Yazmayım yazmayım diorm ama tepemi attırdınız yaa ciddiye alan diğerleri gibi erkek fake vs vs laf kalabalığı yapmayan arkadaşlara tşk ediyorm az önce yine çaldım kapıyı git başımdan sen o zencileri izle diye bağırdı artık sakinleşmesini bekliorm evet komik hemde çok komik değil mi? Ama başınıza gelmeyince anlayamazsınız bende bu hastalık evet biliyorum ama kendime kabullendiremiyorum ve yemn ederimki bu yaşadıklarm gerçektir her fake sandığnz konuyuda ekşiye bağlamayın lütfen sizin aranızda olan kavgaya karışmıorm ama benim konumada bulaştırmayn yeter yani ! Şu an gerçekten ağlıorm çocuklarda zırlıyo valla hangisiyle uğraşacağımı şaşırmış durumdayım akşam akşam offf be offffff
çocukları çok uslu sanırım, baksana 7 civarında üçü birden uyumuş
wuuu sayende öğrenmiş olduk balböceği...
demekki napıyormuşuz kendi işimize gücümüze bakmayıp başkalarının yorumlarına çatıp iç karışıklık çıkartıyomuşuz...paylaşım sitelerinin mantığı bu olsa gerek.....
saol tatlım....
hee bu arada demeden geçemiyecem sanane bizim düşüncelerimizden sen de kendi yorumunu yapıp çıksana....
senın agzın bal yesınnn
Bir yanda 3 cocuğunuz zirlacak hem de (Şubat'ta doğdu dediniz çok küçükler)
Diğer yanda kocanız size küsmüş
Siz foruma cevap yetiştiriyorsunuz bir yandan da siz de ağlama krizindesiniz
İnanın bayansaniz size çok üzüldüm çok derin ruhsal sorununuz olması muhtemel
Bırakın cevap yazmayı ailenize ilgilenin
Ne saçma is ya
ya hepsi bir hayal ürünüyse
Sarhoştum hatırlamıyorum. de bence
çocukları çok uslu sanırım, baksana 7 civarında üçü birden uyumuş
şimdi spiral demez mi amaa hangi şubaaattilk evlendiği şubat mı son şubat mı? çocuklar çok uslu 7 de yatıyorlar ztnn
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?