Eşim beni paylaşamıyor.....

valla ne diyim canim kimi oyle kimi oyle
bizim eslerinde ilgisizliginden sikayet edrrie
kimide cok ilgili biktirir
hic normali olmuyo heralde
sizin isinizde zor olur, insan rahatlikla isini gucunu yapmaz, devamli onun yanda olcan
ama hersey tozunda olmasi gerek
yeni evliyseniz oyuzdendir, esin zamala alisicak bunlara emin ol canim
ve simdi sen tadini cikar zamanla bunlari ararsin

benımkı abartım senı ben banyo yaptırıyım dıyo göbegım cıktıya :bbo:
bıde bebegı kıskancak sanırım yalmaz:

benıkıde aynı gece 3 afedersınız wc ye kalkmısım
nereye
bende ıstıklalde 2 bira çakıp gelecem dedım:roflol:

:roflol: kesin yüreğine iniverir benimkinin böyle bi cevapla karşılaşsa :roflol:
banyo olayı bizde ezelden ebede aynen dediğin gibi duş alıcam demeye korkar oldum benden önce o hazır :kedi:

Öfff sistim.....hic gelemem vallaha...zaten cok SIKILGAN bir yapim var...böyle her dakka tepeme dikilen biri ile yapamazdim....:1no2:

Hayataki hersey gibi ilgi sevgide dozunda güzel....

Ne az olup üzecek
Ne cok olup bunaltacak....

Bizimde tanidiklar vardi öyle....Zavalli kadin bir yarim saatligine komsusuna gidemezdi...hemen zirrt telefon...nerde kaldin gel artik!

Adam tavuk gibi saat 9 da uyurdu kadinin uykusu olmadigi halde ille onuda yataga gitmek icin zorlardi

Kadincagiz "Ben hicbir zaman canimin istedigni, icimden geleni yapamicammi" derdi hep!!!
Disardan ayy ne güzel ne kadar ilgili bir kocasi var diye gözüküyor ama gelde o kadina sor....insanin ruhu daralir ayol....kafamçokkarıştı

Evli olmak yapisik ikiz gibi her saniye her saat beraber olmak degildir....bence konus esinle.....asiri derecede bunaldigni söyle....

anlattığın şeyler evlilikte yaşanılan çok güzel şeylerdir.bir kaybedersen bi daha bulamazsın.bu kadar ilgi gösteriyosa senden ilgi bekliyodur.aşırı ilgi göster ona ki senden biraz uzaklaşsın.ki ben olsam bunu hiiiiiç istemezdim.yanlış yoldasın

evet ama iki taraf ta calısınca zor oluyordur..tabiki ev işi de beklemez ama ne biliyim eşiniz de haklı bi yerde..
Allah başka dert vermesina.s.

valla bizde öyleyiz iştede öğlenleri muhakka görüşürz aradada telefonla konuşurz. 3 senemiz bitti. ben mutfağı toplarken eşim bulaşıkları yerleştirir temizlik yaparız makinayı o tutar işi birlikte yapar sonrada oturur film seyrederiz meyve yeriz. bu paylaşamamak değilki. seni ne kadar çok sevdiğinin bir an bile uzak olmak istememsinin göstergesidir. valla ben temizliği yarıda bırakıp film izlediğim veya gezmeye çıktığımızda oluyor. daha ne istiyorsunuz çoğu kadında ilgisilikten yakınır. valla ben çok memnunum ömrümün sonuna kadarda eşim bana bu kadar ilgili olsun hiç bıkmam.

diğer bir derdim var konularını okudunmu canım sen .ne güzel dertlerin var senin öyle .

çok üzücü çok kötü ayyyy bu ne ya boşayın o adamı
daha ne diyim bunları dertmiş gibi anlatıp
bizimde ne yapmamızı istiyorsunuzki

gerçekten zor bir durum yaşayanlar ancak anlar.benim eşimde öyleydi zamanla biraz daha azaldı ilgisi.insan sadece kendine ayırabileceği 1 saat olsun istiyor gün içinde.yemek yaparken,temizlik yaparken sürekli birisi.başka koltuğa bile oturamazdım arkadaşlarımla bile yalnız kalamazdım.arkadaşlarıyla bile görüşmezdi.zamanla ya ben alıştım bende onun gibi oldum yada o değişti.yapılcak fazla birşey yok.

Mesajınızda kendimi buldum sanki benim eşimde öyle arkadaşlarla sohbet esnasında anlattığım zaman nankörlük ediyosun diyorlar ama bazen öyle bunalıyorumki çocuklardan bile kıskanıyor bazen bende sert tepki gösteriyorum ama genede ilk yıllarımızdaki kadar kalmadı. kaç yıllık evlisiniz bilmiyorum ama zaman geçtikçe azalır belki.

mızda mız mızmızda mızz -tatlicadiarzu-
kız haklı kızlarrr
sıkar bu kadarıdaa akannehir

valla öle bi anlatmışsınki dert değilde keyif gibi geldi bana ..niye yakınıyosun cnmmm...çogu kişi snein eşlin gibi eşi olmasını okdr çok istioki..bence keyfini çıkar..

benim esimde boyle...ama herzaman yapmaz..ilgi sefkat guzel sey ama dozunu kacirinca olmuyor...bazen insan kendine ozel anlar yaratmak istiyor....ama biz kadinlar cok tuhafiz ya ilgilenince kiziyoruz inligenmeyince kiziyoruz...bazen aciyorum bu adamlara......

valla ben bunun niye bu kadar sıkıntı yarattığını anlayamadım
biz de eşimle evdeyken dip dibeyizdir hep
hatta yan yana otururken el ele tutuşuruz
yatağa bensiz girmesi ya da benim onsuz girmem söz konusu değildir
evde misafir varsa ve biz dokunamadan birkaç saat geçirmek zorunda kalmışsak birbirimizi özleriz vs.
bu durumdan ben gayet memnunum
şikayet etmek aklımın ucundan bile geçmez
brgün aksini yaşamaya başlarsam o zaman şikayet ederim

ay çok güzel ya çok özendim valla... tadını çıkar işte. sana bağımlı yaşasın.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…