toplam 61 kullanıcı okuyormus41 uye 20 zıyarectı waowwww gwlmıs gwcmıs encok okunun konu oldu sanırımmmm
şimdi 66 olmus sanıyeler gectıkce artıyor
arkadaslar belkı cocuklarıda yoktur
toplam 61 kullanıcı okuyormus41 uye 20 zıyarectı waowwww gwlmıs gwcmıs encok okunun konu oldu sanırımmmm
şimdi 66 olmus sanıyeler gectıkce artıyor
ne kadar saçma yorumlar yapılmış ya üçüz bebekleri varmış imkansız bişey sanki eski konulara bakılınca da fake gibi durmuyo bence.. sırf ortalık karıştırmak içim yorumlar yapılıyor bazen ya, okuyun madem fake cevap vermeyin gecin ya da iyi kötü yorum yazın konuyla alakalı,.. paylaşım sitesi mantığını çözemeyenler var aramızda
Arkadaşlar bunca insan toplanmışken daha kaydadeğer bir şey sormak istiyorum TSH testinde 5.2 sonuç çokmu yüksek ? Şimdiden teşekkür ettim
(Kusura bakma konu sahibi nasıl olsa konun kapanıcak bari işe yarasın )
ne kadar saçma yorumlar yapılmış ya üçüz bebekleri varmış imkansız bişey sanki eski konulara bakılınca da fake gibi durmuyo bence.. sırf ortalık karıştırmak içim yorumlar yapılıyor bazen ya, okuyun madem fake cevap vermeyin gecin ya da iyi kötü yorum yazın konuyla alakalı,.. paylaşım sitesi mantığını çözemeyenler var aramızda
yok yeterince yaratıcı değil, daha kalabalık konular olmuştu
bir konuyu tam 900 kısının okudugunu bıle gordum
bir buçuk yaşında 3 tane çocuğu olan kadın saçını taramaya zor vakit bulurken sendeki keyif paşalarda yok
şimdide çocuklar uyanmış burda millete laf yetiştiriyosun
eğer yazdıkların gerçekse git abdestini al çocukların yanına pis pis gitme
kocanın da peşini bırak küssün
sende bu ''atraksiyon merakı''varken barışırsınız yarın
bir konuyu tam 900 kısının okudugunu bıle gordum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?