafini duyunca saygisizlikla itham edip tum iletişimi kopardim. Bi yandan annem de uzuluyor niye gitmiyosunuz diye vicdanima dokunuyor. Bu kadar hassas bi konuda bu kadar inat etmesi, oyalanmak beni cok sinirlendiriyor.
Haksız miyim?
Duzenleme: oncelikle mezar korkusu yok konuştuk bunu daha önce. Bugün de gideceğimi belirttim yalnız gidemezsin beraber gideriz dedi. Sonra tartıştık baya gelip gelmeyecegini sordum. Gelmiyorsan ailenle görüşmüyorum diye resti cektim.
evet hassas bır konu
boyle davranmaması gerek

üzülmekte haklısınız