sanırım çok sevmekten kaynaklanıyor
bazı erkekler aşkını ilgisiyle belli ederken
kimisi cekingen davranıyor
ilgisizliğede gelemem ama ortası olsaydıı
çok şey istiyorum sanırım hihoyyyt
aynen katılıyorum canım sanavereliniortak benim 2.5 aylık bi bebeğim var ilk işim odur, ondan sonra kendime bakarım süslenirim eşimi öyle karsılarım her daim, sonra yemegimi yaparım. işlere gelince hadi bitanem birlikte yapalım derim:kedi:beraber hallederiz. temizlik,bulasık bi şekilde hallolur eşimle çoçugumla geçirecim vakiti hiç bişeye değişmem biz karıkoca çok düşkünüz birbirimize:asigim:ee ne güzel işte
bırak bulaşık kalıversin çamaşır kalıversin ütü toz o bu şu kalıversin
önceliğin eşinin gönlünü yapmak olsun
o işler her daim olur
kimsenin evi pislikten kokmaz
ha baktınız kokucak hale geldi eşin senden önce duruma el koyar merak etme
yaş biraz daha ilerlesin bu günlerini mumla ararsın
sen şimdi ona off puff cufcufff edersen yarın tv ile arasında kale gibi dursan dahi gözü seni görmez
o nedenle kıymetini bil
senin yerinde olmak isteyen milyarlarca kadın var bunu unutma
o sebeple bu serzeniş bi kadın için fazlasıyla lükstür bilmem anlatabildim mi zemuszemus
Aynen benim babam..
Annemi hiç rahat bırakmaz,bir an bile..Haddinden fazla kıskançtır,düşünün bak 35 yıllık evliler..
Gençliğinde kendi işini yaptığı için,her gezmeye babam bırakırmış annemi,şimdi de emekli oldu kadının tepesinden inmiyor..kaydirigubbakcemile3
Size konuşun,ikna etmeye çalışın desem faydası olur mu bilmiyorum.. Babamla biz evlatlar olarak bile konuştuk adam suçsa ceza18lik delikanlılar gibi;"sevmek mı çekerim,ananız beni sevmiyor" diye ağladığını bilirim..:gitme:
Sanırım kendi ailesinden çok az sevgi,ilgi görmüş,herşeyi annemden istiyor..:ecrin_bebek:
aynen katılıyorum canım sanavereliniortak benim 2.5 aylık bi bebeğim var ilk işim odur, ondan sonra kendime bakarım süslenirim eşimi öyle karsılarım her daim, sonra yemegimi yaparım. işlere gelince hadi bitanem birlikte yapalım derim:kedi:beraber hallederiz. temizlik,bulasık bi şekilde hallolur eşimle çoçugumla geçirecim vakiti hiç bişeye değişmem biz karıkoca çok düşkünüz birbirimize:asigim:
Allah başka dert vermesin akannehir
kadın milletine yaranmak ne zor yaa....
adam ilgilenmese sevmiyo olur
ilgilense bunaltıyo olur
Allah erkek milletine sabır versin....
zor valla biz kadınları memnun etmek
öyle deme lan kermit, ortasını bulmak lazım. Düşünsene Bahoyla yapışık ikiz gibisiniz. sıkar lan belli bir zaman sonraşakkıdı
aynen işte birebirrrrrrr ayy boğasım geliyo bazen onu
adam elini bana sürmedn uyumuyor yaaa
en nefret ettiğim huyyy
ben kendimle başbaşa kalmayı severim
heğ ismim ağzındadır bahar da baharrrrrrrrr kaydirigubbakcemile kaydirigubbakcemile
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?