Eşim beni paylaşamıyor.....

yemeğime bile karışıor
neden yemiyorsun yesene
bak sonra üzülüyorum
niye böyle yapıyorsun bahar
neden böylesinnn
inş.ilgisiz kocalar
zamanla düzelirde ne güzel diyen bayanlar
bizleri anlarlar
bulaşık dizerken bile benimle beraberr
bulaşığı tozu bırak demiş bi arkadaş
iyide ben çalışan bir bayanım 1 hafta bulaşık birikse hiç hoş bi görüntü olmaz sanırım.....

ben ev işlerini kolaya bağladım , haftada bir kadın alıyorum, bulaşıklar da makineye e ortalık da beraber toplanıyo ( peşimde dolaşınca mecbur kalıyo yardım etmeye :))
dee saçıma bi fön çekiyim ya da bi manikür yapıyım desem olmuyor çalışınca sürekli kuaföre de gidemiyorum bebek de var dolayısı ile fırsat olmuyo , evde bari rahat bıraksa da bakımımı yapabilsem :1ninca:
tuvalete giderken bile hesap veriyorum
- nereye hayatım
- e elinin körüneeeeee wc ye işte daaaa nere gidecem akşam akşam akannehir

çok güzel bişey olsa arkadaş bunalıp buraya yazmazdı herhalde bi sorun var demekki herşeyin azı karar çoğu zarar demişler

yaaa ne zor dimi amaaaaa
son cümlene koptumm :roflol::roflol::roflol::roflol:

benim eşim ortası ama bende isterim böyle olsun çok üstüme düşsün bende ilgiyi çok istiyorum fazlasını yani....

daha ne istiyosun yaranılmaz bu kadın milletine diyen arkadaşlara ;

bir kötüyü başka bir kötü ile karşılaştırıp daha iyisine naruz kalmayı kabul etmek niye ?
aldatsaydı daha mı iyiydi ne demek ?
ilginin aşırısıda her şeyde olduğu gibi zarar :1ninca: elbette ihmal etmemeli insan eşini lakin bu hayatta her şeyin bir sınırı var . . .
herkesin kendine ait özel zamanlarada ihtiyacı var . . .

ben öyle koca istiyodum dermişim kaydirigubbakcemile3
ne güzel la bebek gibi bakii sana :asigim:
fazlası da zarar ama ilgisizlikten iyidir kaydirigubbakcemile3

yorumlar çok komik yaa kaydirigubbakcemile3
olan bunalmış, bulamayan iç geçirmiş
gözü dışarıda,ilgisiz olmasından iyidir, zamanla ya sen alışırsın yada o biraz azaltır zemuszemus

sabunnn sana katılıyorum cnm
aynn dediğin gibii
ilgisizliğede kimse gelemez
lakin herzaman 1 adım ötende duran birinin olmasıda çok rahatsız edici
herşeyine karışan birisinin olması
herşeye konuşan millet kaynanadan çeker ben kocamdan çekiyorumm
bu konuda
sevmiyormuyum onu çok seviyorum hemde çok
ama fazla ilgi can usandırıyor.........

herşeyin fazlası zarar biz orta yoluu gidiyoz.ne eksik ne fazla.....insan svgisini bile bunaltmadan göstermeliki degeri olsun.biyerde aşırı ilgi bile bunaltıyo insanı

selamlar
kızmayın ama eşinizden tek şikayetiniz fazla ilgi ise biraz şımarıklık mı yapıyorsunuz acaba?
ama yukarda dediğiniz gibi ilgiyi karıştırıp her seye karışıp bilmişlik falan yapıyorsa müdahale ediyorsa haklısnız ki bu durumda da bence tepkinizi koymalısınız
sevgiler...

