bana dizi film gibi geldi
en başta 3 çocuğum var demiştiniz
şimdi bi ikiz bi üçüz doğurdum demişsiniz
benim matematiğime göre
2+3=5 eder yani???
anlayabilen bana da anlatabilir mi.?
babanız uyuşturucu aldığınızı öğrenince siizi sokak ortasında dövüyor
ama anneniz gece hayatınızı babanıza deşifre edince "BENİM KIZIM ÖYLE BİRŞEY YAPMAZ" diyor
bunu ilk olayda söylemesi gerekmez miydi...
ortada güven kaybı varken ......
ciddi tedaviye ihtiyacınız var
kızlar oldu olduuuu! Dün neredeyse 3 saat ön sevişme yaptık. Ve girdiği anda ard arda oldum. çok güzel bi duyguydu. Klitoral orgazmdan biraz farklıydı. Emin değilim ama sanırım vajinal orgazm oldum :d . Buradaki arkadaşların tavsiyeleride çok işime yaradı. Teşekkür ederim hepinize :* . Bu arada kızlar ilişkide eşlerinizi düşünmeyin onlar nasıl olsa boşalıyor, önemli olan sizin rahatlamanız. ön sevişme orgazm olabilmemiz açısından büyük rol oynuyor. Mümkün olduğunca uzun tutmaya bakın ve yeterince ıslandığınız zaman başlayın. .
kızlarrrrrrrr usttekı yorum yıne sprıalın bır konuya yapmıs oldugu yorum...farkeden oldu mu bılmıorum ama ...bu yorumumdan oncekı yorumumda dedıgım gıbı gercekten seks bagımlısı bır uye bu..ben ınandım sdana sımdı gercekten ınandım bayan olduguna...tedavı gormenı tavsıoye edıorum..
Dikkat cekebilir miyim bilmıorum ama kızlar bu yorumu okumanızı ıstıorum ...
Ben kısının sorununu anladım sanırım...profılıne gırıp actıgı dıer konulara bakarsanız eger bu kısıde bır seks bagımlılıgı var...bu da erkeklık hormonlarının yuksek olmasından kaynaklanıo...msj sahıbı kısı eger gercekten bayansan yorumumu dıkkate al...gogus kıllarının sebebı de bu...vajınan da kı sıslıgın sebebı de...eger tabı gercekten bayansan...erkeksen de yetkılılerın dıkkatıne artık..
O zaman sadece uyuşturucuyu öğrenmemişti. 4,5 sene içinde yediğim bütün haltları biliyordu artık. Çok fazla ayrıntıya girmek istemediğimden onları anlatmadım. Adam orada öğrenince delirdi o sinirlede geldi dövdü zaten haketmiştim. Bağımlılıktan kurtulduğum zaman babamı, düzeldiğime inandırdım. Bir hata yaptığımı ve bir daha asla böyle birşey olmayacağını söyledim. Bana güvendi... Annem babama komşulardan duyduklarını anlatınca babamda o kadar ileri gidemeyeceğimi düşündüğünden öyle söyledi...
Tedavi olucağımı söyledim zaten daha öncedende psikolojik tedavi görüyordum ama yine aynı hataları devam ettirdim işte. Artık yanımda ne annem var ne de babam. Bundan sonra sadece üçüzlerim ve eşim için düzelmem gerekiyor. Bunun için tedavi olucam.
daha öncede hormon testi yaptırmıştım, temiz çıkmıştı. Belki haklı olabilirsin ama benimki psikolojik ve stresten kaynaklanan bi sorun olduğunu düşünüyorum. Babamı kaybedince çok büyük depresyona girmiştim, bebeğimi düşürüncede iyice dengem bozuldu. Tüylenmenin sebebi budur belki. Fazla istekli olmamda sanırım küçüklükten beri ilgi duymam ve bi süre bu işin içinde olmamdan kaynaklanıyor olabilir. Tedavi görünce bu problemlerin ortadan kalkacağını düşünüyorum.
konunun gerçek olmadığı ile ilgili bayağı yazılıp çizilmiş, işin bu kısmında değilim. Yazdıklarını okudum ve yalan olduğunu da düşünmüyorum. Ayrıca aldatmaca olduğunu düşünen arkadaşların işi acımasızlığa vardırdığını da gördüm ki buna çok üzüldüm.
Seks bağımlılığı tedavisi olan bir hastalık, biraz uzun bir süreç ancak sonuçları çok başarılı olabiliyor. Yaşadığın hayatın ve hataların farkındasın aslında nasihate de ihtiyacın yok. Tedavin için çabalamaktan vazgeçme, çünkü bu hastalık ilerledikçe daha üzücü şeyler yaşayabilirsin. Keza rahatsızlığın bu olup olmadığını da bilmiyoruz. Zor şeyler yaşamışsın, anne,babanın kaybı, karnındaki beş aylık bebeklerin kaybı çok zor işler bunlar. Beynin bir şekilde isyan ediyor olabilir. Doktorunu ihmal etme, eşinle diyaloglarını sağlam tut, onunla iletişim kurmaktan vazgeçme ve tabii çocuklarınla da. Bu durumda iken bir aileye sahip olmak çok büyük bir nimet. Allah yardımcın olsun
tamam inandık diyelim ama bunları buraya yazmanız çok yanlış ya bunlar özel seyler gercekten bi tedaviye ihtiyacınız var sonucta özel hayatınız
evet dun yazdıgı mesajlara gırmıstım ve gormustum ınsanın ozelını bır bayan olarak bu kadar acık yazması hıc hos degılsonucta burası herkesın okuyabılıcegı bır yer mahremıyet dıye bır sey var
20 yaşında evlendiniz, üçüz doğurdunuz. Probleminiz neydi ki tedavi oldunuz ?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?