Eşim beni paylaşamıyor.....

sanırım çok sevmekten kaynaklanıyor
bazı erkekler aşkını ilgisiyle belli ederken
kimisi cekingen davranıyor
ilgisizliğede gelemem ama ortası olsaydıı
çok şey istiyorum sanırım hihoyyyt

Bu işin de hastalık boyutu var sanırımm.
Bir tanıdığımın kocası tuvalette bile yanlız bırakmaz, çok kalırsa kapıyı yumruklarmış hadi lütfen çık gel yanıma diye -tatlicadiarzu- Kız ağlıyodu artık bıktım iç içe olmaktan diye.
Neler var yarabbim :gitme:

sanırım çok sevmekten kaynaklanıyor
bazı erkekler aşkını ilgisiyle belli ederken
kimisi cekingen davranıyor
ilgisizliğede gelemem ama ortası olsaydıı
çok şey istiyorum sanırım hihoyyyt

çok şey istemiyosunuz yok yok
sizinkisi hafiften kocanızın ilgisinden kaynaklı şımarıklık hihoyyyt

aynen katılıyorum canım sanavereliniortak benim 2.5 aylık bi bebeğim var ilk işim odur, ondan sonra kendime bakarım süslenirim eşimi öyle karsılarım her daim, sonra yemegimi yaparım. işlere gelince hadi bitanem birlikte yapalım derim:kedi:beraber hallederiz. temizlik,bulasık bi şekilde hallolur eşimle çoçugumla geçirecim vakiti hiç bişeye değişmem biz karıkoca çok düşkünüz birbirimize:asigim:

allah dermansız dert vermesin vallahi.benim eşim böyle olsa keşke diyen kadınlardan biriside benim henüz 23 yaşındayım ve 3 yıllıkta evliyim.ama eşim keşke birgün elimden tutupta gel beraber tv izleyelim gel yaanımda dur dese.ama nerdee.ben tv izlesem o bilgisayar takılır gece yarılarına kadar oyun oynar.yanii benimle iki çift laf bile etmez...en önemliside bugün doğum günüm henüz aklına gelip kutlamadı bile.bence allaha şükür edin böyle bir eşiniz olduğu için

evlilikte olsa herkesin ara sırada kendine ait zamanları olmalı..sağlıklı olan bu aslında kimse 7/24

eş,anne,ev hanımı, iş kadını olamaz..böyle bir çabyada girmeye de gerek yok....bence küçük bir anlaşma

yapmaya çalışın ayrı bir odada 1 saat vakit isteyin yada arkadaşlarınızla geçirebileceğiniz 1 saat ayırın

kendinize...sizi çok seviyormuş eminim saygı duyacaktır....

ayy ne kadar romantik ya
o babaya aşık olunurr

olması gereken budur zaten canım zemuszemus
önce eş sonra iş güç süprüntü bulaşık hihoyyyt

kadının eşini bi kenara bırakıp bulaşık çamasır ütüye dalması erkeğin maça dalıp hatununu unutmasına benzer :umursamaz:

Bnim eşimde böleydi ama bebek olunca bıraz azaldı arada kıskanır onunla ılgılenmem için türlü şeyler yapar ama raht rahat tv izleyip uzanabilmek için arada oğlanla ortadan kaybolmamızada ses cıkarmıyor artık.

birde sen karsı atağa gecsen onun sana yaptıklarını abartılı bı sekılde sen ona yapsan nefes aldırmasan belkı ozaman anlar senın haklı oldugunu.

ay bir an benim kocamın ilk zamanki halleri geldi aklıma....

boğacak kadar boynumu sıkıp öyle uyurdu zor kaldırırdım kolumu.....

maç izleyecek uyumayacaksa beni yatağa göndermez yanında bana yatak açardı....

ben mutfaktan yanına gelmessem ben bulaşık toplarke o ya yardım ederdi yorgunluktan ölüyo olsa oturur beni beklerdi mutfakta.....

emzikli bebeler gibi peşimi bırakmazdı.....

sonra konuşa konuşa hallettim çok şükür....

bunaltıyosun dedim....

sanırım sevgimizi göstermemizle alakalı....

sevgiye doyunca geçiyor....

benden hep sevgimi göstermemi isterdi ona sırtımı dönünce küserdi onu sevmediğimi düşünürdü....

zamanla anladı onu ne kadar sevdiğimi.....:asigim:

şimdi çok normal......

Allah başka dert vermesin akannehir
kadın milletine yaranmak ne zor yaa....
adam ilgilenmese sevmiyo olur
ilgilense bunaltıyo olur
Allah erkek milletine sabır versin....
zor valla biz kadınları memnun etmek

öyle deme lan kermit, ortasını bulmak lazım. Düşünsene Bahoyla yapışık ikiz gibisiniz. sıkar lan belli bir zaman sonraşakkıdı

Yok anam yok...
Bız kadın mılletıne ne yapılsa yaranılmaz...
Yanlıs anlama canım benım eşimde aynı...
Evın içinde mutfaga bıle el ele tutuşarak gıdıyoruz :)
Uyurken ılla o elı bana bı sekılde değecek,gunde en az 2 kere sesımı duyacak,öpmeden işe gıtmeyecek,uyumayacak...vs
Olsun yapmayınca da ararsın ama... Aldatıyor mu benı dersın,benden soğudu mu dersın :)))

öyle deme lan kermit, ortasını bulmak lazım. Düşünsene Bahoyla yapışık ikiz gibisiniz. sıkar lan belli bir zaman sonraşakkıdı

10 aydır öyleyiz çok şükür ama hiç sıkılmadım kuzu kafa opuyorumnanaktan
ben anlatsam arkadaş haline şükreder sengözlerimebaksanab-tatlicadiarzu-

benim eşimde böyledir

bende iş yaparken sürekli peşimdedir. . bazen o kadar bunalırım ki evden çıkıp arkadaşlarına gitmesini söylerim.

başka oda da işim olsa birşey gösterme bahanesiyle beni yanına çağırır, yatmaya gider illa sende gel der.

yemek yer zorla bana da yedirir. eskiden sadece kocam peşimdeydi, şimdi bir de kedim peşimde.

çifte kavrulmuş bela delikafadulden

insanı sevgisizlik kadar aşırı ilgide boğuyor. bu işin bir ortası yok anacım napalım..

fazlası gerçekten yoruyor arkadaşlar....

sürekli mızmızlanan bebek gibi oluyorlar.....

zaman sonra bunaltıyo....

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…