Canım belki senin için zordur elbetteki.ama inan bizim içinde çok güzel birşey keşke bizimkilerde böyle olsa........

konuşsan acaba çözülmez mi?

ilgisizlik daha kötü açıkcası benim sevgilim daha sevgiliyken çok fazla ilgilenmiyor ,rahat bır adam olduğu için ılerde evlenınce emınım daha kötü olacağız.ve konuşmaktanda anlayan birisi değil.belkıde sen konuşsan aşkım bak böyle böyle desen anlari,ama adamda haklı sonucta yaklaşık 4 sene olmuş evlenelı zaten 15 ay askerlık yapmış ve askerden geldıkten sonra askerde senı özlemenin acısını çıkarıyordur.ileride düzelecektir.sevgini anlayınca bırde şu var.bende mesela babamın cevresındeyımdır sürekli evde işte zaten yoruluyorum onu görmek istiyorum.konuşmak stresimi atmak çok istiyorum .babam şaka yapsada gülsem dıye moralimin bozuk oldugu zamanlarda eve gidiyorum ve peşindeyim sürekli ,televızyon ızlerken bıle yanında oturuyorum.buda onun gibi birşeydir üstelik sen karısısın tv izlemek,pcde oyun oynamak hoşuna gitmyordur ve zaten bütün gün dışarda eve seni görmeye gelıyor anlıyorum çok sıkılıyorsun ama belkıde konuşsan bıraz olsun değişebilir.

doğru demişsin sabun...

ek olarak konu sahibi arkadaşın dediği durum sırf ilgi sevgi aşk yoğunluğu değilki artı kaynana gibi her yaptığıma karışıyor susmuyor hiç diyor benim anladığım..
ki bu durum da zor olur gerçekten de...
sadece ilgi gösteriyor olsa o zaman imrenilicek birşey olabilirdi ama değil..

ayrıca da bazen yoğun ilgi de bunaltabilir insanı ki özellikle de ilgi gösteren taraf kadar yoğun sevgi hissetmiyorsa ..

10 aydır öyleyiz çok şükür ama hiç sıkılmadım kuzu kafa opuyorumnanaktan
ben anlatsam arkadaş haline şükreder sengözlerimebaksanab-tatlicadiarzu-

Gurbaam canım benim siz daha evli olmadığınız içi öyle geliyor sana. Bu dönemlerde zaten böyle olması gerekiyor, nişanlılığın sevgililiğin tadını ancak böyle çıkarırısınız zaten.
3-5 ay sonra hatta bebeleriniz olunca da inş sevdiceğinin boğarcasına olacaksevgisinden memnun olursunkaydirigubbakcemile5
Benim kocamda aynı arkadaşınki gibi gündüz çalışıyorum akşam eve git, yemeği bir şekilde peşimde tın tın dolana dolana yaparız. Sonra git adamla ilgilen gece yarısına kadar sonra uyku geldi yat. Sabahın 5 inde dikil bulaşık yıka kızı doyur, işe gel akşam yine aynı
e evin temizliğ ne olcek.-tatlicadiarzu- Benim adamla ilgilenmekten bazen kişisel bakımlarımı yapamz olduğum oluyor.
Şimdi diyecen ki kocana anlat sana biraz zaman versin. Denedim bu sefer ne mi oldu sen beni zaten sevmiyorsun biliyorum, aaaaaa:bbo:
Ahanda sonra ben gibi kafayı tırlatmöa noktasına gelirsin
Kıza vakit ayır, anana babana vakit ayır, kocaya vakit ayır, kaynana-görümcelere vakit ayır e peki ben ne olcam!!!

hersey yerinde güzel bence...
ilgide bunlardan biri....hersey ayarinda güzel...abartinca sıkılıyo ınsan....

ihmal etmemek ayrı
bi nefes aldırmamak ayrıııı . . .

baharcığım ;

bunun ayrımına varamayan bulaşık yıkayacağına eşinle ilgilenmelisin der tabi . . .
bulaşık-ütü v.s işleri ona hissettirmeden halledip onu memnun etmek onu ihmal etmemektir lakin bu kişi sizin lavaboya gidişinize bile müdahilse işte burada dur demeyi bilmeli . . .

herkes kendisiyle kalabilmeli ve kendi kendisine yapmayı sevdiği şeyi sürdürebilmeli . . .

Keske benim esimde oyle olsa. Gun boyu birbirimizi goremiyoruz. o isten geldiginde yemegini yiyip uyuyo anca gece 11 de filan kalkiyo ve tekrar uyuyo. Isi dusunce gece kaldirir yoksa yuzunu gorecek degilim. Bende cok isterdim pesimi birakmasin hep benle olsun diye ama tabi sizi sIkIyorsa o baska.

Allah yardimcin olsun

benıkıde aynı gece 3 afedersınız wc ye kalkmısım
nereye
bende ıstıklalde 2 bira çakıp gelecem dedım:roflol:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…